Viteza maxima la Audi A4, e cam umflata, dar ma laud si eu
![]() ![]() ![]() |
Viteza maxima la Audi A4, e cam umflata, dar ma laud si eu
MAS |
![]()
|
||
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|||
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Pai tu ce motor ai pe bmw?Chiar daca l-ai avea pe cel de 2000cmc si tot ar fi 150 cp...Ca sa nu mai vb de 525...
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
neegie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 June 05 ![]() |
Mai... deci hai sa fim rezon...un dieselake de 130 hp nu trece de 210 ....tata are un volvo s60 2.4T(benzina) si abia ala merge cu 240 mai exact cu 235 max....asa ca no comment mai ales ca e si diesel....
![]() |
--------------------
Dacia
1310 - "98
- NT 77 RBS
|
|
dacian10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 27 February 05 From: buc ![]() |
Nu va mai contraziceti in legatura cu ce scrie pe talon.
De exemplu : daca acolo scrie ca viteza maxima CONSTRUCTIVA 140 (dacia berlina) asta nu inseamna ca masina aceea nu trece de 140km/h. Eu am condus un Seat Leon (motor 1.8 wv ary, benzina ,jenti aliaj , cauciucuri cu leaderul mic, etc) in talonul caruia scria viteza maxima construiva 229km/h, iar eu am ajuns cu el la 250km/h. Attached thumbnail(s) 363.jpg ( Size: 5.72k ) Number of downloads: 36 |
--------------------
renault symbol
fidji
2005 dci
- .
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(dacian10 @ 27 Jun 2005, 16:51) Nu va mai contraziceti in legatura cu ce scrie pe talon. De exemplu : daca acolo scrie ca viteza maxima CONSTRUCTIVA 140 (dacia berlina) asta nu inseamna ca masina aceea nu trece de 140km/h. Eu am condus un Seat Leon (motor 1.8 wv ary, benzina ,jenti aliaj , cauciucuri cu leaderul mic, etc) in talonul caruia scria viteza maxima construiva 229km/h, iar eu am ajuns cu el la 250km/h. Pe dacia 1300 cu 4 trepte scrie 147 si sa stii ca asa e. pai de la talonu ala mic iti arata altceva.... in fine...eu n-am prins mai mult de 230 cu E 320 CDI, din 2004 care are vreo 200 si ceva de cp, nu stiu cum prind unii asemenea viteze cu niste motoare asa mici... Credeti voi ca aia care testeaza masinile sunt niste idioti care gresesc in defavoarea produsului lor ??? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
neegie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 June 05 ![]() |
aaaa....uitasem...deci ne referim la viteza maxima reala nu ce arata kilometrajul...ca ala are abateri..si dupa 200 are cam multe cam la orice masina....asa si dacia mege cu 165 cand ea de fapt merge cu 147 cat scrie in carte deci....???
|
--------------------
Dacia
1310 - "98
- NT 77 RBS
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE Pai tu ce motor ai pe bmw?Chiar daca l-ai avea pe cel de 2000cmc si tot ar fi 150 cp...Ca sa nu mai vb de 525... Hai sa-ti zic cum e cu BMW-ul ![]() ![]() Masina, un BMW seria 5 cu motor de 2000, cam 158 de CP, avea data viteza maxim de 229 km/h in cartea tehnica. Si intr-adevar, la viteza aia eram cu turometrul in zona rosie, aproape de limitarea de turatie. Am tinut piciorul in podea ca disperatul, pret de muuuuti kilometri. Maximul maximului l-am atins pe o coborare, am intrat in limitare de turatie... adica 239 Km/h - Asta e viteza mea maxima cu care am circulat vre-odata... iar media a fost cam 185 km/h pe 400 de km. Dar cred ca viteza aia a fost numai pe vitezometru, posibil ca viteza reala sa fie ceva mai mica (10 - 15 km/h). Audi A4 de ca re se vorvea nu prinde 235 real nici la vale! Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
clio 1,4 16 v , 200km
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Te-a mintit prietenul ala al tau... Sau poate era Clio in cadere libera din avion...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Domnilor, iar imi faceti treaba? Ia cititi titlul topicului.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Ba eu cred ca prinde cit zice baiatu. Daca nu se rupe funia cu care e legat de avion sau "belciugu" ala de remorcare poate sa prinda si mai mult. Unde ai loc pe linga bucuresti sa duci masina la 200-220 km/h???? Si cum au zis si baietii mai sus, ce arata pe bord nu e ce e real peste anumite viteze. Si totusi e doar un amarit de 1,9, ok are 130 de CP dar trebuie sa-l mai ajute si caroseria putin totusi. In rest, vorbim discutii
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Clio 1.4 16V 200 la ora? Eu cred , pentru ca motorul are 98 cai ..parca
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca din cand in cand acest topic mai primeste cate un "up". Terminati cu bataia de joc domnilor moderatori si editati titlul topicului sau inchideti-l si stergeti-l. Eu nu am discutat despre Audi A4 ca sa ma laud, eu am spus doar ce stiu si ce am vazut. Nu am nici o cunostinta despre vitezometre, cum ca arata eronat, mai mult sau mai putin, iar cei care spun lucrul asta ar trebui sa aduca dovezi mai exacte despre cat si de ce arata eronat masinile viteza. Mai degraba ar trebui intrebati producatorii, daca ne-ar putea spune.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Smudo @ 8 Aug 2005, 19:37) Ai loc si in Bucuresti s-o duci si la 250km/h ![]() E posbil ca Audi';ul despre care vorbea el sa se duca in 235, prima oara nici eu n-am crezut, dar m-am interesat cum sta treaba. Producatorul iti da o viteza maxima pe carte, sa zicem 215 km/h, el isi asigura o marja de eroare, desi masina se duce la 230km/h....De ce ? Pai tu te duci maine si cumperi Audi A4, te uiti prin brosuri si vezi viteza maxima 215 km/h...il iei la un test, sau chiar il cumperi. Daca ar fi scris 230, e posibil ca tu sa nu ajungi sa atingi viteza asta....din cauza multor factori, cum ar fi vant, incarcatura, carburant, etc...si sa te duci la ei la Audi si sa le dai cu masina in cap ca te=au mintit. Asa ei s-au asigurat ca 215 poti prinde indiferent de circumstante. |
--------------------
-
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(BAD_MF @ 26 Jun 2005, 16:59) TDI simplu are 90 de cai..cu I rosu are 110 cai..cu D si I rosu are 130 de cai..iar cand toate trei sunt rosii are 150 de cai..asta la motorul 1.9! Asta e la VW... La Audi NU exista motor sub 102cp, indiferent daca e pe benzina sau diesel, asta incepind de prin 2000 incoace. Deci un tdi simplu are 105cp, un tdI (I rosu) are 130cp, asta la motoarele de 1.9 L Nu am vazut Audi cu DI sau TDI rosu ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 17:51 |