Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?!
![]() ![]() ![]() |
Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Ciorapel @ 10 Jan 2011, 12:49) Si eu ca fumez d-astea eco kent_nanotek_infina_cigarettes_20copy.jpg ( Size: 81.61k ) Number of downloads: 412 cate pot fuma pe zi pentru a acoperi necesarul de nicotina? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ciorăpel și Șosetuță
Stau pe plajă buză-n buză ... parcă nu rimează... Cum naiba să zic aicișa? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
El ar vrea, dar ia-i mofluza
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciorapel @ 10 Jan 2011, 13:49) Sunt deacord cu faptul că un fumător rămâne fumător toată viața. Adica daca am fumat si m-am lasat sunt tot fumator...a draq logica ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu mă! Primele doo nu rimează!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
E mai multe procedee de rimare.
Si-l tot gidila la putza. Se cheama rima imbratisata. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
Adica tu te rogi sa nu ma las eu de fumat !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io nu ma rog, io sustin economia
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
QUOTE(OAP @ 10 Jan 2011, 15:03) Ești fumător ? Ai fost fumător ? Hai să-ți explic : 1) Dacă ai fumat, și ai simțit plăcerea fumatului, este IMPOSIBIL ca o dată la ceva timp, când cineva își aprinde țigarea lângă tine, să nu bălești la ea. 2) Dacă ești nefumător, și fumezi timp de o săptămână, nu vei deveni fumător; dacă ești fost fumător, și faci asta ... nu le mai lași. 3) Dacă esti fost fost-fumător, ai câteodată ideea : oare dacă fumez acum o țigară, mă apuc iar? 4) Dacă ești fost fost-fumător, tot timpul vei face comparație între fumători și nefumători, pe când dacă ești nefumător ... nu. E .. logic, păcat că tu nu ai văzut. This post has been edited by Ciorapel: 11 Jan 2011, 00:29 |
--------------------
r
m
2
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Facem protestul trei zile fara tigari si realizam ca ne este mai bine ? Este inceputul...
This post has been edited by rodi: 11 Jan 2011, 00:59 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si mie imi mai vine cheful de o tigara uneori, dar cand ma gandesc cat costa pachetul de tigari vs costul de productie, adica la fiecare pachet as plati 8 ron in vistieria statului, imi piere cheful de distractii dintr-astea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciorapel @ 11 Jan 2011, 01:28) 1) Dacă ai fumat, și ai simțit plăcerea fumatului, este IMPOSIBIL ca o dată la ceva timp, când cineva își aprinde țigarea lângă tine, să nu bălești la ea. 3) Dacă esti fost fost-fumător, ai câteodată ideea : oare dacă fumez acum o țigară, mă apuc iar? 4) Dacă ești fost fost-fumător, tot timpul vei face comparație între fumători și nefumători, pe când dacă ești nefumător ... nu. E .. logic, păcat că tu nu ai văzut. Am fumat cca 18 ani...m-am lasat de cca 1,5 ani...am fumat numai tigari "bune"....nu simt absolut nici o nevoi sa fumez atunci cand vad ca cineva aprinde o tigare...din contra, reactia e contrara. Nu inteleg treaba cu comparatia???? Si mai mult nu inteleg ce e pacat...????? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Mefisto966 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 10 December 10 From: Lumea care o cunoastem ![]() |
Singura solutie impotriva preturilor in crestere pentru tutun si tigari ar fi renuntul total la fumat. Renunt care trebuie practicat de indata, radical, fara dat din colt in colt, fara compromise a la "azi mai fumez una, maine poate nu".
Am fumat ani la rand, tigari, pipa. De 14 ani nu mai fumez. Renuntul la tigara incepe acolo, unde a inceput dependinta de tigara: in creier. De-a lungul anilor au tot facut companiile de prelucrarea tutunului, producatorii de tigari, tot felul de experimente sa descopere centrul cheie in creier, care nu-i lasa pe aderenti sa renunte la fumat. Acest tel au ajuns prin adaugarea unui intreg coctail de ierbicide si alte otrave in cantitati iminente cu adaos de zahar si cacao, ca sa strapunda sistemul de aparare al organismului uman. Atingand acest centru cheie in creier, fumatorul vede in fiecare tigara o mica medalie pentru succesul avut inainte. De fiecare data cand am mers sa fumez o tigara, spuneam: gata, am terminat treaba asta, inainte sa incep cu cealalta, merg sa trag o tigara. Imediat se gasea cineva, care sa fi venit repede la o asemenea tigara, de indata am fost o gasca intreaga. Si acest mecanism este un rezultat perfid al industriei: fumatul, o componenta a vietii sociale. Viciul ca factor de prietenie. In fine, odata autoconvins de inutilitatea spulberarii banilor in dauna si contra sanatatii, m-am lasat indata de fumat. Ultimul pachet de "Carpati", ultima cutie de tutun pentru pipa se usuca undeva intr-o cutie pe raft, nu mai am nevoie. Degeaba ma mai intreaba cate unul, nu vrei una, spun "nu, mersi" si gata. Mai rau a fost urcatul scarilor, mica runda in stadion, regenerarea cailor de respiratie asa dupa vreo 4-5 ani de la renuntul radical... Dar am supravietuit si aceste zile. Nu am devenit un nefumator militant, dar nici nu simt nevoia sa aprind o tigara si sa trag un fum adaaaaanc, desi am mai fumat intre timp, dar numai vreo 10 tigari in acesti ani de nefumator. Pur si simplu nu m-am mai apucat de fumat. This post has been edited by Mefisto966: 11 Jan 2011, 11:41 |
--------------------
Renault
12
1973
- 3BV780 Mare-i gradina lui Dumnezeu...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Ciorapel @ 11 Jan 2011, 00:28) Hai să-ți explic : 1) Dacă ai fumat, și ai simțit plăcerea fumatului, este IMPOSIBIL ca o dată la ceva timp, când cineva își aprinde țigarea lângă tine, să nu bălești la ea. Pe cuvantul tau de onoare? PS. Acum depinde cine o face. Ca daca o face Cristina Rus, as bali nitel la ea. This post has been edited by Victoras2001: 11 Jan 2011, 11:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io cre' ca mai degraba ai bali PE ea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si pe ea si-n ea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Voi vorbiti in continuare de tigara?
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Indubitabil.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
I-auzi ce zice Marty: Fapte, nu vorbe
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() ![]() M-am lasat de 12 ani de tutun dar ponoasele au ramas ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da cat ai fumat?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
87
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Argoneatza io cred ca iti trebe la olitza
![]() Am bagat mahorca 27 de ani in ultimii ani bagam trei pachete pe zi ca disperatu. Se pare cacand voimuri aproape sigur o sa fie din cauza unei boli provocate sau agravate de duhan ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai stai asa ca m-ai cam speriat. Io am fumat 21 de ani. In primii 10 am cam bagat numai marasestarfild si aroma marilor inaltimi. Iar in ultimii ani, desi fumam tigari mai bune, tot cam 3 pachete pe zi bagam. Acum, sincer sa fiu, nu ma simt nasol deloc. Dar m-am lasat pentru ca deja tuseam non-stop si horcaiam in loc sa respir. Atunci nu-mi era bine. Dar acum, la 2 ani dupa ce m-am lasat n-am nici pe dracu. Sau asa trag eu nadejde.
In alta ordine de idei, inainte de armata, la micro, m-a intrebat doctorul daca fac vreun sport, ca am capacitatea pulmonara mai mare. Parca asa zicea. Si io faceam saniuta si marasestarfild la greu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
pai si asta tot un sport e
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 06:19 |