Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ake esti in urma.
in 2010 in amsterdam a fost trendul scuterelor, cu motoare de 49 cmc. sau electrice. nu de alta dar au voie cu ele si pe starda si pe psite. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(corbex @ 11 Mar 2011, 13:56) argentina e lumea a treia. lumea 1 = NATO, commonwealth-ul, europa de vest lumea 2 = urss, china si aliatii (tratatul de la varsiovia, cuba) lumea 3 = miscarea de non-aderare (fosta yugoslavie, india, america de sud, africa, oceania) e o clasificare pe criterii politice, nu economice. |
--------------------
*
*
*
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
presupun ca asta e gandire proprie, ma indoiesc ca cineva intreg la cap a facut impartirea asta.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
E exact asa, cat despre cat de intregi la cap erau...nu ma pronunt.
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
yhattori |
![]()
|
de nehru ai auzit?
da' de tito? nasser? sukarno? ia sapa tu putin dupa conferinta de la bandung si summit-ul de la belgrad din septembrie 1961. |
--------------------
*
*
*
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
cu cine te certi tu?
io nu prea mai inteleg nimic. oricum, lumea a mai evoluat din 61 pana acum. si imparteala aia e la fel de logica ca alta: lumea e impartita in tu, manuela si restul lumii. |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
yhattori |
![]()
|
adevaru' e ca nici mao nu era de acord cu imparteala asta.
|
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mai yhatori tu esti ca in bancul ala cu ungurii si Mihai Viteazu. Tu acu ai ajuns cu wiki la pagina 1961.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
yhattori |
![]()
|
intr-adevar, dupa bolsaia sovietskaia entziklopedia, lumea a treia = tari in curs de dezvoltare.
de, nu s-au avut bine cu tito. mea culpa! http://slovari.yandex.ru/~%D0%BA%D0%BD%D0%...B8%D1%80%C2%BB/ PS: mos bioane, hai la lupta cea mare... This post has been edited by yhattori: 11 Mar 2011, 18:24 |
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnu` Bion sa avem cu pardon. Io nu prea am combatut , cred ca faci oaresce confuzii explicabile prin astenia de primavara si excesul de lecturi.
Sunt curios ce o sa zici cand ajungi cu wiki la 1968 ca sa nu mai zic de 1989 ![]() Oricum esti pe calea cea buna dupa Vladimir Ulianov care idemna tineretul : Invatati,invatati, invatati. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
yhattori |
![]()
|
prima data eram niet kulturnii, tehnika iest, spalat pe creieri cu wikipedia, acu' pacatuiesc prin exces de lectura.
ce sa mai zic? This post has been edited by yhattori: 11 Mar 2011, 18:48 |
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
Exces de lectura tehnicista pe wiki
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yhattori |
![]()
|
partidul are intotdeauna dreptate!
|
--------------------
*
*
*
|
|
bion |
![]()
|
Lasa vorba treci la invatat concetatene ca luni e extemporal cu primavara de la Praga si sa de dreac` sa nu stii lectia
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
ioti c-o cazut si pretul oilulului.jigodiili benzinare reduc maine pretul la combustibili? ca, cand e vorba de scumpiri actioneaza instantaneu.
http://www.money.ro/pretul-petrolului-a-sc...nia_889921.html |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Esti intirziat, de miine se ieftineste benzina de logan cu 2 bani litrul. Cea de renou, abia de luni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Ake @ 11 Mar 2011, 03:06) Oare cand vedem si in Bucuresti asa ceva?[attachmentid=1627703633] Si inca in poza nu se vede nici un sfert din cate erau acolo.(gara din Amsterdam) LE si aici la fel:[attachmentid=1627703634] poate ca trebuie inceput cu asa ceva: [attachmentid=1627703635] [attachmentid=1627703636] O sa vedem asa ceva cand bucurestiul se va muta in olanda... ON: Dupa o tura prin bucuresti trecand pe langa majoritatea benzinariilor, preturile au ramas constante. Lider pe lista ramane omv cu a lui carrera de 5.99. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
Carrera 99 e benzina de Porsche, poa' s-o faca si 10 lei
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
carera e de 100, la petrom e de 99
![]() Nu mai zi de rau ca vreau sa schimb benzina si sa trec pe 100, ce eu nu am dreptul? ca in definitiv am motor 6V, merita tratat cu respect! |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sunt destule masini ce au nevoie de carburant cu cifra octanica mare. Dar na... Stiu destui cu bemfeuri de zeci de mii de euro ce baga de 95 din spirit economic...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kxz |
![]()
|
Compania azeră SOCAR va deschide 300 de benzinării în România
După ce au cumpărat o mică rețea de benzinării în nordul Moldovei, azerii vor să pună pe picioare o rețea care i-ar propulsa spre locul trei pe piața românească, la concurență cu rușii de la Lukoil Compania petrolieră de stat SOCAR, din Azerbaidjan, intenționează să deschidă circa 300 de benzinării în România în următorii trei ani, a declarat astăzi președintele companiei, Rovnag Abudllayev, potrivit agenției de știri azere Trend Capital SOCAR a demarat procesul de rebranduire a unor stații pe care le-a achiziționat deja în România. Creșterea numărului de benzinării din rețeaua proprie face parte din strategia SOCAR pe piața din România. Compania de stat SOCAR a achiziționat un retailer de carburanți din nordul Moldovei, Romtranspetrol SA Botoșani. Cu o rețea de 15 benzinării, compania Romtranspetrol a fost înființată în 1999 de omul de afaceri botoșănean Iulian Berescu. Achiziția a avut loc la finalul lui ianuarie 2011, azerii recunoscând că au ales compania lui Berescu după ce trecut în revistă alte 20-30 de proiecte. SOCAR a cumpărat 90% din acțiunile companiei românești. Romtranspetrol a avut în 2010 afaceri de sub 10 milioane de euro, în scădere accentuată față de nivelurile din anii precedenți, din cauza crizei. Benzinăriile au început să fie rebranduite sub sigla SOCAR Petroleum, protrivit presei locale. Preluarea Romtranspetrol s-a făcut prin intermediul unui vehicul olandez, Becrux Investments & Finance B.V, persoana împuternicită pentru parafarea tranzacției fiind Hamza Karimov, reprezentantul firmei SOCAR în România, firmă prezentă de patru ani pe piața locală, printr-o reprezentanță. SOCAR (n.r. – State Oil Company of the Azerbaidjan Repulic) este angrenată și într-un proiect regional: gazoductul AGRI – prin care va aduce gaze naturale către Europa, pe ruta Azerbaidjan-Georgia-România-Ungaria. Azerbaidjanul este pe locul 27 în lume la rezervele de gaze naturale, cu 849,5 miliarde de metri cubi și pe locul 19 la rezervele de petrol, cu 7 miliarde de barili. Cei mai importanți jucători pe piața românească a carburanților sunt OMV Petrom, Rompetrol și Lukoil. http://e-nergia.ro/2011/04/compania-azera-...rii-in-romania/ |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cica îl preiau si pe Nelu Galbenus.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Daca si-a pus benzinaria strategica pe linia Focsani-Namoloasa!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
La astia de la romtranspetrol dadeau tunuri pe la tara. la ei am avut onoarea sa dau cu 5000 lei vechi mai mult decat pretul pietei...
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Benzina o sa fie tot romaneasca?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kxz |
![]()
|
ei mai au benzinarii in ucraina. posibil, pentru inceput, sa aduca benzina de acolo, din moment ce au inceput cu botosaniul. din cate stiu, la un moment dat cica voiau sa ia si o rafinarie de pe la noi.
logic ar fi sa-si vanda productia lor. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
50 de bani, nu 5! Oricum, o duci bine, dai bani la cersetori...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
babaieti, eu protestez in continuare vreo 27 zile pe luna
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 10:53 |