Probleme cu zgomote pe spate
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu zgomote pe spate
Forte |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. E de la amortizor. Amortizoarele asea pe gaz au o ciursa mai lunga decat "prevede legea", motiv pentru care cand se destind lovesc la final de cursa. Baga un sac de nisip in portbagaj si nu o sa mai auzi (sau schimba amortizorul).
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Klaus, acuma pe bune, dsn are amortizoare pe gaz ? Si pe fata si pe spate ? Atuncea de ce curge lichid din ele, recunosc ca nu ma prea pricep la amortizoare, eu stiam numai ca alea cu gaz se pune numai la MASINI nu la dacie.
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu toate au. la inceput au avut, pe urma dacia a lus lichid pe spate parca si apoi toate lichid.
si alea pe gaz cica au o pelicula de ulei undeva in capatul lui. nu m-am uitat inca da am 2 bilstein si poate o sa pun flexu pe unu din ele ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Eu stiam ca la inceput au pus cu lichid si apoi pe gaz.
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
![]()
|
|
Cum as putea sa-mi dau seama daca sint pe gaz sau nu ? Amortizoarele mele sint Bilstein-Compa .Or fi cu gaz ori ba ?
|
-------------------- |
|
cata |
![]()
|
Daca ai Bilstein cred ca sunt pe ulei cele de pe fata,si cele de pe spate tot pe ulei cred ca sunt.
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Alea pe gaz ce marca au folosit ei pe dsn ? Stii cumva ?
|
-------------------- |
|
cata |
![]()
|
monroe
|
|
|
![]()
|
|
Ehe, Marylin Monroe.... Ce femeie !
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mai baieti .. nu mai scrieti daca nu stiti
![]() La inceput a fost DSN cu Bilstein pe gaz (asta nu inseamna ca nu au si ulei ... ![]() Apoi au urmat DSN-urile cu Monroe care sunt NUMAI pe ulei ... Ex. ... Asarban .. DSN 2001 ... Bilstein/gaz .. eu DSN 2002 .. Monroe/ulei Se poate sa fi fost si alte tipuri dar eu nu stiu despre ele ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
newbie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 August 03 ![]() |
Nu stiu ce stiti voi, dar eu stiu ca:
- Bilstein, care erau puse la inceput pe DSN sunt PE GAZ (mai moi) - Monroe, care erau pus la "sfarsit" pe DSN sunt PE ULEI (mai rigide) Bafta! |
-------------------- I like my car!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ca sa completez!
Cei de la Dacia au o predilectie pentru modificarile de toamna (moda toamna-iarna!) AStfel ca in fiecare toamana mai schimba ceva (a se vedea cezul recent cu Solenza!) Din septembrie 2001 s-au montat amortizoare pe ulei Monroe, care nu mai bateau! Dar nici masina nu statea asa de sus si parca-parca era mi putin stabila in curbe! Parerea mea! Hic! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
newbie |
![]()
|
Scuze Liviu, ai fost cu o secunda mai rapid!
![]() |
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE Nu stiu ce stiti voi, dar eu stiu ca:
- Bilstein, care erau puse la inceput pe DSN sunt PE GAZ (mai moi) - Monroe, care erau pus la \"sfarsit\" pe DSN sunt PE ULEI (mai rigide) Bafta! INVERS! hihi! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
exact asta vroiam sa zic si io .. Invers
![]() Bilstein sunt mai rigide si monroe mai moi .... |
--------------------
.
.
|
|
newbie |
![]()
|
INVERS...ce?! La rigiditate te referi cred! Ma rog, n-am boala contrazicerii, dar eu asa stiam....
Bafta! |
|
|
asarban |
![]()
|
Ce se mai oftica "unii" ca a lor era mai lasata.....!
Ca altii "avea" pe gaz!! hihi! Ehhhh, memorii, memorii! :cry: PS! Ajunsesi la servici, a??? |
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]()
|
|
NU AM INTELES NIMIC . AM AMORTZOARE COMPA MASINA FEB2001 CE FEL SINT ? CU GAZ SAU CU LICHID ?????? :shock: :shock: :shock:
|
-------------------- |
|
cata |
![]()
|
Iti repet ce am zis,cred ca ai pe ulei.
|
|
|
![]()
|
|
Pai Liviu zice mai sus ca Bilstein -adica compa nu ? ca n-or fi bilstein facute in germania - sint pe gaz :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
|
-------------------- |
|
cata |
![]()
|
Eu cad am intrebat in service la cncd acelasi lucru mi-au spus ca pe spate am gaz si pe fata cu ulei.Poate ca au fost niste serii mutant?
|
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE NU AM INTELES NIMIC . AM AMORTZOARE COMPA MASINA FEB2001 CE FEL SINT ? CU GAZ SAU CU LICHID ?????? :shock: :shock: :shock: Nu urla ca suntem sensibili! Daca nu ai priceput e problema lu matale! februarie 2001 = Bilstein/Compa = GAZ! calm, calm, calm |
|
|
![]()
|
|
Nu urlu dar au fost pareri EXACT contrare.
|
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
QUOTE INVERS...ce?! La rigiditate te referi cred! Ma rog, n-am boala contrazicerii, dar eu asa stiam....
Bafta! Da la rigiditate! Ca sa recapitulam Biltein=GAZ=tapene=troncane=mai stabila=mai inalta Monroe=Ulei=mai moi=nu troncane=un pic mai putin stabila=putin mai joasa E posibil ca la inceput sa fi pus Monroe pe ulei doar pe spate (unde se manifesta urat troncaneala iar mai apoi sa schimbe furnizorul pentru toate 4! |
|
|
![]()
|
|
GAZ=Tapene = misto.
ULEI = moi = naspa. |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cetateni, cetateni!
Pe Supernove s-au pus amotizoare Compa sibiu (bilstein) pe GAZ. Mai rigide, dadeau zgomotele alea de le-am zis pentru ca nu erau concepute cum trebuie pentru greutatea spate la gol a DSN-ului. In urma NUMEROASELOR reclamatii, schimbari de amortizoare bune pe garantie numai pe motiv ca bateau, desi nu era nici o problema cu ele (eu am schimbat unu pe garantie cu altul ABSOLUT NOU si care a inceput sa bata dupa... juma' de ora), s-a renuntat la Bilstein/Compa ca furnizor pentru DSN, si mai apoi Solenza. Avantajul lor e ca dau o stabilitate mai buna. Cele Monroe sunt pe ulei, mai moi si cica de principiu nu mai fac scandal la capat de cursa. 2 Ramasesem dator cu un al doilea raspuns, ca ma grabeam rau: La bancheta spate se acopera cu izolirband capetele de suruburi ca mai mult alea scartzaie decat sistemul de prindere. Se apleaca spatarul si se acopera suruburile de jos, precum si cele de sus de langa sistemul de prindere. Sistemul de prindere se poate acoperi si el cu izolir-band pe "tub" si se poate unge cu niste vaselina. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ROLFY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 25 January 04 ![]() |
vreau sa stiu si eu ce amortizoare sa-mi pun acum. am probleme cu cel din spate - dreapta ( se vede ca a curs ceva din el). as vrea sa ma ajutati spunandu-mi care sunt mai bune ... thanks
|
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Koni daca te tin curelele. Daca nu incearca cele "de origine". Si asa la drumurileeeee noastre toateee nu merita ceva mai bune.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 04:37 |