Probleme pompa de apa
![]() ![]() ![]() |
Probleme pompa de apa
ovidiu87 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|||
whiteangel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 12 January 11 ![]() |
Succes
![]() ovidiu, stii cat antigel curge in cazul in care dau demontez pompa? si daca golesc instalatia mai inainte pe la radiator se mai pierde antigelul? sau oricum se pierde antigelul care e de pierdut, chiar daca incerc sa 'golesc'instalatia mai dinainte? nu stiu daca ai inteles....dar mai exact : " golind instalatia de antigel se goleste si antigelul din 'zona pompei de apa' care oricum v-a curge daca demontez pompa? " intelegi ce vreau sa te intreb? ![]() This post has been edited by whiteangel: 26 Jan 2011, 00:43 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Spor la citit ! http://www.daciaclub.ro/golire-instalatie-racire-t55094.html
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
whiteangel |
![]()
|
ms frumos
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Parerea mea speli instalatia de doua ori cu apa dupa aceea cumperi antigel nou si sti o treaba. Pompa de apa se curata cu o spatula de lemn pentru a nu lasa urme pe metal si sa apara scurgeri . Dupa aceea se da contur cu silicon negru sau rosu pentru priza de blocul motor si se prinde in surube.
Cureaua de distributie se monteaza usor important e sa ai cheia pentru tensionare care se realizeaza dintr-o bucata de fer lunga de 15 -20 cm iar la capete se monteaza doua surube de 3mm parca pentru a intra pe urechile de la rola pentru a tensiona cureaua. De obicei daca se da semn de prima data asa cum a fost tensionata de fabrica tot prin acea zona o sa se ajunga cu tensionarea curelei. La alte masini cel putin straine exista deja din fabrica semne pana unde se tensioneaza. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
whiteangel |
![]()
|
nu are rost sa mai spal instalatia pentru ca deja am facut asta de 2 ori in 12k km, odata cand am schimbat kit-ul si odata cand mi s-a spart radiatorul.
stiti cumva ce cheie imi trebuie pentru desurubarea piulitei de la rola? 14 sau 16 ? sau depinde de fiecare masina in parte?(ma refer la solenza 1.4 doar) |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
parca 14 si iti recomand sa folosesti tubulara sau inelara !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
whiteangel |
![]()
|
Am citit pe un forum ca trebuie inelara cu cot, sa inteleg ca ar avea loc si o tubulara pe langa "scula" aia pe care trebuie sa o improvizez pentru tensionarea curelei?(desigur ..o sa prind acele suruburi cat mai aproape de capatul bucatii de fer).Pot sa strang piulia chiar cu o inelara normala, fara cot?Mai pe scurt : ma descurc doar cu tubulare si fixe/inelare la demontarea kit-ului? Nu am nici o cheie cu cot si n-re rost sa-mi cumpar daca nu am neaparata nevoie.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
whiteangel |
![]()
|
nimeni ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
wheelman2011 |
![]()
|
traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 11 From: Bucuresti ![]() |
desi e bine sa ai din toate tipurile de chei ca nu stii niciodata ce iti trebuie, ( am o gramada de scule si tot imi mai cumpar dar sunt maniac cu sculele
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 CLIMA 1.4 MPI Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
whiteangel |
![]()
|
ms frumos
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:41 |