stergatoare parbriz dacia 1310, caut stergatoare ca lumea...propuneri?
![]() ![]() ![]() |
stergatoare parbriz dacia 1310, caut stergatoare ca lumea...propuneri?
Immortal |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 17 July 04 ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Kalos
2006, 5dr 1.4
|
|||
daciaclub-shobo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 April 04 ![]() |
io la berlina mi-am luat niste stergatoare grafitate mai ieftine-vreo 150.000 in urma cu un an. pe langa ca sterg perfect nici nu scartaie . nu erau vreo firma cunoscuta, adica sigur nu erau valeo, bosch si ni champion. bratele nici daca vreau nu le pot schimba ca zici ca sunt sudate acolo, dar sunt multumit ca am rezolvat problema cu aceste stergatoare.
|
-------------------- |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
si la mine tot pe dreapta sterge mai bine
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
si la mine tot pe dreapta ... mai se pare ca "inginerii" de la dacia au proiectat masina pentru marea britanie
![]() ![]() o sa incerc si io sa indrept bratele sau cel mai usor le schimb intre ele daca nu cumva sunt "sudate" numai bine |
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(sandman @ 9 Jun 2005, 08:12) ieri mi-am cumparat stergatoare de uzina originale Dacia cu 120 de mii bucata si va garantez eu ca o sa tina 10 ani. Tot de astea am avut si cand mi-am schimbat masina am pastrat stergatoarele de la aia veche pe asta noua si aveau 7 ani ![]() ![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Gabriel Paduraru |
![]()
|
![]() Qubik Group: Members Posts: 50 Joined: 19 December 04 From: Iasi ![]() |
Aceeasi problema am avut-o si eu.
Iata cum am rezolvat-o si vreau sa spun ca am vizibilitate foarte buna. Asa cum s/a mai spus am indreptat sau de fapt am strambat bratele astfel incat lama sa stea perpendicular pe geam. Am prins platbandul de la brat in falcile unei chei franceze si am rasucit in directia in care a fost nevoie ca sa le fac sa ste perpendicular. Uitati-va la ele cand sunt in repaus si o sa va dati seama foarte usor. Si mai e o treaba. Stergatorul trebuie sa stea bine fixat in capul bratului sa nu aiba jocuri mari. Spor la treaba |
--------------------
Toyota
Yaris
2005
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
![]() am sa incerc Champion desi se gasesc la metro si eu nu prea vreau sa aud de metro le-am vazut sia arata sestul de bine daca nici astea nu o sa stearga am sa dau in judecata firma Dacia pentru ca au facut un parbriz care nu poate fi sters si aslfel viata imi este pusa in pericol |
--------------------
/
/
/
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
am si eu o intrebare de incepator, vreau sa schimb stergatoarele ca sterg tare prost. M-am uitat prin metro si am gasit ceva spre 100 de mii problema mea e ca nu stiu cum sa fac cu fixatul acestora de brat. Am observat ca stergatoarele vin cu 3 kituri separate de prindere de brat dar eu la dacie am ceva brat care nu se potriveste. Nu stiu sum se procedeaza sa reusesc sa fixez stergatoarele, se poate scoate terminatia de plastic din varful bratului si se monteaza una din set??
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
any sugestions??
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Uite solutie testata de mine la berlina.
Stergatoare valeo....unul de 16" si unul de 18". Cum obtii asa ceva? Cumperi impreuna cu un prieten 2 seturi unul mare si unul mai mic. Apoi schimbati intre voi un stergator. Cel mare se pune fara probeleme la sofer. Cel mic se utilizeaza la pasager. Recomand Valeo. Daca se intampla sa scratzaie atunci umblii la brat, sigur e stramb sau incorect indoit sau scatzaie din angrenaje, in rest calitate buna. Desigur aceasta calitate costa, dar tinand cont ca am avut o perche de stergatoare 2 ani cu utilizare in orice anotimp. Valeo se gasesc in benzinarii Petrom si Mol si altele, in astea doua am intrat eu. Ei bine preturile variaza de la 350-450 mii de lei pentru dimensiunile recomandate de mine. Succes! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
ViperRS |
![]()
|
aceste stergatoare valeo se pot fixa direct pe bratul meu de berlina? ca aceasta e problema mea si cu stergatoarele din metro ca nu le pot fixa pe bratul meu ca au alt sistem de prindere
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
ViperRS |
![]()
|
nu imi poate spune nimeni cum a reusit sa prinda stergatoarele din metro pe bratele de berlina?
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am luat acu 2 ani niste stergatoare super 180.000 lei doara cauciucurile +bara de prindere!din apromatco din lujerului daca vreti!dar am testat multe stergatoare:le montam ,nu mergeau parfum ,le duceam inapoi.....pana ma dat de astea...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
andee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 21 Sep 2005, 17:05) e imposibil sa nu le poti prinde p bratele d la berlina.Eu mi-am luat din Vitan niste stergatoare grafitate (nu mai stiu marca,irelevant oricum) si aveau 3 seturi d adaptoare,unul din alea 3 s potriveste la berlina.Scoti si tu prinderea veche (la mine a iesit mai greu,dar iese) si pui adaptoarele noi... |
--------------------
dacia
logan
2005
- B 42 ZKI
|
|
ViperRS |
![]()
|
ca sa iasa capatul de plastic de la capatul bratului se trage numai de acesta?
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 22 Sep 2005, 17:35) are o mica siguranta pe partea interioara. Oricum, personal, in incercarea de a scoate un mustiuc d'ala, am rupt bratul cu totul, adica a cedat fierul si nu plasticul ![]() Asa ca mai bine-l tai/arzi |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ViperRS |
![]()
|
multumesc de info mainema apuc de treaba sa vad ce iese. Sper sa rezolv cu stergatoarele
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai nu prea ai cum. Totul e ca dimineata cand pleci sa cureti mai intai stergatoarele de gheata.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Ma inscriu si eu la sondaj: si la mine sterge mai bine pe dreapta
![]() Dar oare s-ar pate pune sprituitoare pe lame/brat stergator ![]() Atunci poti rezolva mai usor cu dezlipierea lamelor de pe parbriz iarna(punand alcool tehnic in lichidul de spalat parbriz) |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
daciafan |
![]() ![]()
|
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
frate,daca lasi masina afara o noapte si ninge klumea de tot iti garantez ca nici cu mama alcoolului nu mai dezlipesti stergatorul de pe geam
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cobori la masina,descui frumos(asta in cazul in care nu a inghetat si yala
![]() |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
sunteem off topic
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ontopic: recomand cu caldura Champion din METRO (desi eu am gasit altundeva mai ieftin...). N-ai ce le reprosa!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
poate ne spui si noua unde le-ai gasit mai ieftin
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Aaaaa... Nu cred sa aiba prea mare importanta, dar daca tot ai intrebat, fie... Le-am gasit prin VS cu 216 mii parca. Diferenta de pret nu-i chiar asa mare totusi
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
iulik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 8 September 05 ![]() |
Offtopic:
Eu cand am luat masina aveam niste zgarieturi pe parbriz, in dreapta, de la stergator. Le mai am si acum, ca doar nu au disparut ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 1310L
- AB-02-RWK The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.
- George Bernard Shaw |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulik @ 30 Oct 2005, 13:10) Offtopic: Eu cand am luat masina aveam niste zgarieturi pe parbriz, in dreapta, de la stergator. Le mai am si acum, ca doar nu au disparut ![]() De astupat nu le astupa nimic dar poti sa faci la firme specializate polishare... dar in cazul unei dacii o polishare face mai mult decat un parbriz nou ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
iulik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 8 September 05 ![]() |
Atunci le rabd, n-am ce face
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina 1310L
- AB-02-RWK The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them.
- George Bernard Shaw |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:30 |