Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
![]() ![]() ![]() |
Kosmodisk, aveti, ati folosit, stiti pe cineva care foloseste?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Scria ceva de genu, 4-6 lingurite pe zi, la minim 4 ore si tu n-ai mai citit partea subliniata, ca erai prea nerabdator?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma n-aude, scria 2 masuri mari la 6 ore. Si io am bagat doua d-alea mari, ca asa zicea-n prospect.
Ia uite aici This post has been edited by Marty: 11 Jan 2011, 00:38 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lasa ketonalul ca s-a invatat organismul cu el.
Incearca "puterea ursului", stiu ca la prima vedere pare o denumire hazlie, dar efectul conteaza. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Jan 2011, 01:17) Da, dar te-a lasat junghiul. Tot e ceva. Chiar daca nu esti numai fibra, esti tinar, cu sau fara siropul adecvat tot o sa te faci bine. Pe bune, nu te simti mai bine acum decit luna trecuta? Progresul nu e prea rapid la chestiile legate de oase. IAr cel mai bun sirop e tot ala cu care esti obisnuit. E vasodilatator si antiinflamator, dar si la ala, iei citeva masuri si te trezesti cu sticla goala. Se recomanda sticlute de 1/2 si 3/4. This post has been edited by corbex: 11 Jan 2011, 09:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
3/4, culori inchise. Nu dulci, ca zaharul se depune si are efecte adverse.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(corbex @ 11 Jan 2011, 09:43) Da, dar te-a lasat junghiul. Tot e ceva. Chiar daca nu esti numai fibra, ca argon, esti tinar, cu sau fara siropul adecvat tot o sa te faci bine. Pe bune, nu te simti mai bine acum decit luna trecuta? Progresul nu e prea rapid la chestiile legate de oase. IAr cel mai bun sirop e tot ala cu care esti obisnuit. E vasodilatator si antiinflamator, dar si la ala, iei citeva masuri si te trezesti cu sticla goala. Se recomanda sticlute de 1/2 si 3/4. Te-am corectat eu putin ![]() This post has been edited by ady77: 11 Jan 2011, 10:08 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-am vrut sa scriu eu, ca se supara pe mine...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pe cat de mort pe atat de dat dracu blogul ala
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
Ma nene,sper sa nu ma kc pe mine si sa vorbesc aiurea, da' asta chiar face ceva treaba. De luni port suportul de coloana. Luni nici nu puteam pune spatele pe spatar cu ala pe mine, asa de rau ma durea. Azi parca nici nu-l am pe mine.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Vorbesti de Kosmodisk-ul ala?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sculatu'
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Marty, ia zi mă, te mai doare? Ți-ai revenit?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
mi-am revenit, mi-am revenit. Ma mai doare, dar suportabil. Deja am invatat pozitiile in care sa stau si cum sa stranut, sa nu ma doara, dar chiar daca nu nimeresc pozitia, e suportabila durerea. Da' de ce-ntrebi, vrei sa-ti dau kosmodisku' o tura prin fata blocului?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Marty, uite, vorbesc serios, bunica sotiei vrea sa cumpere un Kosmodisk (ea a lucrat toata viata la colhoz ruinandu-si astfel sanatatea). Tu mai ai nevoie de el? Ca daca vrei sa-l vinzi, s-ar putea sa ti-l cumpere ea si-ti fac un bine! Numai sa fie original si sa dea REZULTATE. Apropo, da vreun rezultat Kosmo?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da rezultate prin efectul placebo.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 30 Apr 2011, 17:40) Ca daca vrei sa-l vinzi, s-ar putea sa ti-l cumpere ea si-ti fac un bine! Numai sa fie original si sa dea REZULTATE. Apropo, da vreun rezultat Kosmo? ![]() cristyz, cum zici tu! This post has been edited by Marty: 30 Apr 2011, 17:45 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te scoate dragoselu din foame, sanebunesc
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
Deci uite-l cum ma ia de sus ca p-un milog, de-mi vine sa matur forumu' cu mitocania lui... Parca si vad "iti ofer 50 de mii pe kosmodisk si platesti tu transportu', da' numai daca-i original si functioneaza GARANTAT!!!".
Se mai mira ca bat tot cariciu' de el. This post has been edited by Marty: 30 Apr 2011, 20:39 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E o abordare cu tehnica, sa nu-ti dea bani multi, dar nici sa para moca.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
Nuuuuu, ca nu mi-am dat seama! M-a abordat cu tehnica, ca, vezi Doamne!, el n-ar avea nevoie da-si face pomana cu mine, ma scoate din foame, dar numai in anumite conditii. Ma-ntreb cum verifica daca functioneaza ala... probabil ca-l foloseste la ce-i trebuie si, dupa ce si-a vazut sacii-n caruta, mi-l trimite inapoi zicind ca nu functioneaza. E bine asa, ma, smecheru-le! Mira-te ca ti-a cerut neamtu' ala pe o bicicleta SH mai mult decit a costat ea noua!
Sa-mi bag picioarele daca nu m-a umplut de spume. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Omu' vrea sa iti faca un bine, nu inteleg de ce te enervezi.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
Mie mi-a placut faza "sa fie ORIGINAL"
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si sa aiba si garantie, evident.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dracu' te-o pus sa-i dai bani inprumut, acu' e ca lepra.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:41 |