am muscat un caine, cu masina...
![]() ![]() ![]() |
am muscat un caine, cu masina...
dorul3t |
![]() ![]()
|
||
![]() Aviator DACIAClub Group: Members Posts: 396 Joined: 10 November 09 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Fotografie0280.jpg ( Size: 475.18k ) Number of downloads: 793 |
||
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
- TR-21-REB bla bla bla....
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
A murit câinele?
Fă-i și tu pomană ... îngroapă-l creștinește! Cu 3000 de euro scapi! ![]() QUOTE(YO4RLP @ 21 Jan 2011, 15:54) Merge un enorias la preotul din sat si ii spune: - Domn parinte, stiti... mi-a murit cainele si as vrea o mica inmormantare crestineasca, asa... dupa cum se cade. Preotul ii raspunde: - Mai Ioane, eu am avut bunavointa si te-am ascultat, dar du-te ma si ingroapa-l undeva! Unde ai mai vazut tu inmormantare la caini, cu popa? Merge Ion acasa si a doua zi, vine iar: - Domn parinte, apoi io, m-am gandit ca totusi... o mica slujba acolo, chiar nu se poate? Preotul: - Mai Ioane, du-te unde-i vrea, du-te cauta-ti pe cine-i vrea, sa ti-l ingroape! Du-te la neoprotestanti si nu ma mai bate la cap. Ion se indreapta spre usa suparat si zice: - Apoi, daca asa sta situatia, eu cu nevasta-mea am strans, cu greu, vreo 3000 de euro pentru inmormantarea lui Azorica si acum... Preotul: - Apoi ma, stai asa, despre Azorica-i vorba? Pai stai asa ma... ca Azorica-i caine ortodox! This post has been edited by cosmin_2300: 24 Jan 2011, 11:49 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dorul3t |
![]()
|
![]() Aviator DACIAClub Group: Members Posts: 396 Joined: 10 November 09 From: Bucuresti ![]() |
normal... dupa un head shot tu ce crezi... a cazut lat...
ce pomana sa ii fac... trebuie sa-mi fac mie pomana sa-mi iau far... am gasit cu 64 ron si maine imi ajunge dupa care ma duc la tinichigiu... si cu grila aia din fata... ca o am noua... si sa imi indrepte capota sa o vopseasca... si apoi distractia de la final... sa dau banii ![]() in loc sa-mi iau alternator de 80A acu dau la vopsit:( |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
calcati pisici ca mine,caini fac daune.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Ce criminal..
![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dorul3t |
![]()
|
in viata mea nu am lovit pisici... iepuri vulpi... d-astea... d-aia am numarul din fata indoit...
si asta e al 2-lea caine... unu l-am lovit cu o alta masina... si mi-a cazut numaru cu suport cu tot... si asta... asta a facut mari pagube ![]() alex... am lovit si un om... dar nu tare... bautura din capu lui l-a salvat... de catelul asta crede-ma... chiar imi pare rau... am si eu acasa labrador... si as inebunii sa mi se intample asa ceva This post has been edited by dorul3t: 24 Jan 2011, 12:05 |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu cred ca acel catelul sa sinucis ...
This post has been edited by bolidu: 24 Jan 2011, 13:15 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
dorul3t |
![]()
|
bai fratilor... nu faceti haz de necaz...
catelul e mort masina trebuie reparata... deci nimic nu e frumos in situatia asta.. ![]() 24 Jan 2011, 14:11: bai fratilor... nu faceti haz de necaz... catelul e mort masina trebuie reparata... deci nimic nu e frumos in situatia asta.. ![]() This post has been edited by dorul3t: 24 Jan 2011, 13:11 |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu nu înțeleg o chestie .... tu de ce ai postat aici?
Câinele-i mort, mașina o repari .... ce anume vrei de la noi? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Condoleante !?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Duminica sa te duci sa pui o lumanare pentru caine la biserica...ortodoxa sau protestanta,depinde ce era catelul...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Stimate initiator topic ... masina este de Teleorman ( TR ) , iar dumneata zici ca esti din Timisoara...
Cred ca ai gasit si tu o poza pe net cu o dacie 1410 model nou cu farul spart si capota indoita ...Ce te-ai gandit dumneata din plictiseala ? ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
dorul3t |
![]()
|
om_bland
ma bucur ca ai observat ca am masina de teleorman... si nu neg asta masina e a bunicului meu din teleorman... eu sunt de fel din teleorman, rosiorii de vede si de 2 ani lucrez si locuiesc in timisoara, si uite ca am si masina de teleorman cu mine si la faza cu poza pe net... esti chiar inventiv... depasesti toti romanii =))) |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Deci nu;i dati importanta lu om_bland..el mereu ne mangaie pe toti...
intamplarea asta imi aduce aminte de acum 2-3 ani cand am spulberat un gugushtuc cu masina |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dorul3t |
![]()
|
sper ca nu ti-a facut daune mari un gugustiuc
|
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
Alex4u |
![]()
|
doar masca fata fisurata:)..si cativa fulgi ramasi lipiti
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
dorul3t |
![]()
|
ieftin... eu acum trebuie sa merg sa imi dea astia dovada...
apoi la service tinichigiu 50ron vopsitor 300 ron masca metal o am dat pe ea la mioveni 36 ron materiale: vopsea, chit, smirghel - nu stiu + nervi tari... cu fiecare... vopsitor, tinichigiu, politaiu ca maine la 8 jumate ma duc sa-mi dea dovada |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
oare cainele era dinamovist sau kmicaze?
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Alex4u |
![]()
|
Cred ca era in stare de ebrietate...se intorcea acasa dupa o noapte de chefuiala....ce vroiam eu sa te intreb...sigur era caine??
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
dorul3t |
![]()
|
caine.. de rasa... nu stiu ce rasa dar imi pare rau de el...
acolo unde e lovita si indoita capota a dat cu capu... nu l-am vazut ca era intuneric si ala care venea din fata era cu luminile.. si automat ce era in spatele lui nu vedeam... si cainele fugea dupa el pe partea dreapta a drumului din sensul meu de mers... si fix cu capu in faru meu m-a zdruncinat bine... mi s-a deschis torpedou si mi-a sarit capacul de la sigurante... ![]() |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Cainele sigur venea de la o nunta si putin cherchelit cum era nu te-a observat cu privirea sa tulbure. Foarte frumos din partea ta ca ai facut poza la masina cu tot cu numar ca in seara asta la OTV la "DAN DIACONESCU DIRECT" se dezbate crima pe care ai infaptuit-o si cum pentru ei autorul era necunoscut avand numarul de inmatriculare al masinii te vor gasi imediat dupa Elodia.
Apropo puteai sa-l pui intr-un sac si sa-l duci la chinezii din Europa-Town, iesea din el o friptura buna. |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp
- GL-07-*** Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
dorul3t |
![]()
|
iulian... esti glumet... mersi...
puteam sa-l pun intr-un sac si sa ti-l dau tie... iti iesea de o friptura buna... |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
plangi dupa o ghioarla proasta?
![]() ... daca era un om il injurai si-l intrebai ce mm'si cauta pe mijlocu strazi banuiesc... This post has been edited by SSilent: 25 Jan 2011, 06:05 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
dorul3t |
![]()
|
nu chiar... am lovit si om... mi-a sarit in fata... era rupt de beat...
da ce sa-i fac... imi pare rau ca acel caine insemna ceva pentru stapanul lor... adica fiica stapanului a crescut cu el... si normal ca ii e foarte greu fara el acum in fine.. eu cu 140 ron am pus grila fata+indreptat capota+far acu ma gandesc cum sa o vopsesc... ca sunt slabe finantele.. ori o vopsesc local... toata grila fata si ii mai fac si alte locuri cu rugina(aripa fata dreapta, aripa spate) ori vopsesc grila si toata capota si acu... daca o vopsesc local... nu cred ca o baga nimeni la cuptor... si nu fac nimic daca nu o bag la cuptor... mai ales la culoarea asta... + ca lacul trebuie dat separat |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
bolidu |
![]()
|
Acuma sincer dupa impact, prima data ai fugit la caine sa vazi daca e ok sau te-ai uitat la masina sa vezi ce are ?!
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Alex4u |
![]()
|
cred ca prima a dus masina acasa si s-a intors ca pieton sa nu ii puna fiola garcea...practic asta a facut
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Deci tu deja ai lovit 2 caini si un om?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
dorul3t |
![]()
|
da...
toti erau comunitari... inclusiv omu... bochetar cu aurolacu in mana... si rupt de beat... si cainii comunitari... |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Ai facut antirabicul?
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:52 |