Portocale !
![]() ![]() ![]() |
Portocale !
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ia mai teminati cu portocalele! Chiar vreti sa-i imbogatiti pe toti grrecii astia turci din israel?
O rodie, chiar culeasa de pe asfalt de sub rotile unui TIR plin cu masline e mai dulce decat toate portocalele din lume. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io mananc mandarine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
portocalele saracilor.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(rodi @ 23 Jan 2011, 14:50) Misto en-gros a la Markos: Vinzi portocale amestecate cu portocale stricate ? Misto -ul, e pe banii altora. Referitor vecin ![]() On: La orice negustor de citrice, portocalele sunt intotdeauna fff dulci ! Insa a doua oara nu mai cumperi daca te-ai ars. Il lasi cu marfa in magazin si cu ochii in soare, sa se bronzeze fara sa vanda. Si portocalele lui acre, sa se coaca. Ti-a legat cumva Markos vreo punga cu portocale, de gat, pe care sa o cumperi cu forta ? Ca off-topic si fara a ma gandi catusi de putin sa fac concurenta Dlui Markos, aduc portocale din Grecia (Gargaliani - Messinia), care sunt dulci si mari, care s-au copt in mod natural, culese din portocali nestropiti, dar la pretul de 8 lei kg (3 lei pretul unui kg de portocale bio, 4 lei transportul cu autocarul, per kg, 1 leu comisionul meu). La aceasta se mai adauga si taxele postale (Posta Romana sau Curier Rapid). Cine doreste portocale fffffffffffffffffffffffffffff dulci, sanatoase si naturale? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nu e vina alcoolului.
Rationamentul meu e simplu. Omul in cauza pare sa aiba o varsta destul de frageda. Oricum, nu mai sus de 30 ani. Chiar daca a fost conceput intr-un moment de euforie bahica.....chiar daca a beneficiat de cantitati mari de alcool intrauterin....chiar daca a fost intarcat cu palinca.....tot nu se pot explica dpdv medical ravagiile la nivel cerebral. Aici este implicata o substanta mult mai nociva si cu efecte mult mai rapide decat alcoolul. Vorbim cel putin despre prenandez. Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Nu mi-a legat de gat decat o punga cu insulte dar am si citit cum faceti si dregeti cu portocale stricate en-gros...
Markos se schimba kalimera ? in curand si masline marca - kosmar amestecate de la lume adunate ![]() ![]() (Adeziv marca dr. vet foloseste poate Ady ca uite ce lipeste dupa ce a citit - cred ca nu prea le are, saracu... Iar dr. vet idei cu suc de rodie greu digerabil ![]() This post has been edited by rodi: 23 Jan 2011, 18:02 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu chiar intelegi ce scrii?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ca sa intelegi trebuie sa gandesti, in cazul de fata mai greu...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Macar e fericit.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(rodi @ 23 Jan 2011, 18:52) Nu mi-a legat de gat decat o punga cu insulte dar am si citit cum faceti si dregeti cu portocale stricate en-gros... Markos se schimba kalimera ? in curand si masline marca - kosmar amestecate de la lume adunate ![]() ![]() (Adeziv marca dr. vet foloseste poate Ady ca uite ce lipeste dupa ce a citit - cred ca nu prea le are, saracu... Iar dr. vet idei cu suc de rodie greu digerabil ![]() Rodi, daca ar fi sa ma iau dupa felul in care te exprimi, ti-as spune ce esti, din punctul de vedere al unui profesor sau psiholog. Dar nu o fac, ci ma abtin, nu vreau sa primesc ban. Imi pare rau pentru tine ca te afli in aceasta situatie! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Si totusi au trecut multi ani de la Cernobil!
Dar din cind in cind mai apar si (d)efecte secundare! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE Oligofrenia Definitie: Este o boala psihica caracterizata prin nedezvoltarea sau oprirea in dezvoltare a functiilor intelectuale. Clasificare: Din punct de vedere clinic, oligofreniile sint clasificate in trei grupe: - forma grava (IDIOTIA) sau oligofrenia de gradul III - coeficientul intelectual este de la 0 la 19 (5% din cazuri) - forma medie (IMBECILITATEA) sau oligofrenia de gradul II - coeficientul intelectual este de la 20 la 49 (20% din cazuri) - forma usoara (DEBILITATEA MINTALA) sau oligofrenia de gradul I - coeficientul intelectual este de la 50 la 69 (75% din cazuri) |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Io cred ca acest poll a aparut in urma inceperii tratamentului anti-tenie cu biscuiti si portotcale.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Tu ai votat?
|
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
Incredibil, 50 de voturi si în continuare 100%
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
E strans votul.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Carambol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 11 ![]() |
Am fost plecat din localitate si nu am avut acces la internet. Am stat ca pe ace ca nu stiam rezulatul poll-ului. Acum m-am linistit, vad ca a fost un vot corect si democratic. Astept cu nerabdare urmatorul poll, vin chiar cu o propunere:
In ce perioada a zile Rodi e beat? cu varianta de raspuns -dimineatala pranzsi seara. |
--------------------
Dacia
1410
1999
- 2
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bmwh548 |
![]()
|
QUOTE(Carambol @ 23 Jan 2011, 20:29) Nu sunt de acord, cred ca sunt niste portocale putrede in Danemarca. Parerea mea e ca parodia umana a fost la relaxare la Nelu Vanturatu'; relaxat mintal fiind s-a gandit sa deschida topicuri in scopuri de campanie electorala pentru postul de moderator ramas liber. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Carambol @ 23 Jan 2011, 21:29) ... nu am avut acces la internet. Am stat ca pe ace ca nu stiam rezulatul poll-ului. ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai, terminati cu toata portocaleala asta, ce mama dracu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
E bun topicul asta, macar nu prea mai abereza pe alte topice.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:29 |