Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.292 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
de la 1 iunie
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.292 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu cate portocale poti sa jonglezi odata?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
In acte?
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(neumann @ 14 May 2011, 00:00) QUOTE(C a t a l i n @ 14 May 2011, 08:12) Am luat azi masina, explicatia verbala a fost ca au montat prost un capac/aparatoare, care a atins curea de accesorii si a desprins o felie din ea care a intrat sub cureaua de distributie. Au schimbat motorul cu totul. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu zic sa le spui si in ce tara s-a-ntimplat asta, sa nu creda dracu' vreunul ca s-au indreptat lucrurile-0n Romania si sa dea navala inapoi acasa!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
stai linistit, ca am auzit o ditamai aberatia cum ca alternatoru de pe masina mea nu e original, ca are 6 canale, si cureaua are 5, si ca in consecinta nu e vina lor... Noroc ca am gasit manualu de service, unde scria clar ca cureaua poate avea 5, caz in care se lasa unu liber pe partea dinspre motor. Iar masina la schimb am primit dupa 2 saptamani si dupa ce le-am aratat ca protectia consumatorului spune ca ai dreptu la asa ceva, daca masina ta sta in service mai mult de 2 saptamani (e vorba de garantie, pe lucrare in cazul meu). In plus, in tara aia de care vorbesti tu, o distributie cu aceleasi coduri de piese ca in ro costa cam de 2,5 ori mai mult (in total, piese plus manopera).
|
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca tot ati adus vorba, am dat jos capacul chiulasei si am gazit doua supape de evacuare si una de admisie la care culbutorii aveau un joc de vrei 2-3 mm. Celelalte pareau in regula, dar pina nu desfac chiulasa nu bag mina-n foc pentru nimic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Gaurile de dacia nu-s ca de renou. Ca sa le astupi iti trebuie prezon, nu gluma!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(corbex @ 18 May 2011, 10:28) Ca tot ati adus vorba, am dat jos capacul chiulasei si am gazit doua supape de evacuare si una de admisie la care culbutorii aveau un joc de vrei 2-3 mm. Celelalte pareau in regula, dar pina nu desfac chiulasa nu bag mina-n foc pentru nimic. Ca o recomandare daca tot desfaci ,schimba neaparat SIMERINGUL vilbrochenului , am un caz in familie ,masina cumparata de noua , i-a schimbat prima oara distributia si acum dupa 25000 de km a inceput sa curga simeringul ,deci va trebuii iarasi sa schimbe tot kitul. This post has been edited by vallyyy: 20 May 2011, 20:11 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Azi am dat o tura pe la munte,si a filmat cumnatul meu nitel
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Zi-i cumnatului sa mai slabeasca, ca e jale mare.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
E slab,suflu n-are...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
tigarile astea
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si slab si fara suflu...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu am dat o tură pe la mare, să postez tot aici?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Ca sa nu fac un topic cu "Cred ca mi-am facut motorul" scriu tot aici. Da, mi l-am facut! Am reintrat in business. Si l-am facut asa cum va place voua, in fata blocului, in parcare. Daca o puneam pe o platforma sa o duc intr-un atelier, ajungeam ca Irlanda. Mestesugareala manual-artistica supravietuieste datorita nevoii, care-i profesor mai bun ca Dragoselul.
Ce poci sa va spui din prima e ca caterinca cu "abia a iesit din rodaj" se verifica. Camasile n-aveau urme aparente de uzura. Scaunele supapelor erau ca de la mamica lor. Cu motorul asta mai fac drumuri pret de 500.000 km (patrati) sau de doua curele. Am schimbat 4 supape, una mai mult pentru siguranta, m-a costat, una peste alta, inclusiv remorcatul de la Buzau la Bucuresti, cam 700 de lei. Daca las Winston-ul si trec pe Marasesti, ii recuperez repede. Asa ca nu scapati de mine la intilnirea de 23 august sa la cea de 24 ianuarie. Inca o data, multe multumiri pentru ajutorul primit de la cafegii ! Club select, ce PC! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aceste cuvinte ne bucura, exceptand pe cele despre costuri.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bravo ma!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Mecanicu' a zis c-acu'-i mai buna ca un Logan, e aproape ca un megan. Si ca, daca o mai repar o data, se face ca p laguna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' chiar, cat fu transportul buzau-bucale?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(corbex @ 29 May 2011, 19:09) Ca sa nu fac un topic cu "Cred ca mi-am facut motorul" scriu tot aici. Da, mi l-am facut! Am reintrat in business. Si l-am facut asa cum va place voua, in fata blocului, in parcare. Daca o puneam pe o platforma sa o duc intr-un atelier, ajungeam ca Irlanda. Mestesugareala manual-artistica supravietuieste datorita nevoii, care-i profesor mai bun ca Dragoselul. Ce poci sa va spui din prima e ca caterinca cu "abia a iesit din rodaj" se verifica. Camasile n-aveau urme aparente de uzura. Scaunele supapelor erau ca de la mamica lor. Cu motorul asta mai fac drumuri pret de 500.000 km (patrati) sau de doua curele. Am schimbat 4 supape, una mai mult pentru siguranta, m-a costat, una peste alta, inclusiv remorcatul de la Buzau la Bucuresti, cam 700 de lei. Daca las Winston-ul si trec pe Marasesti, ii recuperez repede. Asa ca nu scapati de mine la intilnirea de 23 august sa la cea de 24 ianuarie. Inca o data, multe multumiri pentru ajutorul primit de la cafegii ! Club select, ce PC! Da' pe MT-uri nu vrei sa treci? Ca te rezolv eu! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
MT e un BT moldovenesc?
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:08 |