Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
VARIANTA BUNA : protestul din 17 ,18 shi 19 nu insemna mai nimic.. 3 zile nu vor muri ei .. O solutzie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere de la o companie combustibil, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze.. atragand apoi clientii si pierzand ceilalti , dupa care vor fi nevoiti sa scada si ei.Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM. Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei ... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI !Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina .. raspandeste acest mass
primit acu pe mess, ce ziceti ne bagam? eu da... |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
QUOTE(dandee @ 16 Jan 2011, 16:52) VARIANTA BUNA : protestul din 17 ,18 shi 19 nu insemna mai nimic.. 3 zile nu vor muri ei .. O solutzie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere de la o companie combustibil, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze.. atragand apoi clientii si pierzand ceilalti , dupa care vor fi nevoiti sa scada si ei.Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM. Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei ... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI !Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina .. raspandeste acest mass primit acu pe mess, ce ziceti ne bagam? eu da... Perfect de acord Multumesc !!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
S-a ieftinit benzina la petrom sau mi se pare mie? Am trecut fugitiv pe langa unul si parca am vazut la 95 ceva cu 4,....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
unde ma?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.013 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu sper sa ajunga benzina la 1,95 Lei/litru, sa se umple Bucurestiul de rable!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Acolo scrie vreo 15-16 pretul la pompe, nu 4,...
|
--------------------
.
.
.
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Bucurestiul este oricum plin de rable, incepand cu dacii din 1900 toamna si terminand cu pemfeuri ursuleti si mai stiu eu ce adunaturi de prin jermania. Inmatriculate in BG evident.
Un pret mic al carburantului ar incuraja in primul rand mersul cu masina, iar pe plan secunda ar fi ceea ce spui tu adica sa isi cumpere toti masini, fie el si cele mai mari cazaturi. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Jan 2011, 11:02) Argoane, alimentatul nu e chiar una din pasiunile mele. Nu merg sa pun 6 sau 17 litrii. Cand se aprinde becul, merg linistit inca 50-100 km fiindca nu am rezervorul plin cu apa sau mizerii. ![]() Pe urma il umplu si mai vizitez pompa cand se aprinde iar becul. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Cum veneam eu azi la munca trecui pe langa una bucata petrom, una bucata rompetrol si doua lu coi l. in afara de lu coi l in rest in toate erau omuleti care alimentau. La lu coi l ala nu prea am vazut nici inainte de boicot masini... deci cam degeaba boicotu'...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Maskatu |
![]()
|
Lukoil se boicoteaza singur de cand s-a deshis...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
stii dracu cum se boiocoteaza singur ca totusi rezista pe piata...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca ati vazut voi in ultimul timp prea multe reclame cu Lukoil, campanii Lukoil, promotii Lukoil. Reclame in reviste? Aproape deloc.
Pentru ca ei mare parte din productie o dau direct la transportatori si nu noi suntem publicul final. Asa ca...haideti mai bine sa facem altfel boicotul, cum zicea alt user: Nu mai alimentam deloc de la Petrom/OMV...ci doar de la altele. Cu Lukoil nu prea te poti pune, Agip oricum sunt pe duca, Rompetrol sunt destui de mici, Mol la fel...singurii mari cu care te poti bate si care ar putea umbla la preturi ( ca au si productie interna) sunt Petrom. Asa ca bear in mind ( cum fac si eu )...de fiecare data cand vreti sa alimentati: Evitati Petrom si OMV-oricum au benzina proasta...fata de Efixul de la Rompetrol. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 17 Jan 2011, 09:42) Asa ca...haideti mai bine sa facem altfel boicotul, cum zicea alt user: Ia boicotati voi cu tarie ca m-alatur si io mai incolo! Cum plm sa boicotez cel mai ieftin carburant de pe piata? NU sunteti normali la cap? OK, boicotez Petromu' o luna, timp in care-mi rup buzunarele prin alte benzinarii cu pret simtitor mai mare, dupa care... CE? Nu mai alimentam deloc de la Petrom/OMV...ci doar de la altele. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
Din pacate la rompetrol in brasov (ala de pe Harmanului) fura baietii la pompa. La fel si la MOL-ul din bartolomeu. Doar acolo am reusit sa bag in rezervor 70 de litri de motorina cand mai aveam inca 2 liniute. La petrom nu am reusit sa pun mai mult de 67 de litri si asta cu rezervorul gol.. In aceleasi conditii de temperatura.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 Jan 2011, 10:49) Cum plm sa boicotez cel mai ieftin carburant de pe piata? NU sunteti normali la cap? OK, boicotez Petromu' o luna, timp in care-mi rup buzunarele prin alte benzinarii cu pret simtitor mai mare, dupa care... CE? care cel mai ieftin? Am alimentat eu ieri la rompetrol cu 5.03 si la petrom e 5.02. 0.01 ti se pare MAI ieftin? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Bag doar in weekend de la lukoil, cat o mai tine promotia. Pe urma, om vedea.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 17 Jan 2011, 09:57) care cel mai ieftin? Am alimentat eu ieri la rompetrol cu 5.03 si la petrom e 5.02. Chiar TREBUIE sa-ti raspund? 0.01 ti se pare MAI ieftin? ![]() ![]() ![]() ![]() Inca ceva. Pe paginile anterioare am facut diferentele de pret intre benzinarii. Eu bag 99+. Acu' o saptamina am bagat cu 5.43 RON/litru. Alto 101 era 5.7x RON/litru. TI SE PARE MAI IEFTIN???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
tocmai ai raspuns. tu alimenteaza cu ce vrei...eu iti spun ca la benzina celor MULTI..nu e diferenta de pret intre rompetrol si petrom.
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 17 Jan 2011, 09:57) QUOTE(Sudsemnatu @ 17 Jan 2011, 10:15) Chiar si 0.01 RON reprezinta o DIFERENTA! Ca-ti place tie sau nu, e alta poveste. Explica-mi, te rog, rationamentul pentru care ar trebui sa scot 0.01 RON/litru in plus din buzunar si-ti dau cuvintul meu de onoare ca ma alatur protestului vostru! De fapt, vorbind drept, nici macar nu-i protestu' vostru, sunteti masa de manevra a lu' pircea madea, ca el a lansat ideea asta (inspirata din alte parti, se pare).Sincer, intelegeam daca boicotati OMV-ul sau Rompetrolul, da' sa boicotezi CEL MAI IEFTIN CARBURANT DE PE PIATA mi se pare o cretinatate fara seaman (momentan, ca poate ma convingi de contrar ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dupa mine sunt 2 categorii care vor sa protesteze:
a. cei care si-au adus masini de afara, de regula inmatriculate in Bulgaria, in mare parte sugative de benzina si nu au bani nici pt. margarina cu ceai, dar au masina straina in fata blocului b. cei care si-au luat logan in rate pe 9 ani, si care oricum nu merg prea des cu masina, deci pt. ei nu-i o problema daca nu alimenteaza vreo 2-3 luni. Restul, care au serviciu departe de casa, traverseaza orasul de la un cap la altul, sau au masini mai scumpe de 10.000 euro...nu-i intereseaza, chiar se bucura daca se mai elibereaza traficul in Bucuresti. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Un boicot cu sanse de succes si usor de dus la indeplinire e cel al unei anume companii. Pui cita benzina vrei, dar niciodata de la compania x. Cetateanul nu trebuie sa faca nimic altceva decit sa mearga sa alimenteze de la oricare alta benzinarie. Cel mai usor de atacat e cel mai mic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 17 Jan 2011, 10:27) Dupa mine sunt 2 categorii care vor sa protesteze: a. cei care si-au adus masini de afara, de regula inmatriculate in Bulgaria, in mare parte sugative de benzina si nu au bani nici pt. margarina cu ceai, dar au masina straina in fata blocului b. cei care si-au luat logan in rate pe 9 ani, si care oricum nu merg prea des cu masina, deci pt. ei nu-i o problema daca nu alimenteaza vreo 2-3 luni. Restul, care au serviciu departe de casa, traverseaza orasul de la un cap la altul, sau au masini mai scumpe de 10.000 euro...nu-i intereseaza, chiar se bucura daca se mai elibereaza traficul in Bucuresti. Nu am masina adusa din afara, nu am luat loganul pe 9 ani in rate.Nici masina nu a costat mai mult de 10.000 de euro. Dar locuiesc la 20 de km de locul de munca, din pacate nu am alt mijloc de transport la dispozitie, deci ma vad nevoit sa ma duc cu masina. Atat eu cat si sotia. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu pretul motorinei. Ca nu mi se inmultesc banii ca virusii si nici nu ii culeg din copac. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Deci in ce categorie intri? nu mai bagi benzina si mergi cu RATB-ul sau bagi benzina in continuare.
Eu nu am spus care sunt de acord sau nu, ci care sustin protestul. De acord cu scumpirea cred ca nu e nimeni, dar cei care sustin protestul, cred ca sunt putini. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 17 Jan 2011, 10:27) Dupa mine sunt 2 categorii care vor sa protesteze: Esti absolut eronat, dragul meu Watson! Crezi ca este macar un singur suflet caruia sa nu-i convina o ieftinire a benzinei?a. cei care si-au adus masini de afara, de regula inmatriculate in Bulgaria, in mare parte sugative de benzina si nu au bani nici pt. margarina cu ceai, dar au masina straina in fata blocului b. cei care si-au luat logan in rate pe 9 ani, si care oricum nu merg prea des cu masina, deci pt. ei nu-i o problema daca nu alimenteaza vreo 2-3 luni. Restul, care au serviciu departe de casa, traverseaza orasul de la un cap la altul, sau au masini mai scumpe de 10.000 euro...nu-i intereseaza, chiar se bucura daca se mai elibereaza traficul in Bucuresti. QUOTE(tribunul @ 17 Jan 2011, 10:41) Omu' ti-a zis ca n-are alta posibilitate de a ajunge la munca, deci e in categoria 3. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alydor |
![]()
|
Corect!
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
prin pitesti e cam pustiu pe la benzinarii, doar cate un taximetrist ratacit (a se citi fara gpl).
bineinteles ca protestul e degeaba daca protestatarii au alimentat ieri sau o vor face 20 ca sa recupereze ![]() This post has been edited by tkx: 17 Jan 2011, 14:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Dacia_47_akm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 9 March 10 ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 Jan 2011, 10:22) De fapt, vorbind drept, nici macar nu-i protestu' vostru, sunteti masa de manevra a lu' pircea madea, ca el a lansat ideea asta (inspirata din alte parti, se pare). sincer, eu nu sunt vreun fan infocat de-al lui mircea badea, dar am o usoara senzatie ca tie defapt nu iti place persoana lui, nu propunerea lui corect? daca cumva ma insel, atunci imi cer scuze anticipat Multumesc !!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1992
- b-35-dis FDF Fan Dacia Forever
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:53 |