QUO VADIS DACIA CLUB
![]() ![]() ![]() |
QUO VADIS DACIA CLUB
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Doctore, eu am glumit. E chiar misto auspufu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am citit postul 31, da' n-a scris doftoru-n el. Sa-i aud si lui parerea.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io o sa-mi iau ornament de toba, n-am bani de auspuf.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ma duc sa perii auspufu de zapada. model stock
![]() Marty: macar sa-l iei nichelat. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O sa iau d-ala din Inox care rugineste si o sa-l curat tot timpu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce nasol, se pare ca o sa castige Richie din primul tur, pacat as fi vrut si turul 2
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Daca ma duc in alta comuna pot sa mai votez o data?
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
castigatorul pollului ce primeste? ban?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Primește o drumeție de neuitat cu doctoru' chilot la volan.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
Riciule, da-te ba ca vin!!!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
marty team votat... acum dai banu?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Votat Marty!
Existenta acestui doftor chilot m-a lasat cu o mare dilema: cum dracu de a rezistat Argon fara sa-l bata??? La ce glume de neam prost a facut despre limuzine si propietar... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce sa votezi aici, ca nu merge selectia multipla...
Eu as avea alta propunere, fiindca nesimtirea unora si badarania depaseste posibilitatile mediatorilor de pe forum. PROPUN CA TOATE TOPICURILE SA AIBA FACILITATEA CELOR DESCHISE IN SECTIUNEA JURNAL DE BORD, UNDE INITIATORUL ARE POSIBILITATEA SA EDITEZE SAU STEARGA POSTARILE CARE SAR CALUL SAU SUNT OFF-TOPIC In acest mod ar creste cu siguranta calitatea forumului. Topicurile s-ar distinge clar in 2 categorii: - topicuri de oameni normali, in care cu mult "delete" ar ramane topicuri de calitate si unde am avea cu totii de invatat cate ceva - topicuri de balacareli, acolo unde NAZDRAVANII ar fi initiatori si care se vor incuraja unii pe altii la mistocareli ieftine si expresii jenante. Dar ar fi bine, fiindca oricare dupa ce intra de 2 - 3 ori ar intelege rapid despre ce este vorba si ar evita sa citeasca si sa posteze pe topicurile NAZDRAVANILOR. E mai dificil sa stai tot timpul sa stergi postari din diverse topicuri. Dar cu departajarea foarte clara - asa cum am scris mai sus - si pentru moderatori ar fi mult mai simplu sa stearga cu totul topicurile jenante, asa la calup. Sa vezi ce s-ar s-ar evapora baietii veseli. Nu ca acuma, cand cu rahatul lor dilueaza topicuri cu informatii utile sau cu idei si intrebari firesti. |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pai avand in vedere ca doctoru' are 1.80 si 90 de kile... l-a cam luat cu tremurici. Chiar ce cauta xcss acolo??? Io as exclude alte persoane de pe forum, aia care sunt off-topic si la off-topic. Sau aia care se baga ca musca-n dosu' calului... se stiu ei cine.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Hai ca plm si fmc mai sunt cum sunt;dar"linge-mi powla" cum am vazut pe aici parca e prea la vedere.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate imi aduc eu aminte ar fi trebuit sa se intoarca "gasca vesela (asta in viziunea lor)"" din protest...au revenit?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai cred ca doar eu am protestat
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:03 |