Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
Merced |
![]()
|
||
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Cred ca i-a planat chiulasa, cu ocazia asta i-a marit si putin compresia, depinde cat i-a luat din ea.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 May 2011, 20:57) Nu puteai sa vii si tu, bolangiule ![]() QUOTE(Merced @ 8 May 2011, 20:57) Da' l-ati umflat cu pompa pe nea kum ca ar fi de talia mea la propriu, ca-l vad cu 20 de kile sub mine. ![]() Oricum ca si concluzie, daca veniti amandoi la o intalnire trebuie sa luam 2 gratare si sa va dam note ![]() ![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 May 2011, 20:57) In alta ordine de idei, ma bucur sa vad ca a fost super atmosfera. Da' l-ati umflat cu pompa pe nea kum ca ar fi de talia mea la propriu, ca-l vad cu 20 de kile sub mine. ![]() 100 de chile in cap! ![]() Cipandeil! ![]() 8 May 2011, 21:03: QUOTE(ady77 @ 8 May 2011, 21:00) Nu puteai sa vii si tu, bolangiule ![]() Oricum ca si concluzie, daca veniti amandoi la o intalnire trebuie sa luam 2 gratare si sa va dam note ![]() ![]() N-are nich o sansa! ![]() Io la Lepsa m-am distrat, nu am facut treaba! Daca ma pun pe treaba, nici n-aveti timp sa ma urmariti! ![]() This post has been edited by kum: 8 May 2011, 20:03 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Neagu Ionut @ 8 May 2011, 20:57) Cred ca i-a planat chiulasa, cu ocazia asta i-a marit si putin compresia, depinde cat i-a luat din ea. Asta e si ideea, chiulasele de renou' de prin anii '90-'98 NU SE PLANEAZA! D-aia si devin mai zgomotoase motoarele dupa o asemenea operatiune. Suprafetele de contact se curata cu o bucata de lemn de esenta mai tare si atit.Indiferent cit ii ia din chiulasa, ii mareste compresia! This post has been edited by Marty: 8 May 2011, 20:05 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 8 May 2011, 21:01) Io la Lepsa m-am distrat, nu am facut treaba! Daca ma pun pe treaba, nici n-aveti timp sa ma urmariti! ![]() e talentat ![]() 8 May 2011, 21:06: QUOTE(Marty @ 8 May 2011, 21:04) Asta e si ideea, chiulasele de renou' de prin anii '90-'98 NU SE PLANEAZA! baciu are dacie ![]() This post has been edited by Markos: 8 May 2011, 20:06 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai 24 de beri nu e un volum: Berea?
![]() LE Oricum exagerezi ca am baut "decat" 23 ![]() This post has been edited by ady77: 8 May 2011, 20:21 |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io dupa 23 de beri in 2 zile, ma cacam apa 3 ore.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dupa care continuai sa bei bere.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu esti antrenat
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tu esti un om slab, mai mult la propriu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(kum @ 8 May 2011, 18:00) ...Ce nu spune nimeni e ca sambata dupa-amiaza si-au facut unii somnu' de frumusete (nu spui cine, persoane importante ![]() PARACIOSULE! Dupa o anumita varsta tabieturile mic burgheze au prioritate de rang zero... ![]() Drumetia de la amiaza (Domnul Markos ar numi-o exagerat de matinala...) a fost de nota 10. Peisajele superbe! Dar nu cred ca m-ar fi tinut balamalele pentru doua excursii in aceeasi zi. Si asa m-am ales cu o febra musculara cum n-am mai avut de mult... Mai, dar tanara generatie (Alexia @ Co) nu dau nici un semna de viata? |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sa nu faca aia un bar în toata rezervatia aia..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai de aia n-am mai mers la cascada, am presupus ca nici acolo nu e bar
![]() |
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu la concursul de gratar, am urmarit concurenta din umbra si zic ca am sanse reale la titlu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
n rezervatia aia mai mica, de la cascade, era bar. Chiar dde vinzare. Daca se vinde impreuna cu dreptul de a taia biletele de intrate, facem un kibutz si-l cumparam.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu ma bag la concursul de mancat productia celor ce fac gratarul, am urmarit concurenta si sunt convins ca am sanse reale.
![]() ![]() ![]() 8 May 2011, 21:51: QUOTE(corbex @ 8 May 2011, 21:50) n rezervatia aia mai mica, de la cascade, era bar. Chiar dde vinzare. Daca se vinde impreuna cu dreptul de a taia biletele de intrate, facem un kibutz si-l cumparam. Daca stiam veneam si noi ![]() This post has been edited by ady77: 8 May 2011, 20:51 |
--------------------
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Marty @ 8 May 2011, 19:48) Sincer nu mi se pare ,adica m-am urcat si alte solenze ,suna la fel ,oricum din interior se aude motorul orice s-ar zice ,nu sunt antifonate cum trebuie solenzele , nici loganul nu e mai presus .Noroc sa aiba corbexul sa nu fi lovit pe alea de admisie ca sunt ceva mai scumpe QUOTE(Merced @ 8 May 2011, 19:57) Bre rectificarea implica pusul la punct, montat supape, semeringuri, verificat cum trebuie, tot tacamul. Nu neaparat ca a "luat" din ea. E un baiat care face d-astea, cred ca la ala a ajuns si a lui Vali, si a unui amic de-al meu, si Muttley si-a facut modificari la a lui pe la el. E aproape de Pitesti si lucreaza ieftinut. Baciule, daca te trezesti ca-ti cere nu stiu cine preturi de preturi pentru treaba asta, imi dai un telefon si o rezolvam prin curier. Ala ti-o face in doua zile, si apoi ramane decat de montat la tine pe masina. Eu si unui unchi pan' la Medgidia i-am trimis o chiulasa de Dacie refacuta de omul ala, ca pe acolo il puneau aia sa-si cumpere noua din magazin. ![]() Nu dureaza 2 zile sau poate nu l-am prins eu prea ocupat ,fix 24 de ore mi-a tinut-o ,oricum sunt multumit si de rectificare si de mecanic |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mda, o halba de bere ar fi fost bine venita. Marea dezamagie: n-am baut nici macar o halba de bere...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce, halba era mai mare decit doza?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
Da ma! Numa la cutie...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
radian |
![]()
|
Mai buna... Mai gustoasa, mai hranitoare, cu mai multa spuma, mai savuroasa...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
La vara.
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Nu se pune!
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:44 |