Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?!
![]() ![]() ![]() |
Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?!
rodi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Rodico, iti cam place trabucul!
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(rodi @ 11 Jan 2011, 23:55) Pai se scumpesc si alea, nu ? Dar omu' tot banul si-l da la o adica, posedat de viciul fumatului... Mai bine se dezvata, cu cat mai repede cu atat mai bine, pentru el, si pentru altii, familie, prieteni... deh, am auzit ca o sa creasca pretul la prezervative si anticonceptionale. QUOTE Dar omu' tot banul si-l da la o adica, posedat de viciul futut*ului... Mai bine se dezvata, cu cat mai repede cu atat mai bine, pentru el, si pentru altii, familie, prieteni... cu atit mai bine pentru noi, mai dispar unii altii de pe daciaclub |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Tocmai am auzit la radio ca in New York s-a interzis fumatul pe strada. Amenda: 50 $
![]() Iar acu' ma uit pe geam si vad 3 fumagii din astia zgribuliti, vai de mama lor, tragand din tigara. Cand ma gandesc ca acu' 3 ani dardaiam si eu cu ei... Cand or trece pe aici o sa-i rog (din nou) sa se spele pe dinti, ca nu toata lumea suporta mirosu' de rahat ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu e frumos sa-ti ironizezi colegii, mai ales ca si tu ai suferit de dependenta lor. E nasol pentru ei. De parca n-ar fi suficient ca organismul uman depinde de oxigen, de hrana, odihna, temperatura, etc. E o viata chinuita, vad asta la cei ce fumeaza, sau consuma alcool. Daca nu poti sa-i ajuti cu un sfat, macar nu rade de ei.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Filipe, unul dintre motivele pentru care m-am lasat a fost fix asta, ca nefumatorii faceau misto de mine
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() I-auzi ma grecule... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
S-au scumpit medicamentele, ce ne facem cu Rodi?
![]() ![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ba, schimbatz naibii avataru' ca mancurc
![]() Defectule care esti tu defect! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
rodi |
![]()
|
Tu te faci bine
![]() This post has been edited by rodi: 3 Feb 2011, 23:58 |
--------------------
---
---
---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 3 Feb 2011, 23:54) Tu te-ncurci? Da' altii? ![]() ![]() QUOTE(rodi @ 3 Feb 2011, 23:57) Pai asta spuneam si eu, eu sunt bine, la tine e problema ![]() This post has been edited by ady77: 4 Feb 2011, 10:25 |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Il enerva faptul ca n-am niciun avatar si m-am hotarat sa-mi pun unul care sa-l lnisteasca
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai nu-i bun. Scrie si tu ca esti din Galati.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Done
![]() |
--------------------
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am 1 saptamana de cand nu am cumparat tigari, am trecut pe tigara electronica din lipsa de bani. Ies pe 1 sfert mai ieftin, o sticluta de nicotina lichida cu aroma de pipa
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
Nu ma!
![]() Da' tre' sa mai zic si io cate ceva, nu? ![]() Samfut una... pare ca vorbesc singur... ![]() ![]() mai ramane sa scrie si nea Sush acum si e gata! This post has been edited by kum: 4 Feb 2011, 19:17 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
yours, not mine
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
you sax!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ti-am dat report !
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
you sax more
![]() 4 Feb 2011, 19:26: LE bof ![]() This post has been edited by ady77: 4 Feb 2011, 19:26 |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:38 |