Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?!
![]() ![]() ![]() |
Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?!
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cica fumatul pasiv pe strada ucide!
(daca stai pe linia de tramvai) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Oricat de mult s-ar scumpi tigarile, fumatorii vor da bani pe ele, fie ca vor cumpara de la magazine, fie de la combinatorii de pe colt, tot vor fuma si tot vor da banii pe ele. Stiu destule cazuri in care preferau sa cumpere tigari in loc de mancare.
![]() A si explicati-mi si mie care-i faza cu tigarea dupa mancare, ca am incercat sa inteleg da' nu imi iese. E vreun fetis sa strici gustul mancarii cu tutun? ![]() This post has been edited by Maskatu: 7 Jan 2011, 21:50 |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca nu esti fumator (sau nu ai fost), nu ai cum sa intelegi.
![]() Eu am fumat timp de 7-8 ani, am 2 ani de cand m-am lasat. Noroc cu accizele mari la tigari, altfel, la 3 lei pachetul cat ar fi fost fara taxe, fumam si acum. |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Voi descoperiti America.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pana mea.
smoking.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu am fumat si cu 6 euro/pachetul. Multa vreme. Chestie care-mi parea de neconceput cu o zi inainte de a cumpara primul pachet.
Daca cineva de aici (in afara de cel caruia fumul de tigara de pe trotuar ii corodeaza balonul ermetic) traieste cu speranta ca tigarile scumpe = renuntat la fumat, greseste. This post has been edited by Muttley: 7 Jan 2011, 22:03 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu de o saptamana m-a, lasat IAR de fumat tutun
![]() nu ptr. ca s-au scumpit... da' am de gand sa ma reproduc si vreau sa o fac fara sa-mi miroasa gura... ca organismul meu nu se curata de tutun in 6-12 luni (perioada in care am de gand sa ma apuc de pedalat...) asa ca, am renuntat la fumat TUTUN! (restul e permis ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(skija @ 8 Jan 2011, 18:17) am de gand sa ma reproduc recomand! (rodi, nelule, voi nu cititi asta) |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu cat se scumpesc iar?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
N-au decat sa le scumpeasca, vorba lu' Laurentiu....ma doare-n poponeata.
Asta v-o zice unu' care nu mai fumeaza de 3 luni. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
- CV 03 MBO
1988 toamna1397 cmc
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu o ard doar pe trabucuri deci nu ma intereseaza de tigarete...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
luam de la moldoveni
![]() ![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sa nu luati de la moldovence ca devine scump...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
fiecare cu fetishurile lui...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
De la dastia?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE Se scumpesc tigarile, Ce ne facem ?!?! Mâncăm mai puțin. |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Corect! Si mai rar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Din seria: De mâncat, ce bem?
|
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Iar te-ai intalnit cu grecu?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 7 Jan 2011, 17:35) Zic sa o puneți de un protest la casele de marcat ale hypermarket-urilor, sa cumparati un pachet de Kent si sa platiți cu monezi de 1 ban. . ![]() QUOTE(klaus @ 7 Jan 2011, 19:22) ![]() O să ajungeți să protestați că au scumpit curvele tariful, și că e coadă mare la mall .. etc. Măi oameni; protestele se fac pentru un lucru NECESAR ce devine greu de procurat. În alte țări, doar oamenii bogați fumează (bine, nu 100%, dar fumatori = 75% oameni bogați), și așa se va ajunge și în România; nu generația noastră, ci generațiile viitoare. Dacă benzina a devenit un lucru NECESAR, țigările nu vor deveni niciodată. Și la benzină poți numi fiță dacă folosești mașina s-o arzi pe Dorobanți / să o arzi la o plimbare prin oraș. Nu îmi mai ajung banii de benzină ? Nu mai merg aiurea prin oraș. Nu mai îmi ajung banii de țigări .. mă las. Am fumat 10 ani și m-am lăsat. Numai cine nu vrea nu se lasă. |
--------------------
r
m
2
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa ne anunti cand te apuci din nou.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Depinde cat te-ai lasat...cica primii 7 ani sunt cruciali
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dupa ce te lasi de fumat, daca nu crapi in primii 10 ani poti s-o faci in oricare dintre urmatorii
![]() This post has been edited by corbex: 10 Jan 2011, 12:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Sunt deacord cu faptul că un fumător rămâne fumător toată viața. Chiar dacă mai fumezi o țigare, două, cinci, și te lași tot e bine.
Dacă ai da 20 de lei pe săptămână pe țigări ar fi puțin. Dar dacă faci un calcul, sunt 40 de țigări în 7 zile .. adică 6-7 țigări pe zi; pentru NECESARUL de nicotină (dependența fizică) este arhisuficient. |
--------------------
r
m
2
|
|
Markos |
![]()
|
Daca mi-oi face vreodata clona, promit s-o numesc Șosetuță.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 22:31 |