Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Worldwide Retail Prices of Gasoline (US cents per litre)
Worldwide Retail Prices of Diesel (US cents per litre) Habar n-aveam ca sunt tari unde poti sa umpli un rezervor de camion cu pretul unei cutii de CocaCola |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ce-i ala?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.zf.ro/companii/benzina-a-depasi...rtiment-8139428
Lasa nene sa o scumpeasca. Se duceau baietii aia destepti ca noaptea cu maruntis la ei. Au facut un rahat. Acum nu mai au bani nici sa ajunga pana la pompa cu maruntisul ala la ei. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
nici chiar asa. la 10 lei io zic sa se opreasca.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe vremea lui Ceasca era 10.50 lei si nu se mai plangea nimeni de pret, ba din contra era omor pe ea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si salarul?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine avea salariul sub 2000, nu-si lua masina. 2000 de cap, vreau sa zic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(tribunul @ 8 Apr 2011, 18:24) Pe vremea lui Ceasca era 10.50 lei si nu se mai plangea nimeni de pret, ba din contra era omor pe ea. Da bre, da zi-o pana la capat, aveai cota de 40 l lunar, si drept sa circuli din doua in doua duminici. Daca aveai vreo urgenta pute-i sa primesti o derogare de la interdictie de la secretarul de partid... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu bre, dar prin "87 mi-a murit o bunica, si s-a nimerit sa fie inmormantarea (in alt judet) intr-o zi de duminica in care taica-miu nu avea drept de circulatie. De la secretarul de partid de la firma unde lucra a primit o hartie care ii dadea drept de circulatie, si mai mult, si dreptul la un "plin". Ce de treaba erau secretarii de partid...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
La 1.1 centi pe litru.....imi iau golanul si o tai in venezuela. Va dati seama ca acolo schimb si filtrul de motorina la fiecare plin si ies muuuult mai ieftin ca aici?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
kxz |
![]()
|
e 3 centi americani litrul la ei. o acadea costa dublu. numai ca o sa te rada aia cand vad 1.5 la motorul tau. e tara motoarelor enorme.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Chicago, metro area: 4.09 $/gal. 45 de centi in doua saptamani!
11 Apr 2011, 06:08: si tot creste! Chicago_and_Naperville_weekend_061_res.jpg ( Size: 169.78k ) Number of downloads: 309 This post has been edited by marksman: 11 Apr 2011, 06:08 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 8 Apr 2011, 19:24) Pe vremea lui Ceasca era 10.50 lei si nu se mai plangea nimeni de pret, ba din contra era omor pe ea. Pentru ca se aplica "legea penuriei"....atunci cand un produs se gaseste greu sau foarte greu, valoarea lui tinde sa creasca...raportat la salariul mediu de atunci, era mult mai scumpa ca acum...un sarariu mediu era 2000 si ceva de lei |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
kxz |
![]()
|
vorbesti despre vremuri pe care nu le cunosti. salariul mediu net in 89 era de peste 3000 de lei. deci benzina era mai ieftina atunci.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
A facut pui.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kxz @ 11 Apr 2011, 10:23) vorbesti despre vremuri pe care nu le cunosti. salariul mediu net in 89 era de peste 3000 de lei. deci benzina era mai ieftina atunci. mda ..conform statisticilor asa e...deci: 1989: 3000/10=300 2011: 1500/5=300 ...numa` ca amu` poti sa alimentezi fara sa iti aprobe secretarul de partid iar in conditiile in care rezervele mondiale scad sigur vom asista la cresteri de preturi..macar o sa fie mai liber pe sosele |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(kxz @ 9 Apr 2011, 22:19) Si eu o sa ma dau un mare ecologist verde si o sa fac plinul cu mai putin de 2 dolari? Adica 6 lei? Adica de 50 de ori mai ieftin decat cu motorina mioritica. Acum...ramane de vazut daca in Venezuela motorina de logan e la acelasi pret.... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Premierul Emil Boc a cerut Consiliului Concurentei si Departamentului pentru Afaceri Europene sa analizeze daca legislatia actuala permite inghetarea preturilor la carburanti astfel incat sa fie respectate normele europene. "Daca raspunsul va fi pozitiv, vom gasi o solutie", a declarat premierul la finalul sedintei de Guvern.
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sunt convins ca nu se poate.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Emil Boc vrea sa dea fiecarei persoane valide, in locul celebrei undite a lui Ciorbea, cite o bicicleta. Romania va deveni independenta din punct de vedere energetic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
Nu va bucurati degeaba...bicicleta o sa fie dotata cu "dinamuri" de putere care vor functiona in permanenta, energia obtinuta o sa fie transmisa in sistemul energetic national si international....oare cand o sa scapam de inteligentul de boc?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(OAP @ 11 Apr 2011, 10:44) conform statisticilor exacte, in 1989 puteai alimenta 289 litri de benzina cu un salariu mediu, acum in 2011 poti alimenta pana in 261 litri cu un salriu mediu. Relativ, benzina e mai scumpa acum cu cca. 11% |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OAP |
![]()
|
Probabil ca asa este, conform statisticilor, dar trebuie tinut seama ca au trecut 20 de ani de atunci, consumul de hidrocarburi a crescut drastic iar rata de inlocuire a rezervelor nu poate sa "tina pasul". Vorbim de o resursa naturala neregenerabila la scara mica de timp, deci pretul o sa creasca in continuare, nu are cum sa mai fie ca acum 20 de ani. Ne convine sau nu asta e situatia.
15 Apr 2011, 11:29: QUOTE(klaus @ 15 Apr 2011, 11:20) conform statisticilor exacte, in 1989 In 1989 puteai alimenta 20 de litrii de benzina / luna ![]() This post has been edited by OAP: 15 Apr 2011, 10:29 |
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:21 |