Poll dedicat d-lui Richelieu, Cum apreciati postarile lui Richelieu (OK/not OK)
![]() ![]() ![]() |
Poll dedicat d-lui Richelieu, Cum apreciati postarile lui Richelieu (OK/not OK)
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
@ OAP
Aici se face o lucrare bine documentata ![]() In plus, nu mai e necesar sa facem un astfel de POLL pentru fiecare in parte. Rezultatul va fi la fel de valabil pentru toti nazdravanii din gasca respectiva. |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
dar Richeliu de ce nu posteaza..oricum eu tin cu el...nu pot trada credinta!
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 17 Jan 2011, 12:31) Spune cine?...ala cu suma?...bai baiatule daca tu crezi ca ceea ce se intampla aici e ceva normal te inseli...din pacate reflecta o realitate crunta, neam prostia omniprezenta pe melegurile astea...nu trebuie sa imi dovedesti altceva... PS...ai uitat sa iti precizezi apartenenta la scursuri...ma refer la ceea ce scrie sub avatarul colegilor tai... PS2 ai report pentru jignire...dar nu cred sa se aplice regulamentul... This post has been edited by OAP: 17 Jan 2011, 11:39 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Alydor |
![]()
|
oapule ai dreptate... reflecta o realitate cruda.. si din cate vad faci si tu parte din realitatea aia de care zici... Nu stiam ca se da carnet de membru pentru scursuri. O sa ma inscriu si eu azi...
Una peste alta te-ai bagat si tu ca musca-n ... bai baietica... L.E. sa nu uiti sa iti dai si tie report pentru jignire... Multa sanatate si-un copil sa-ti fie frate... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 17 Jan 2011, 11:40 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 17 Jan 2011, 12:38) O sa ma inscriu si eu azi... Asta te vreau...intra in legalitate...Suma ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 17 Jan 2011, 12:32) @ OAP Aici se face o lucrare bine documentata ![]() In plus, nu mai e necesar sa facem un astfel de POLL pentru fiecare in parte. Rezultatul va fi la fel de valabil pentru toti nazdravanii din gasca respectiva. Omul asta vrea sa ne ceara excomunicarea de pe forum. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Pana la urma mai bine scursura ca mine decat javra ca altii...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
CAT MAI E SCORUL, NAZDRAVANILOR?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
OAP |
![]()
|
bine, fie ca tine...da de ce-s eu gluma proasta?...hai exemplifica...banuiesc ca javra e altcineva...sau tot eu?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(OAP @ 17 Jan 2011, 11:27) @Ion_R5: Nu ai nici o sansa; le dai doar posibilitatea sa isi mai verse odata zoaiele in capul cuiva, pentru ca asta stiu sa faca cel mai bine. Atat timp cat moderatorii nu ii pun la punct, cafeneaua asta e sortita prostului gust si glumelor grobiene.... Adica tie ti se pare normal topicul asta? Si initiatorul? Inteleg ca si tu ai o problema cu Richelieu, dar te aliezi chiar cu oricine care se ia de el? Nelule: Vezi ca poll-ul e incorect, din cauza semnelor de la sfarsitul optiunilor. |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
daca tu te simti e problema ta... printre altele postul ala nu iti adresa tie. Dar daca tu te simti cu elefantu' pe caciula ... e bine
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cardinalul a scos niste voturi din cutia milei, Ion isi baga picioarele-n logica lumii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
cine se simte...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 17 Jan 2011, 12:46) ... printre altele postul ala nu iti adresa tie. @alydor:...pai ai postat imediat dupa mine...eu ce sa mai inteleg?...daca este asa scuze, nu am vrut sa te atac doar am ripostat in virtutea inertiei; @ady: in primul rand felicitari pentru renuntarea la semnatura; in al doilea rand cred sincer ca locul asta a devenit ceva cu mult sub nivelul bunului simt si din cauza unor useri precum cel amintit mai sus...daca imi dovedeste contrariu...tot respectul... |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(OAP @ 17 Jan 2011, 11:50) doar am ripostat in virtutea inertiei inertia, bat-o vina... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
postul meu este dupa al lui marty. Si el s-a prins ca nu ii era adresat lui... inteleg cum e cu ripostatul in virtutea ineptiei, nu iti fa probleme...
ar fi bine sa citesti de doua ori inainte de a raspunde si de a ataca pe cineva care nu a avut nici o treaba cu tine niciodata... dar na... eu raman in continuare la categoria de "scursuri umane"... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
OAP |
![]()
|
@alydor: Scuze inca odata
![]() PS:...cat despre treaba cu scursurile.....pe riscul tau... ![]() |
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alydor |
![]()
|
Din moment ce categorizezi un om si il faci sa apartina unei anumite categorii sociale, fara sa stii ce si cum stie, poate si cum se comporta ... cred ca nu mai are rost sa comentez.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ion_R5 |
![]()
|
Marty
QUOTE(Ion_R5 @ 17 Jan 2011, 11:47) N-am nimic cu nimeni, nici de impartit, nici de dat afara. Marty: Vai, pacatele mele, da' nici nu ne-am gindit la asa ceva!!!! QUOTE Dar incetati cu comportamentul jenant. Asta e tot. Marty: Mai sa fie... mi se pare mie sau Nelu Balosu incearca s-o dea la pace? Ce e Marty, ai emotii in privinta rezultatelor votului? Treburile stau clar, sau va faceti ca nu stiti ce postati pe aici?... Cu "incearca s-o dea la pace" las-o balta. Am spus de multe ori ca n-am nimic nu nimeni, dar nici obraznicia fara margini nu o tolerez. Crez ca eu sunt din asta cu caracter lipsa, care se da dupa cum bate vantul? Ca incep sa simt o oarecare temere printre voi, de genul "Daca iese prost pollul, daca ne excomunica ..." Fiti baieti seriosi, nu va mai dati pe dupa copac. This post has been edited by Ion_R5: 17 Jan 2011, 12:03 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io v-am zis ca sunteti prea seriosi.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Oap-ule, da-mi te rog un motiv pentru care ii iei aparerea lu' sandibelu' asta de nelu' V5.
Nu de alta, am incercat sa caut urme de inteligenta prin post-urile lui. Nimic. Zero. Vid absolut. Dimpotriva, daca vreun post de-al lui se apropia de vreun post care mai avea urme de inteligenta, dispareau urmele alea si de-acolo. Nu's cum sa-ti spun, da' omu' asta nu e inamicul inamicilor tai. E de-a dreptul inamicul inteligentei. This post has been edited by bucatzel: 17 Jan 2011, 12:04 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 17 Jan 2011, 11:59) Ca incep sa simt o oarecare temere printre voi, de genul "Daca iese prost pollul, daca ne excomunica Bai Ioane, pe mine era sa ma bagi in spital cu replica asta! Acu vad ceva ciudat in privirile colegilor de serviciu, care nu inteleg cum poate unu' ca mine sa cada de ras din fotoliu... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Ion_R5 |
![]()
|
@ Bucatzel
Sanatate si numa' bine la Timisoara! @ DannyY & b76bgaarh Te-ai gandit ca sunt oameni care au plecat de pe DaciaClub din cauza gastii de aici? Nu zic ca trebuie sa stam batosi, prea seriosi, dar de la o atmosfera degajata si glume OK, pana la ce se intampla aici - e distanta mare. DaciaClub nu e totusi un forum de pacanele. This post has been edited by Ion_R5: 17 Jan 2011, 12:09 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 17 Jan 2011, 13:00) Oap-ule, da-mi te rog un motiv pentru care ii iei aparerea lu' sandibelu' asta de nelu' V5. Nu iau apararea nici cui, pentru ca nu imi place sa ma delimitez ca apartenent la un anume grup. Ceea ce ma oripileaza pe mine este ca a scazut mult calitatea discutiile si implicit a glumelor la cafeneaua asta. S-a constituit un grup, mult prea tolerat de moderatori, care daca nu faci ca ei devi tinta badaranismelor mascate sub forma de glume dezinvolte. stiu...daca nu-mi convine pot sa plec..asa e...da ce ce sa nu plece ei?...sau sa isi schimbe comportamentul...sau sa isi faca un topic al lor pe care sa se balacareasca linistiti...era odata un topic despre orice...de exemplu....nu sa infesteze toate topicurile de la cafenea cu mizerii...daca e sa iau apararea, iau apararea oricui promoveaza bunul simt si decenta... |
--------------------
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Mai bine sa pari prost si sa nu zici nimic decat sa deschizi gura si sa spulberi orice urma de indoiala...
P.S. Nu are legatura cu oap-ul Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 17 Jan 2011, 12:09 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:27 |