am muscat un caine, cu masina...
![]() ![]() ![]() |
am muscat un caine, cu masina...
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Iti trebuie autorizatie sa repari masina... chiar daca este vorba de un caine nu mai zic de altceva...
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
dorul3t |
![]()
|
![]() Aviator DACIAClub Group: Members Posts: 396 Joined: 10 November 09 From: Bucuresti ![]() |
nu... nu l-am lasat in drum... norocul lui ca nu am avut viteza mare... 30-40km/h... si l-am vazut la 2 metri in fata mea... am franat... dar l-am tavalit putin... am chemat politia, ambulanta
omu nu avea acte la el, nu l-a cautat nimeni la spital... si a 2-a zii dimineata l-au trimis de la spital... la o clinica de dermatologie... ca era julit pe fata... (cred ca a mai cazut inainte prin santuri...) si cand m-am dus dupa el la dermatologie nu mai era acolo... cica nici nu a stat la consult... a fugit... ![]() stiu... mi-am luat si dovada... am si reparat masina.. acum trebuie vopsita... |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
- TR-21-REB bla bla bla....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:02 |