QUO VADIS DACIA CLUB
![]() ![]() ![]() |
QUO VADIS DACIA CLUB
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E ca LA 5 din 45, se amesteca numarul cistigator printre alte numere derutante.
O sa deschid un topic despre iarba de gradina versus iarba de apartament. Sa va prind cu mistocareala ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 4 Jan 2011, 11:23) Sau no, pe markos si marty ii mai prind deviind discutia catre "off-topicul zilei" ... Exista pe aici o academicianca trista care deviaza orice subiect in off-topic, doar prin exprimarea excesiv de logica a dansei. PS: Si nu, nu se afla pe lista. This post has been edited by zanzie: 4 Jan 2011, 10:34 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 4 Jan 2011, 08:57) Tu ne stresezi doar cand pui tot articolul de facem febra musculara dand scroll! Referitor la poll, poate era buna si o optiune "Nu sunt de parere ca se sare calul". In fond, suntem toti adulti si nu ne obliga nimeni sa intram pe la Cafenea, daca consideram ca ni se lezeaza simturile putem sta linistiti pe celelalte arii. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Garett @ 4 Jan 2011, 11:34) In fond, suntem toti adulti ... Multi sunt adulti doar ca numar al anilor! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@marty. No, nu fii si tu asa rau
![]() M-am mai intalnit cu doctoru' si chiar e om ok. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 4 Jan 2011, 11:23) Monsur riseliu e pe lista asta. Habar n-am a cui clona e (nu ca mi-ar pasa) dar din primele post-uri s-o apucat sa faca mistocareala de unul-altul pe aici. Nu-i singurul, dar e singurul care vad ca rezista pe baricade. Hai ca te lamuresc eu. Userul respectiv o sa il gasesti cu ani in urma postand sub numele de SONY (banuiesc ca de la firma de electronice da nu-s convins 100%)...Dupa o lunga "cariera"in care a facut mistouri grosolane de cine a apucat, bineinteles intrand in conflict cu oricine nu inghitea mojicia lui a fost pus in binemeritatul colt de catre Liviu (of course dupa porcaiala de rigoare) acum a renascut precum pasarea Prepelix din propria-i cenusa, pastrand bineinteles aceleasi maniere. a mai avut el "discutii"neprincipiale cu un tirist turc...dar asta e deja partea hilara a fenomenului... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pe sony l-am mai prins cand inca "traia". Stiu ca l-o scos pe Liviu din sarite in mod repetat. Dar fix liviu zicea la un moment dat ca nu-i clona lui Sony. Cum ziceam, nu-mi pasa in mod special.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
bucatzel, nu-i contest calitatile de medic sau de om in viata reala, dar cind vezi ca face un asemenea topic, incluzind in lista aia oameni care n-au avut nici o treaba cu el niciodata, nici macar nu stiu de existenta lui, da' totusi sunt listati pe baza de prietenii si glume cu altii (vezi cazul lui Victoras), in plus de asta devine FOST MEMBRU la prima postare contra, da-mi voie sa am o anumita parere despre domnia sa.
This post has been edited by Marty: 4 Jan 2011, 10:42 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tot nu terminati si in anul nou?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(zanzie @ 4 Jan 2011, 10:35) True, dar repet, intratul pe Cafenea nu este obligatoriu, mai exista si "Ignore"-ul, mai exista si "filtrul" propriu de ignore, la o adica si o "vorba de duh" off-line, adica optiuni sunt Slava Domnului destule. O Cafenea edulcorata, "cu sosetute albe si gulerase de dantela" nu cred ca face o ceapa degerata pentru "atractivitatea" forumului. Eu marturisesc ca pe celelalte arii dau rar, doar pe la Stiri si Calatorii, pe la Tehnic doar daca am vreo problema, in schimb intru zilnic la Cafenea tocmai pentru ca ma distreaza. |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cu cine plm votez?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 4 Jan 2011, 10:48 |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
Pe tine!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Catalin, ca nu are nici un vot, saracul ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Si asta ce se vrea a fi?Un referendum la fel de inutil ca unul national?Sa se faca unul pentru off-topic si misto initiat de catre admini la nivelul forumului,si primele 3 locuri sa ia viteza de pe DC,iar restul o sa fie mai chibzuiti.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cdadan |
![]()
|
Ce suparat e asta ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 4 Jan 2011, 11:43) Eu marturisesc ca pe celelalte arii dau rar, doar pe la Stiri si Calatorii, pe la Tehnic doar daca am vreo problema, in schimb intru zilnic la Cafenea tocmai pentru ca ma distreaza. Sint curios pe ce topicuri vom avea onoarea sa te vedem dupa ce va iesi presedinte tanti Antonescu. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 4 Jan 2011, 11:41) Dar fix liviu zicea la un moment dat ca nu-i clona lui Sony. Cum ziceam, nu-mi pasa in mod special. Crede-ma ca este ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu o/il propun pe Rodi.
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pa catarrr l-as pune la english corner
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
daniM |
![]()
|
Da' asarban ala n-are nici o clona pe aici?Eu nu l-am prins.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
"dr_mke has left the building", degeaba-i mai adresați mesaje
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 4 Jan 2011, 10:55 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:00 |