Boicot benzinarii, ca nu se mai poate!
![]() ![]() ![]() |
Boicot benzinarii, ca nu se mai poate!
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
A uitat sa si le dea jos si a dormit cu hamurile pe el.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, daca va bucurati ca s-a scumpit benzina si nu mai e tarani pe strazile din Bucale, va zic io unde-i gasiti: SUNT TOTI IN MALL !!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' tu de unde stii?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Face cumparaturi....
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am avut ceva de luat.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu nu mi-am permis sa-l intreb. Sa se fi dus sa ia 200 de fiole de benzina de bricheta, ca sa nu se certe cu protestatarii din benzinarii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
S-a dus cu metroul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
De obicei, sunt greu de uimit. Adica, ca sa ma lasi fara replica, ori tre sa fii extrem de inteligent, ori extrem de idiot.
Ei bine, balaria asta de plata cu pitzule, asa mega protestul oaaaaaa, m-a lasat fara cuvinte .... Dar din pacate, se aplica, cazul no 2. Adicalea, cat de idiot tre sa fii sa iti vina ideea asta? tre sa suferi rau de tot, sa fii NF, sa nu ai treaba acasa, si sa iti placa sa ii freci pe altii ca asa ti se scula tie. Adica, protestez facand ce? Vanzare celui pe care ar trebui sa il sabotez. Cumplit mestesug de tampenie. Ar trebui sa fie platiti parlamentarii romani cu pitzule nu sa ne batem joc de angajatii benzinariilor, care nu au niciun factor de decizie in legatura cu preturile practicate. Cat despre companie, cea mai buna forma de protest este sa nu mai cumperi produsele sau serviciile lor. PUNCT. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:55 |