Poll dedicat d-lui Richelieu, Cum apreciati postarile lui Richelieu (OK/not OK)
![]() ![]() ![]() |
Poll dedicat d-lui Richelieu, Cum apreciati postarile lui Richelieu (OK/not OK)
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-am avut niciodata talent la desen.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ai desenat tu astea!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 17 Jan 2011, 10:58) Pai asa se intampla de obicei in proverbe. Un singur prost arunca o singura piatra intr-un singur lac. Dupa care canta. http://www.trilulilu.ro/anna_k/63263f6fe37d49 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pana acu poll-ul e in favoarea lu' cardinalu' . Daca castiga cardinalu' promiti ca pleci??
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Singur impotriva tuturor. Asa ioane. Sunt mandru de tine. Un adevarat roman
Nu prea inteleg eu care e treaba cu ce nu am uitat eu....de pe topicul de-l pomenesti matale....dar daca zici tu....asa e. Nu vreau sa fie considerata reclama....dar ma simt dator sa te anunt ca portile spitalului Alexandru Obregia sunt larg deschise (asa am iesit eu). Poate nu iti strica sa faci o vizita pe acolo. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sunteti chiar culmea daca stricati si topicul asta.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
editat prin stergere
This post has been edited by corbex: 17 Jan 2011, 11:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ti se potriveste de minune...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
P'ala cu proverbe si zicatori l-au distrus de tot
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vet |
![]()
|
QUOTE(Ion_R5 @ 17 Jan 2011, 10:30) Nu doresc sa continui polemica cu utilizatorul Richelieu POLÉMIC, -Ă, polemici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Discuție în contradictoriu, controversă pe o temă literară, științifică, politică etc. 2. Adj. Care ține de polemică (1), cu tendință de polemică, privitor la polemică; critic, combativ, contradictoriu. – Din fr. polémique. Tu ai impresia ca atunci cand cineva te ia la misto....de fapt discuta cu tine??? Trist....foarte trist! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
Doo pagini in juma' de ora, e bine! Baga, Ioane ! Postu' de modelator e tot liber.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Pe cand alegerile, ca vreau sa-l votez.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca a fost sters topicul de proverbe si zicatori. Gasca daduse cu flit la toata lumea. Am intrat si eu si eram singurul care ii mai "deranja". Le-am dedicat si poezii. Nu prea aveam cu cine sa mai discut. Cred ca doar Richelieu mai posta "constant". Vet s-a retras fiindca se facuse de bacanie. Macar atunci a fost baiat elegant. Acuma vad ca iar i-au crescut aripi.
Dupa aia am plecat si eu si topicul a cazut rapid pe pagina 2. Era o linistea acolo... Plictiseala maxima. Pacat ca topicul a fost sters. This post has been edited by Ion_R5: 17 Jan 2011, 11:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vet |
![]()
|
QUOTE(Ion_R5 @ 17 Jan 2011, 11:12) Gasca daduse cu flit la toata lumea. Acum o dai cu aviara? Lasa gâștele in pace. Ai ajuns sa te iei si de ele? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
10 voturi. Mai avem nevoie de doar 34026 si invingem. Hai ca se poate!
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Pot sa votez de mai multe ori? Cam de 34.026.
This post has been edited by corbex: 17 Jan 2011, 11:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mi-a transmis Pictoras ca mai are vreo 20 de minute de ban, dupa care vine sa voteze. Deci rabdare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
E bine, sanatos?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Absolut.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
Vand vot. Astept provincia.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vet |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu e cazul sa va grabiti. E timp destul. Voi aveti vreo 10 - 20 de voturi. Aveti rabdare sa se exprime cat mai multi utilizatori de pe forum. Daca ar fi sa vina si cei care au abandonat acest forum, din cauza voastra... ar reflecta adevarata dimensiune a comportamentului necivilizat de care dati dovada.
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@Ion_R5: Nu ai nici o sansa; le dai doar posibilitatea sa isi mai verse odata zoaiele in capul cuiva, pentru ca asta stiu sa faca cel mai bine. Atat timp cat moderatorii nu ii pun la punct, cafeneaua asta e sortita prostului gust si glumelor grobiene....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:25 |