Boicot benzinarii, ca nu se mai poate!
![]() ![]() ![]() |
Boicot benzinarii, ca nu se mai poate!
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mai nou nu isi mai pun firma la vedere, ci baga "partener rompetrol". Haha!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
benzinaria boromir ofera chiar servicii precum presiune in pneuri/wc si verificarea nivelului de racire:>
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La ce foloseste presiunea de la WC?
![]() This post has been edited by corbex: 13 Jan 2011, 09:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(JORJ @ 12 Jan 2011, 18:31) In afara de cel dintre Buzau si Urziceni, acum vreo 3 ani am mai vazut un al doilea "Nelu Galbenus" undeva intre Marasesti si Tecuci parca. Si ala trebe boicotat masiv .... Ala e intre Tecuci si Costesti de fapt! Exceptand probabilitatea extrem de redusa ca topicul asta sa nu fie "la 'shto" chiar isi imagineaza cineva ca sunt frecventate "benzinariile" alea? De cate ori am trecut pe langa "galbenusul de Tecuci" era pustiu total! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum sa fie la shto, dom'le? Pe OMV nu-l poti falimenta, da-l poti speria falimentindu-l pe Nelu Galbenus.
Cind se vor umple ziarele si televiziunile cu stirea "Patru companii petroliere au dat faliment in numai o luna!", n-o sa-i apuce tremuriciul, si pe OMV si pe Luca Oilă, ala? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mhm, precis!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nelu galbenus cum arata?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
se numeste Ion si e galben la fata
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E negru la fata?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
E negru la suflet. Ca sa nu depinda de rafinarii, vinde numai diluanti, dar de calitate .
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Propun sa alimentam toti de la Ozana. In judetul Bistrita am vazut statii de benzina cu numele asta. Cred ca e 3 sferturi apa si 1 sfert benzina.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
io cre'ca astia au si vinarie.de acolo sau invatat sa puna 3 sferturi apa.macar sa fie de ploaie
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
mai scapa si cate un gol de aer mai invarte putin cativa ml de benzina...
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Doar cand face beemveuri.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Cred ca cei care tineau cu ursu pe aici pe forum au vazut stirile tvr 1.Firmele de transport vor sa nu alimenteze 3 luni de zile de la un anumit producator prejudiciindul pe acesta de 1 miliard de euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDeci a auzit toata lumea de amaratii aia care au inceput protestul.Sa vedem ce se intampla pe 17,18 si 19 luna asta!
This post has been edited by aluibasarabeanu: 13 Jan 2011, 20:12 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
Alex4u |
![]()
|
Apocalipsa benzinarilor??
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Nelu Galbenus, desigur !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Producator bre. De carburanti ...
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Parca mai stie cineva a carui producator e benzina de la statia x? Presupui, de bun simt, ca Petrom isi vinde benzina proprie, dar nu poti sa bagi mina-n foc.
Petrom e cel mai usor de convins sa lase pretul jos. Are cele mai mici costuri. E cel mai mare. Reactia sa va fi urmata, obligatoriu, si de ceilalti, care nu vor avea incotro. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex4u |
![]()
|
asa e ce mai conteaza a cui e benzinaria si ca pe parcurs dupa ce a fost cumparata mai se adauga nisip/namol/apa si alte ingrediente....zama sa fie
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
b-73-zdv |
![]()
|
eu cred ca protestul ar trebui mutat in alta parte.daca s-ar bloca cu multe camioane(vezi franta acum cativa ani) drumurile de acces la 2-3 rafinarii importante o sa vedeti ca altul ar fi rezultatul
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, diferenta intre Franta si Pays de Haules-Baules e ca la aia, militianu' francez te invita respectuos sa-ti iei viteza, ceva de genu' "musiu, je vuzampri, ale!". La noi, dupa ce vine jandarmu', incepe cu un bonus (din punctu' asta de vedere n-ar trebui sa ne plingem, la noi se da bonusu' inainte) constind intr-o mama de bataie sora cu paralizia, dupa care trece la felu' principal, o bataie sora cu coma si, la sfirsit, termina c-o bataie sora mu moartea cerebrala. Dupa ce termina tot ritualul asta, iti adreseaza primele cuvinte: "Și cauț pi carosabil, tuț crușa mă-tii, țardi di șagî cu autoritățilii?". Daca ai cumva tupeul sa te duci sa-l reclami, te trezesti ca te aresteaza militia direct din sectie, c-ajunsese jandarmu' inaintea ta si depusese plingere cum ca l-ai facut jandarm prost si i-ai lezat respectu' de sine. Ba aduce si certificat de la medico-legal, ca-n urma socului intelectual suferit, a ramas cu sechele: bate fara noima pe toata lumea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:40 |