Portocale !
![]() ![]() ![]() |
Portocale !
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am intrat pe toate 3
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si eu, acum le-am luat de la-nceput.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu nu imi permit sa abuzez de click-uri ca mi-a zis kxz ca mouse-ul meu e "nashpa" ca se strica repede butoanele
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Apropo de portocale, mergeam azi prin Halele cu legume-fructe din Piata Mare Galati... Vad un stand de portocale pe care erau 3-4 fructe cu tot cu frunzulite... Pun mana pe ele si ii fac semn vanzatorului ca doresc, ala betmen, nu si nu... alea nu se dau...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 24 Jan 2011, 23:10) Pai eu folosesc frunzulitele de portocale la mancare rodi le fumeaza. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() 25 Jan 2011, 00:15: QUOTE(Shush @ 25 Jan 2011, 00:07) Iti dai seama, daca ii punem un motoras de Dacia berlina, ce portocala iese... aia ar fi buna de carat usturoi la greu... ![]() This post has been edited by dragoselu: 24 Jan 2011, 23:15 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(rodi @ 22 Jan 2011, 03:22) Cand eram si noi copii, parintii cumparau si ne era mai usor ![]() S-a mai intrebat lumea pe forum : Care-s dulci, care-s acre... Oricum, dam cu banul dupa portocale si vara, si iarna. Parerea mea (ma rog, ultima din ele)... Pe exemple, sa fie clar. Exista asa: - homosexuali (am scris asa ca sa nu fac discriminare, ca si ala se lasa cu ban) - in WC la gara de nord, isi exerseaza caligrafia pe faianta; - orbi, surdo-muti, invalizi: stau in cercurile lor restranse de semeni si apropiati, ii mai vezi in public, treci mai departe, ei la fel, etc. Chestia-i ca toti indivizii acestor grupuri speciale isi vad de treaba lor. Nu ma agaseaza, nu-i deranjez, ei cu ale lor, eu cu ale mele. Eu unu' cred c-asa-i normal. Ajung astfel la cel citat mai sus, care, in mod evident si fara discutie, este un nefericit caz suferind de o forma (oarecare, nu ma pricep) de retardare mintala (NR: nu e atac la persoana, e o constatare/parere sincera). Revenind la exemple, daca esti curva-ntr-un bordel si vine homosexualul mai sus mentionat si nu mai pleaca, frigiderul il goleste, servicii nu vrea, il rogi sa plece/il dai afara. Pur si simplu nu se integreaza in peisaj. Invalidul venit la descarcat portocale din TIR mai mult incurca, surdo-mutul la scoala de muzica n-are ce cauta, orbu' la concurs de tras cu arcu' nici atat. Vreau sa spun ca exista cazuri in care un anumit personaj, mai special, nu se integreaza. NU este discriminare sa-l vrei plecat sau, atunci cand e incapatanat si nu vrea sa se duca la ai lui, sa-l dai afara. Daca e fi-tu' cel cretinel, da, il tii, ca e al tau, daca e strabunicul senil, il tii si p-ala, c-asta-i viata si e si ala al tau. Da' daca e picat din luna si n-ai nicio obligatie, te uiti pe regulamentul de ordine interioara, vezi paragraful cu accentu' pus pe calitatea vanturilor trase si-i arati iesirea. Sau il obligi sa-si ceara voie de fiecare cand e balonat (s-a mai aplicat) si aia e. Asta nu e discriminare, e nepotrivire. Acu-i dau un PM prietenului meu cel mai bun AlexV cu topicul asta. Si astept sa-si scrie si el parerea despre portocale in ciorba, aici. This post has been edited by Muttley: 25 Jan 2011, 22:41 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 25 Jan 2011, 22:40) NU este discriminare sa-l vrei plecat sau, atunci cand e incapatanat si nu vrea sa se duca la ai lui, sa-l dai afara. Daca e fi-tu' cel cretinel, da, il tii, ca e al tau, daca e strabunicul senil, il tii si p-ala, c-asta-i viata si e si ala al tau. Da' daca e picat din luna si n-ai nicio obligatie, te uiti pe regulamentul de ordine interioara, vezi paragraful cu accentu' pus pe calitatea vanturilor trase si-i arati iesirea. Sau il obligi sa-si ceara voie de fiecare cand e balonat (s-a mai aplicat) si aia e. Da' de ce sa-l vrei plecat? Si ei sunt ai lor! Nelu balosu s-a retras in glorie....daca pleaca si asta....se duce forumul de rapa. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 24 Jan 2011, 22:06) Aici : http://www.tocmai.ro/portocala-uriasa-720890.html http://www.tocmai.ro/portocala-uriasa-720890.html http://www.tocmai.ro/portocala-uriasa-720890.html n-ai gasit si usturoi urias? This post has been edited by catarrrr: 26 Jan 2011, 15:28 |
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu credeam ca s-a retras Lemn Tanase Blue-vel wet
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
vet |
![]()
|
Au! Tie iti spuneau scursurile si nazdravanii de pe aici nelu balosu? Scuze nenea...nu am stiut.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ma confunzi.
Tu esti Lemn Tanase? Ca era unul Blue-vel wet care avea si poezie: Lemn Tanase blue-vel wet, Care se credea poet A stalcit o poezie Ca sa mi-o dedice mine |
--------------------
Dacia
Logan
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
vet |
![]()
|
nea nelule...mie mi-au taiat astia curentu' si nu stiu cine a castigat pe topicul ala cu cardinalu' . Frumos topic. Ai reusit sa-i pui la punc pe palavragii astia de aici?
Am observat ca ai lipsit o perioada....si ma gandeam ca te-au prins nazdravanii forumului si ti-au facut cine stie ce pagube. Dar vad ca esti bine....acum o sa dorm linistit. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Vad ca mi-ai sugerat chestia aia, si acuma poti dormi linistit.
Nazdravanii nu-s treaba mea. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vet |
![]()
|
Nu se poaaaate! Cum dom'le? I-a dat ban? Nu pot sa cred una ca asta.
Un model de integritate, un om corect, un patriot desavarsit, un om priceput in tot ce are 4 roti si misca....sa primeasca ban? Este strigator la cer. A primit ban pentru ca a avut o atitudine demna si curajoasa fata de cei care polueaza toate topicurile acestui forum? Incredibil dom'le. In locul lui, nici nu asi mai intra pe acest forum. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Vet, parca erai la somn. Ce te agiti asa?!? Ce tot sugerezi pe aici?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vet |
![]()
|
QUOTE(Ion_R5 @ 26 Jan 2011, 15:45) QUOTE(Ion_R5 @ 26 Jan 2011, 16:36) Copacel, copacel ne imbogatim vocabularul. Astazi a invatat verbul "a sugera" . Si cum repetitia este mama invataturii....in 2 postari consecutive tine sa ne arate ca se pricepe. La sugerat. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
N-o mai da de garduri, ca ai sugerat-o!
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ioane, io zic sa sugerezi prin insinuare ca pana acum ai fost posedat de demoni, rapit de extraterestri si ai dormit ca Pamela Ewing pana s-a trezit din cosmar si sa zici ca pana acu' n-ai fost tu, ci un alter tu. 3 galeti de cenusa pe chelie. Dupa aia, intri pe topicurile tehnice si zici doar 'recomand', timp de o luna. De cafenea ti-as recomanda sa stai departe vreo 2-3 luni.
Altfel, ramai tu si ai o problema. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Ion_R5 |
![]()
|
Toata lumea plina de recomandari si bunavointa. Tie ce-ti lipseste si ce-ti trebuieste. De ce nu iti vezi de treaba ta, daca nu stii despre ce e vorba? Sunt cativa simpatici pe aici, care au dat navala pe jurnalul meu de bord unde si-au expus toate mistourile jenante cat am lipsit eu de pe forum. De ce te bagi in discutie, daca nu stii despre ce este vorba?
Sanatate si voie buna! |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:44 |