QUO VADIS DACIA CLUB
![]() ![]() ![]() |
QUO VADIS DACIA CLUB
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
- inchidere centralizata/electrica - cu telecomanda. Si io care credeam ca pe vremea aia erau numai pe lemne cu comanda manuala
-proiectoare de ceata . Aici sunt total in ceata . Io la profesionala am invatat ca e faruri de ceata SI proiectoare. Cu faru nu vezi la distanta cu proiectoru cand e ceata iti spala retina , dar me rog tov. ion de la raion e mai in tema ca cum le stie el pe toate mai rar bibicule |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
-Vasilicoooo !
-Da, fs, Marie! -Unde-i Ion al tau? -A plecat de dimineata pe izlaz -Te-a mintit, fa, mie mi-or adus boul de un ceas. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Domnu' Ion_R5 daca dumneavoastra sunteti singurul nenezdravan de pe aici poate trebuie sa va cautati alt loc de joaca, unde sunt si persoane ca dvs, poate nu e locul dvs. intre nazdravani.
Cu respect, un nazdravan. |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Unde crezi ca mai gaseste inca unul ca el?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Continuare:
Unde mai gasesc eu un Suca (Nea Marin) (raspuns rapid) |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Apuca-te de spiritism! Altfel...
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Bravo, imi place ca sunteti baieti ascultatori.
Pana la urma mi-ati ascultat recomandarea si v-ati facut un topic propriu aici pe Cafenea, unde sa vorbiti intre voi. Bravo mai NAZDRAVANILOR! |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Bade Ioane, noi vorbeam intre noi cam pe tot forumul. Dar a aparut un neica nimeni care se baga si el in vorba desi nu il intreaba nimeni si vazand ca nu e acceptat in grup incepe sa dea cu pietre si sa injure.
|
--------------------
0.00
%
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Noi" clonele.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Richelieu |
![]()
|
Cumetre alizeu, tu stii mai bine ce esti. Eu credeam ca esti doar postac, dar daca tu zici ca esti clona...
|
--------------------
0.00
%
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu poci, abia imi tin minte parola
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
@ Richelieu
Ha ha ha... Esti dragalas! De unde ai tras tu concluzia ca eu doresc sa intru gasca voastra?! Stai calm in grupul tau de NAZDRAVANI, mai ales ca acuma v-ati facut topicul propriu. Eu zic sa lasi restul forumului in pace, fiindca v-ati facut topic propriu. Ai vazut ca topicul anterior pe care il calareati voi - de am intrat si v-am dedicat si poezii - s-a dus repede la vale. Ba chiar a disparut cu totul. Asa ca fugi repede pe nou vostru topic de aici de pe cafenea, sa nu o ia si asta la vale. SUCCES! This post has been edited by Ion_R5: 6 Jan 2011, 20:08 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
vijelie |
![]()
|
Iar il intrerupi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nelule, scuza-ne, dar e bairam
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ioane fa-ne un cadou de ziua ta: Ia calul meu si du-te
![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Poneiul ăla mă?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Altu' n-am. Ioane vezi sa-i pui carto pe 3/4 din radiator
![]() |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
Eu cred ca badea Ion ar fi mult mai apreciat pe LC.
|
--------------------
0.00
%
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sef de trib il fac aia.
This post has been edited by bmwh548: 6 Jan 2011, 20:27 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Le povesteste cum e cu cartonul rarefiat, îi sorb aia fiecare cuvant
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Au absorbant pe LC?
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au toti. Asa-s modelele recente de frigider, cu absorbtia umiditatii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Fugiti repede pe topicul vostru cu Report-ul... ca a luat-o la vale. Iar scapa pe pagina 2 ca celalalt si dispare... Probabil din cauza calitatii deosebite.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Richelieu |
![]()
|
Ne dispar si oamenii de calitate.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Asta n-ar fi o noutate. Asa se intampla cu fiecare generatie. Numa' sa scapam si de loaze cel putin cu aceeasi viteza.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Richelieu |
![]()
|
In tine ne e speranta. Vrem sa reformezi forumul asta care l-a scarbit pe dr. auspuff.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 12:40 |