Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?!
![]() ![]() ![]() |
Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?!
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Victoras, nu cunosti personaju' (adica moa).
Poa' sa crape pamantu', nu mai pun gura pe tigara. Been there, done that! Gata. Stiu SIGUR ca daca trag un singur fum, o iau de la capat. Cel mai simplu e sa nu trag acel fum. Si aia e destul de simplu, dupa 2 ani jumate. Tu horcaiai, de aia te-ai lasat. Io am avut alte motive. Deocamdata, eu am rezistat mai mult ca tine, asa ca pastreaza lectiile pentru altii. ![]() 11 Jan 2011, 17:53: QUOTE(pastrama @ 11 Jan 2011, 17:33) Nu stiu ce-a scris. Te rog mult, ca si pe toti ceilalti, nu dati quote cu elucubratii, ca io n-am curiozitati cu ignoratii mei... Deocamdata nu vad si nici nu ma intereseaza. This post has been edited by DannyY: 11 Jan 2011, 17:53 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ce putea sa scrie? Ceva fara noima.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma, ca-ti spun eu ce-a scris Rodi, ca-s baiat bun. A scris asa:
QUOTE(Rodi) You have chosen to ignore rodi. View this post · Un-ignore rodi |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Hai ca va arat eu ce a scris
![]() Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 59.93k ) Number of downloads: 349 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Normal, unii dintre noi o au atat mare, cat si zglobie. Posibi ca fomeea sa aiba problema lunatica. Trebuie sa te descurci cum poti
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
QUOTE(rodi @ 11 Jan 2011, 17:26) Natural Unu' la o saptamana dupa ce s-a lasat de fumat , a tras aer adanc in piept , a deschis larg bratele in cruce si a zis ,,- Al meu e cerul si pamantul !"...; Era bucuros : Si va ASIGUR, nu facea YOGA. Era o bucurie simpla , respira mai adanc ca niciodata , acelasi oxigen , natural, ca si cand se nascuse pentru a doua oara. S-a rupt un burlan ... Băieți, unde mama dracu e butonul de ignore ? edit : GATA ! L-am găsit ! This post has been edited by Ciorapel: 11 Jan 2011, 20:07 |
--------------------
r
m
2
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(corbex @ 11 Jan 2011, 19:50) ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am ajund deja la sperantq medie de viata din Romanica. Acum am doua optiuni: sa ma mut in Suedia sau sa mi se rupa de ce urmeaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai deja 70 de ani sau 77 daca esti xx?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
70 e virsta medie din Scinteia. La radio e 65 , iar la televizor e 60.
This post has been edited by corbex: 11 Jan 2011, 20:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 11 Jan 2011, 17:35) Victoras, nu cunosti personaju' (adica moa). Poa' sa crape pamantu', nu mai pun gura pe tigara. Been there, done that! Gata. Stiu SIGUR ca daca trag un singur fum, o iau de la capat. Cel mai simplu e sa nu trag acel fum. Si aia e destul de simplu, dupa 2 ani jumate. Tu horcaiai, de aia te-ai lasat. Io am avut alte motive. Deocamdata, eu am rezistat mai mult ca tine, asa ca pastreaza lectiile pentru altii. ![]() <span class='edit'>11 Jan 2011, 17:53:</span> Nu stiu ce-a scris. Te rog mult, ca si pe toti ceilalti, nu dati quote cu elucubratii, ca io n-am curiozitati cu ignoratii mei... Deocamdata nu vad si nici nu ma intereseaza. Sa avem pardon. Eu vorbeam cu Pastrama. Ma scuzati, domnule. Oricum nu mi-as fi permis. ![]() QUOTE(tatabobu @ 11 Jan 2011, 18:05) Hai ma, ca-ti spun eu ce-a scris Rodi, ca-s baiat bun. A scris asa: QUOTE(Rodi) You have chosen to ignore rodi. View this post · Un-ignore rodi Deci io-s mai tare ca tine. Il ignor si fara ignor. ![]() ![]() Asa, ca un post scriptum, pot sa trag cat de multe fumuri vreau. In cel mai rau caz o sa borasc. This post has been edited by Victoras2001: 11 Jan 2011, 20:37 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 11 Jan 2011, 20:26) 69/76???? oare boc stie? cred ca nu, ca atunci sigur ar fi ridicat un pic mai mult virsta de pensionare. sa-l anunte cineva!!! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ca si raspuns la intreabarea din titlul topicului, propun sa va strangeti 50-60 de oameni, mergeti la un hiper-market cunoscut, aduceti 2-3 televiziuni, cumparati 2-3 baxuri de tigari si platiti cu monede de 5 si 10 bani.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce-mi place ca nefumatorii sunt cei mai activi in discutiile legate de pretul tigarilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
- ---
--- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(pastrama @ 11 Jan 2011, 17:33) Aici ai lovit la fix! Eu cred si sper ca inca nu realizez. Si inca astept sa realizez! Adica sper ca nu-s atat de dobitoc incat sa nu ma bucur si sa fiu mandru ca le-am dat dracu de tigari. Rodi, mars de pe topicu` asta!!! A zis Merced ca numai dinamovistii sunt mai prosti ca tine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(rodi @ 11 Jan 2011, 17:26) Catre fumatori, fac un apel... Fumatori ! Chiar si cei care regretati ca inca fumati ! Lasati-va brusc... Nu aveti ce regreta. ![]() Eu cred ca multi dintre cei care s-au lasat, daca o mai arde mult rodi p-aici, o sa se apuce din nou. This post has been edited by cdadan: 11 Jan 2011, 22:04 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Jan 2011, 17:27) Iti dau cuvantul meu ca daca te reapuci, dupa prima tigara ai sa te tavalesti pe jos de ciuda. O sa te scuipi in oglinda, o sa-ti rupi hainele de pe tine. da' numa' sa filmezi faza, te rog io. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Ma, Rodi asta n-o fi agent Mossad?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Ma, Corbex, ,,se scumpesc tigarile, ce va faceti ?"
|
--------------------
---
---
- ---
--- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Richelieu |
![]()
|
Deci nu ti se adreseaza intrebarea. Hai, ușcheala!
|
--------------------
0.00
%
|
|
corbex |
![]()
|
O sa cumpar tigari mai ieftine, cu sekeli. Iti iau si tie cu sechele?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:58 |