DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cainii de pe strazi, bucurestiul ca o jungla

igs
post 17 Feb 2004, 19:02
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

pe langa blocul meu si-a facut aparitia o haita de astfel de haimanale care ma deranjau de multa vreme dar in seara asta tocmai au speriat-o pe nevasta-mea ingrozitor (noroc ca a avut geanta si s-a aparat cu ea).
apelez la ajutorul vostru:
1. stiti cumva de un serviciu de ecarisaj unde sa sun sa incerc o rezolvare a problemei ?
2. daca nu gasesc o rezolvare cf pct. 1, de unde procur niste otrava cu care sa rezolv personal problema.
ps: va rog nu ma luati cu drepturile animalelor si brijit bardo.
multumesc

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DSops
post 17 Feb 2004, 19:08
Post #2

Membru autentic

From: Timisoara

Fa o sesizare la primarie, nu stiu in ce oras esti, dar in multe locuri se poate face si on line. Varianta cu otrava las-o ca ultima varianta, deoarece este riscanta si foarte grea pentru animale.

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
igs
post 17 Feb 2004, 19:12
Post #3

Membru incepator

sunt din bucuresti, si locuiesc pe soseaua oltenitei.
mersi de idee o sa ma duc acum pe pmb.ro sa vad daca au asa ceva.

--------------------
+
FLEX
post 17 Feb 2004, 19:22
Post #4

Membru autentic

Misca-te repede, sa nu apara vre-un vecin/vecina de bine care sa-i adopte! hingherii nu se prea baga daca cineva isi asuma raspunderea pentru ciinele respectiv; bineinteles, si-o asuma verbal si din parti, nu fac nimic pentru educarea sau calmarea javrelor, draq sa le ia!

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
asarban
post 17 Feb 2004, 20:16
Post #5

Membru autentic

Group: Banned

Mai am eu o varianta, dar din pacate nu merge sa o faci cu Octavia...
Daca ai avea un Oltcit, sau orice alt jaf de masina, merge aplicandu-se metoda: bubuie javra!
Merge mai bine cu 2 masini, dar atentie la sincronizare, sa nu va busiti pe voi in hamaielile dispretuitor-amuzate ale javrelor.

PS. NU bat campii, vecinii din zona Pta Resita pot confirma!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
ashu
post 17 Feb 2004, 21:42
Post #6

Membru erectil

Aveti mai baieti grija ce ziceti, ca acu apare SGN si va ia de ureki. laugh.gif laugh.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
+
MoneyTalks
post 17 Feb 2004, 22:28
Post #7

-

From: Ireland

O metoda sigura sa scapi de ei (am aplicat-o si eu icon_twisted.gif) o bucata de sunca afumata (cam 5x5 cm) in care faci o gaura si acolo pui soda caustica. Nu mai scapa ciinele ala GARANTAT.

Atentie insa la manipularea sodei caustice!

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
igs
post 18 Feb 2004, 08:48
Post #8

Membru incepator

problema e foarte incalcita ca deja trebuie sa ma lupt cu o madama care ii ingrijeste. aseara eram prea nervos sa ma duc la ea si ar fi iesit cu scandal mare am zis ca mai bine sa ma calmez un pic.
oricum am sunat la asociatia pt protectia animalelor si le-am zis sa vina sa rezolve problema ca altfel o rezolv eu.
iar cu otrava, am vorbit cu o cunostinta care e paznic de vanatoare si mi-a zis ca stricnina e cel mai bun "medicament": ii omoara rapid si fara suferinta. oricum solutia asta o voi aplica numai daca nu o rezolva protectia animalelor in termenul pe care l-am dat (10 zile).

--------------------
+
Mihai_E
post 18 Feb 2004, 11:48
Post #9

Membru autentic

si dupa ce-i omori ce faci cu ei , sau ii lasi sa putrezeasca pe strada?

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
+
marius-gabriel
post 18 Feb 2004, 11:52
Post #10

Membru autentic

From: CALARASI

mi se par total aiurea ideile voastre..
decat sa te gandesti cum scapi de ei..mai bine le-ai arunca un biet de colt de paine si ai sa vezi ca nu se vor mai da la sotia ta.
eu am acasa un cibanesc german in varsta de 7 ani si inca vreo 4-5 care stau in parcare.
nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce sa se apropie de parcare pt ca sunt maidanezii aia care apara masinile

--------------------
HONDA CIVIC EX HONDA ACCORD -
MARIUS
+
Mihai_E
post 18 Feb 2004, 11:57
Post #11

Membru autentic

marius io m-am abtinut sa comentez chestia asta, ca sa nu-mi sara lumea-n cap. sa vezi acum oprobiu' natiunii.

--------------------
Shit happens!
+
maddan
post 18 Feb 2004, 12:00
Post #12

Speedy Gonzales

Serviciul de ecarisaj este singura solutie "civilizata" de a curata zona de cainii periculosi. AI facut bine ca ai sunat la o asociatie de protectie a animalelor - daca problema persista, suna la mai multe, si spune-le ca vei chema hingherii daca nu binevoiesc sa se ocupe de cainii respectivi.

Partea cu otrava sau busitul cu masina mi se pare o barbarie demna numai de poporul roman. Ma intreb: ce-ar zice vreunul din cei care ar pune in aplicare faza cu masinile sau cu otrava daca propriile animale (caini, pisici) le-ar fi omorite de vreun vecin enervat de ele prin aceeasi metoda? Ce tara este asta??? :shock:
Parca platim impozite, nu? Din impozitele astea sunt platiti si hingherii - asa ca sa isi faca treaba! Singura metoda legala si normala de a scapa de niste caini periculosi este sa insisti la ecarisaj sa vina si sa-si faca treaba!

Ma intreb cand vom invata sa apelam la institutiile care sunt OBLIGATE sa intervina atunci cand ne este pusa sanatatea in pericol, in loc sa ne dam pe fata barbarismul?

ps. iubesc cainii, dar am fost total de acord cu initiativa de a elimina cainii periculosi din Bucuresti (caci nu toti vagabonzii sunt periculosi). Atat prin eutanasiere, cat si prin castrare. Din pacate, in Romania inca nu ne-am dat jos din copac, asa ca nu s-a facut nimic - unii urla ca "vai de saracii caini", dar nu dau un banut pentru castrarea lor, altii urla ca "la moarte cu ei" dar nu cheama ecarisajul cand sunt incoltiti de haite agresive. ne mai miram ca de ce tara ca a noastra nu gasim niciunde... :roll:

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... - Bsiceva... 2006/7
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
maddan
post 18 Feb 2004, 12:04
Post #13

Speedy Gonzales

Cat despre maidanezii care "apara" masinile - daca este cineva muscat pentru ca a trecut prin zona - v-ati asuma raspunderea civila?
Si eu imi plimb catelusa (tot maidaneza, luata de pe strada de mica) spre parc pe langa o parcare "aparata" de o haita de caini hraniti de unii de la blocul respectiv.
De fiecare data incearca sa mi-o sfasie (e beteaga de un picior, si asta le displace profund). Credeti ca asta este normal?

Din pacate, cand au venit hingherii, i-au ridicat exact pe cainii care nu faceau nimic nimanui - si i-au lasat pe cei agresivi in pace... c-asa-i in fotbal!... 022.gif Si tot o sa mai sun la hingheri, pana o sa scap de aberatia de a nu putea merge in liniste pe strada pentru ca unii isi "apara" masinile cu caini pentru care nu isi asuma raspunderea...

dixit! 8)

--------------------
+
marius-gabriel
post 18 Feb 2004, 12:20
Post #14

Membru autentic

maddan, daca ai cunoaste psihologia canina ai stii ca orice caine isi apara teriroriul.Sta in caracterul lor.
Sunt perfect de acord cu castrarea lor dar nu pot fi de acord cu uciderea lor.
Cred ca organizatiile de protectie a animalelor nu-si fac treaba.
Hai sa-ti zic o poveste...
Acum vre-un an de langa gara obor(de este cu ziceti voi bucurestenii) hingherii luase un catel al unei batrane,batran si el si total inofensif care de-abia se mai misca.
batrana tipa de la etaj sa il lase pe Lord in pace si sa nu-l ia.Batrana a iesit repede desculta cu 100.000 in mana.Sincer parea o femeie simpla care nu era nebuna si pt care 100.000 insemnau poate banii ei pt o saptamana si a inceput sa se roage de ce care il luase sa-i dea drumu la catel contra banilor.
Nu am putut sa nu reactionez si sa raman indiferend la situatia aia.Batrana plangea de parca ii murise un copil.Am incercat sa rezolv problema dar nu am reusit nimic...
Asta se intampla in Romania....

--------------------
MARIUS
+
miki
post 18 Feb 2004, 12:31
Post #15

#Hırsızlargibigeceniniçine

Incearca sa cumperi de la un magazin (PetShop) o scula care goneste ciinii prin emiterea unui sunet pe o frecventa ce nu este sesizata de urechea umana dar potoleste animalele imediat. In acest fel te protejezi tu sau saotia ta si de alti ciini. Pe cei de la tine din parcare ii poti "termina" dar ce te faci cu altii!?
Oricum initiativa ta de ai omori poate sa-ti aduca mari neplaceri. Desi ecarisajul nu-si face datoria, in RO daca otravesti un ciine (chiar si vagabond) si te toarna vecinii poti face puscarie sau amenda penala. Cruzimea impotriva animalelor este INFRACTIUNE. Vezi ca nici macar porcii in abatoare nu mai pot fi omoriti ca pina acum. Trebuie sa le dea o tigara, o masa buma si eventual o scroafa laugh.gif inainte sa le ia beregata :shock:

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
maddan
post 18 Feb 2004, 13:15
Post #16

Speedy Gonzales

marius, teritoriul lor este la vreo 50 de metri de aleea spre parc. pur si simplu alearga de acolo sa-si sfasie sora pentru ca e beteaga si nu le place.

Cat despre Bucuresti si parcari, am impresia ca ar trebui sa fie teritoriul oamenilor, iar nu al cainilor...

De acord cu hingherii - sunt la fel de corupti ca toata lumea. Dar sa nu apelezi la ei deloc, si sa incepi sa otravesti cainii, sau, dimpotriva, sa-i lasi sa se inmulteasca fara masura si sa devina agresivi... Nu e o solutie.

anyway...

--------------------
+
marius-gabriel
post 18 Feb 2004, 13:31
Post #17

Membru autentic

maddan, un mascul nu va musca niciodata o femela.Probabil ca,cainii de care zici tu sunt catele toate

--------------------
MARIUS
+
asarban
post 18 Feb 2004, 13:37
Post #18

Membru autentic

Hmm...domnii cu "psihologia canina"... sunt poftiti sa treaca PE JOS seara dupa ora 20 00 pe strada Resita in dreptul parcarii de la nr. 5!
Dupa ce scapa cu viata (daca!) sa mai vina sa ne tina lectii de moralitate sau mila fata de animale.
Se strang cca 20 javre la ghena de gunoi, javre pe care hingherii nu i-au luat pentru ca o imbecila "i-a luat pe raspundere"!
Stiti cati copii au fost muscati doar de la anul nou pana acum? 5!
Si?
Sa le dau o bucatica de paine ca le-o fi foame....
Da, dar cu soda sau stricnina pomenita.
Intai sa traiti sub teroarea de a nu avea curaj sa iesi seara din bl0oc si dupa aia mai vorbim.

--------------------
+
Mihai_E
post 18 Feb 2004, 13:53
Post #19

Membru autentic

sa inteleg ca tie ti-e frica numai de ciini cind iesi afara, da de drogati, criminali, tilhari, violatori nu?

--------------------
Shit happens!
+
marius-gabriel
post 18 Feb 2004, 14:00
Post #20

Membru autentic

asarban, cred ca am fost muscat de cel putin 10 ori de caine pana acum...si nu ma plang ca mi-e frica de caini.
apropos ....cainele simte daca ti-e frica si pt el esti o victima daca ti-e frica

--------------------
MARIUS
+
maddan
post 18 Feb 2004, 14:05
Post #21

Speedy Gonzales

cei care sunt muscati de un caine luat "pe raspundere" pot da in judecata pe cel care si-a asumat raspunderea.
ba mai mult, daca un caine dintr-o haita de caini aciuiata pe langa bloc musca pe cineva, poate sa-l ia pe raspundere si Sfantul Duh, ca tot trebuie sa vina obligatoriu hingherii si sa faca curatenie.

deci asarban, nu cu stricnina rezolvi situatia (ba chiar incalci legea), ci insistand sa vina hingherii, amenintand chiar ca ii denunti la primarie (ca sa nu ajungi la judecata). stii mai bine decat mine cum e cu raspunderea civila pentru animale.

ps. marius, unui copil ii va fi in general frica de caini. intr-adevar, copilul devine o victima daca ii este frica. si ti se pare normal? :roll:

--------------------
+
miki
post 18 Feb 2004, 14:05
Post #22

Da, dar cu soda sau stricnina pomenita. 

Dar cu legea pa care am pomenit-o ce faci? :roll:
Sint total de acord cu eliminarea ciinilor "bagabonti"de pe strazi, dar, in conditii cit mai "umane"
Nu imi convine acea "solutie" cu luatul lor in grija/raspundere deoarece inca nu a fost pedepsit nimeni pentru ca un asemenea ciine (luat pe raspundere) a muscat pe cineva!
Mie (dupa cum se vede de altfel) imi plac ciini, dar am luat un maidanez IN CASA LA MINE, iese numai in lesa, NU l-am lasat la "gagici" chiar daca sufera, tocmai in ideea de a nu se inmulti aia de pe strada

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
asarban
post 18 Feb 2004, 14:08
Post #23

Membru autentic

Drogati, Criminali si violatori nu am prin zona casei din 2 motive:
Gasca de 3 baieti care isi injectau a fost trimisa la plimbare de un parinte mai nervos care gasise la fetita lui de 4 ani o seringa folosita.
A iesit afara cu un picior de scaun in 4 colturi iar cand terminase cu cei 3 piciorul de scaun devenise cilindric perfect.
Pentru restul am depus plangeri pe la politie si nu avem probleme

marius-gabriel.
Adica eu trebuie sa-mi controlez comportamentul, sa-mi inhib reactiile fata de o javra imputita?
Adica tre sa ma abtin sa fac vreun gest pe care jigodia il poate interpreta ca ostil?
Nu am ajuns atat de rau incat sa fiu la cheremul unei jigodii, sa depind de reactiile unui ANIMAL!
Da, mi-e frica de caini, asa cum unora le e frica de paianjeni sau de intuneric sau de inaltime sau de mai stiu eu ce. Si nu admit sa fiu o "victima" din start! E dreptul meu de a ma apara cum cred eu de cuviinta. Si daca tie nu-ti convine e treaba lu matale!
Te poftesc la adresa amintita sa binevoiesti sa-i iei pe toti si sa-i duci unde vrei daca esti asa milos.

Daca ai fi in concediu la mare si prin tot hotelul ar misuna serpi, ce ai face, ai zice....vaaaai, saracii, sa-i lasam si pe ei sa traiasca sau ai pleca urland?

--------------------
+
marius-gabriel
post 18 Feb 2004, 14:10
Post #24

Membru autentic

maddan, ai dreptate cu copiii...sunt de acord cu tine
eu mi-am spus pct de vedere regat de cei de la protectia animalelor..in rest..toate bune si aveti grija de pantaloni.

--------------------
MARIUS
+
maddan
post 18 Feb 2004, 14:14
Post #25

Speedy Gonzales

ai perfecta dreptate, asarban.
si totusi, nu crezi ca daca am apela cu totii la LEGE ar fi mai bine?
altfel, arbitrariul sa domneasca!
poate si mie o sa mi se faca lehamite intr-o zi de toti care isi parcheaza masinile pe spatiul verde si care au facut o mocirla permanenta din Titan - si o sa le iau masinile la facut zob cu bata. rezolv ceva?

si eu am facut ce a scris miky - mi-a fost mila de un pui de maidanez, ok, l-am luat acasa si l-am castrat, si e totul ok. ba chiar am mila ocazional de cei doi caini vagabonzi batrani care stau langa un birt si nu fac rau la nimeni.
dar de haita agresiva de langa parc (care ataca si trecatorii, nu numai cainii altora) - nu vad de ce se tolereaza asa ceva. chiar nu vad! in numele milei fata de cine? oare orasul nu e pentru oameni?

sunt solutii LEGALE oameni buni. aveti probleme, apelati la ele!

hai, c-am incheiat subiectul...

--------------------
+
asarban
post 18 Feb 2004, 14:17
Post #26

Membru autentic

Mai omule, nu pricepi ca am sunat de am inrosit firul la Primarie, Ecarisaj, etc etc, dar javrele din zona sunt castrare, cu medalion si LUATE PE RASPUNDEREA UNEIA?
Si nu au vrut sa-mi spuna cum o cheama pe aia...si bine au facut ca dracii o luau!
Asa ca nu am solutie legala!

--------------------
+
maddan
post 18 Feb 2004, 14:21
Post #27

Speedy Gonzales

Cum sa nu ai? Depune o plangere la primarie si daca nu ti-o rezolva, dupa termenul legal intra in contencios sau da-i in judecata civila, ca parte vatamata. Daca aveti certificatele medico-legale, trebuie sa mearga treaba!
E aberant ce se intampla, recunosc, insa LEGEA trebuie sa primeze.

parerea mea... :roll:

--------------------
+
maddan
post 18 Feb 2004, 14:24
Post #28

Speedy Gonzales

a, si pana atunci mai ai o solutie: agita cainii respectivi si vezi cine iese sa-i apere.
asa gasesti si persoana in cauza... icon_twisted.gif

--------------------
+
asarban
post 18 Feb 2004, 14:27
Post #29

Membru autentic

PE dracu!
NU a iesit nimeni!

Pe cine sa dau in judecata? Primaria? Nope!
Pe baba "responsabila"? Pai nu o stiu.
Ar trebui sa depun o actiune in contencios sau mai bine in obligatia de a face impotriva priomariei sa-mi zica numele babei si dupa aia sa bag plangere penala impotriva babei.
Adica LUNI SI LUNI de zile!
Solutia mea e mai...rapida!
popa.gif

--------------------
+
maddan
post 18 Feb 2004, 14:37
Post #30

Speedy Gonzales

anyway, daca o aplici, esti obligat sa o si supraveghezi. altfel, lasarea alimentelor infestate cu otrava pe strada poate sa duca la o tragedie. pe strazi nu umbla doar caini vagabonzi agresivi, ci si copii, boschetari si animale de companie...

--------------------
+
8 Pages  1 2 3 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 01:13
Forum Renault