Uniforma scolara - avantaje si dezavantaje, Subiect fierbinte de dezbatut la rece
![]() ![]() ![]() |
Uniforma scolara - avantaje si dezavantaje, Subiect fierbinte de dezbatut la rece
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 1 Feb 2011, 23:25) Nu asta era ideea. Voiam sa spun ca vrei, nu vrei, perspectiva ti se schimba, si "ce faceam eu/ce faceau ai mei parinti" nu pusca intotdeauna cu "ce fac eu/ce face al meu copil". As zice ca aproape fiecare plod timpit, cind creste, daca se alege ceva cde capiul lui, schimba barca pe nesimtite si devine foarte asemanator parintilor . In privinta exigentelor educative. Exigente adaptate vremurilor, dar aceleasi, in esenta. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Destul de corect.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(corbex @ 1 Feb 2011, 22:30) As zice ca aproape fiecare plod timpit, cind creste, daca se alege ceva cde capiul lui, schimba barca pe nesimtite si devine foarte asemanator parintilor . In privinta exigentelor educative. Exigente adaptate vremurilor, dar aceleasi, in esenta. Corect, corect, asta este situatia mea. Totusi eu mi-am depasit parintii la capitolul exigentelor. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mah, nu vorbeam de uniforma aici?
Legat de fumat, m-am simtit foarte rusinat cand le-am zis parintilor mei fiindca m-au intrebat un singr lucru: - Si de ce te-ai ascuns? Nu mi-au reprosat absolut nimic, si-au pastrat acelasi comportament. Urmarea a fost ca la 2-3 ani dupa asta m-am lasat. Pe altul l-a batut ta-su cu cablul de la video, pe altul cu cureaua, pe altul cu parul. Si nu s-a lasat nici unul. La fel si cu sexul. Mi-au explicat cum se face, cu cine se face, chiar si cum se face, cum sa ma protejez. M-au lasat la petreceri, nu s-au crizat cand am lipsit noptile desi mama nu dormea niciodata pana nu veneam acasa, totul era sa le spun unde ma duc si cu cine. Mi-au explicat ca nu e grav nici daca nu intru la liceu doar ca va trebui sa aleg intre carator in piata sau o meserie buna. La facultate la fel, m-au ajutat cand am avut nevoie. De pe lumea asta nimeni nu te iubeste neconditionat cum o fac parintii. Sau, ma rog, ar trebui sa o faca. Iar chestia asta nu o intelegi pana nu tii in mana o papusica vie de 2-3 kile care se uita la tine cu niste ochi mari neajutorati si-ti zici : Asta e copilul meu, e cea mai mare responsabilitate de pana acum. This post has been edited by dizzy: 2 Feb 2011, 12:20 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Poate n-a fost clar, era vorba de fumat.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DannyY @ 2 Feb 2011, 13:07) Incontestabil. Dar nu-mi dau seama cum a ajuns discutia la 'batai cu biciul, cureaua, cablul TV'. Adica aia care-s pro-uniforma sunt niste criminali care-si bat copiii pana-i lasa lati? ![]() Cred ca eu sunt de vina pentru digresiunea asta. Eu sunt pro uniforma, pentru un motiv simplu. Copii "e rai". Plm, multi nu suntem cu mult mai grozavi nici cand suntem mari. Doar ca avem o putere mai mare de discernamant, experienta, etc. Copii, tot timpul o sa incerce sa caute o metoda de a parea superiori celorlalti. De asta nu mai vorbesc, asta clar nu ne trece nici cand crestem. Pe vremea impuscatului, era sfant stiloul chinezesc / artexu'. Acum e aifonu. Maine o sa fie alt junk. Adicatelea tot un rahat lucitor, dupa care nu sufera nimeni chiar atat de mult pe cat pare. Pentru ca la astea nu te hoblezi 6 ore cat stai in clasa. Dar de la la tzoale de firma versus blugi second, imediat poate incepe ditai misto-ul la adresa unui amarat a carui singura vina e ca parintii lui sunt sculer-matriter si femeie de servici. Nu de alta, pune baza pentru un misto mult mai simplu si mai direct decat "fraere n-ai aifoun". Chestiile astea se aduna, si frustrarile cresc. Doar pentru ca unii dintre noi am avut noroc si am trecut usor de prostii de-astea, nu inseamna ca asta e universal valabil. Societatea nu e atat de grozava pe cat o visam noi. Si in nici un caz, doar pentru ca in jurul nostru totul este roz si cret, nu inseamna ca si pentru cei de altundeva nu poate fi maro. This post has been edited by bucatzel: 2 Feb 2011, 16:49 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 2 Feb 2011, 16:48) Acum e aifonu. Maine o sa fie alt junk. Adicatelea tot un rahat lucitor kuuuum poti sa spui asa cevaaa?? ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Toate chestiile sunt "GLOSSY" in ziua de azi...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Celularele in scoala sunt un factor perturbator al procesului de invatamant; dar noi discutam aici de uniforme
![]() on: In multe domenii de activitate uniforma este un echipament de lucru... Iar cu echipamentul de lucru participantii la proces (procesul de invatamant) se echipeaza doar in unitate (de invatamant). This post has been edited by rodi: 2 Feb 2011, 17:27 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
un celular e o necesitate chiar si pentru un copil.
ca va avea numarul cunoscut numai de parinti, sa nu sune aiurea in timpul orelor, e altceva. rodi, se vede ca nu ai copii. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(kxz @ 2 Feb 2011, 17:19) Se uita la el in timpul orei si atentia ii este perturbata... Cum vorbim de uniforme sa se poarte, putem sa vorbim si de ce au elevii in buzunarele uniformelor, in speta un telefon mobil care le perturba atentia in timpul orei ... |
--------------------
---
---
---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Rodi, ce-ai mai facut azi?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
cuminte, la calculator. a asteptat sa intre un moderator sa posteze si el.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
Dar ontopic ce ziceti voi doi acestia de mai sus ?
On: Uniformele fac si poza frumoasa la festivitati scolare. In timpul activitatilor zilnice , elevii isi pot proteja hainele particulare, fie ca acestea sunt Armani, alte marci sau second hand. On: Telefoanele celulare din timpul orei nu pot fi folosite deci ar fi bine sa stea - in comun acord profesor-elev - la vedere ![]() This post has been edited by rodi: 2 Feb 2011, 19:07 |
--------------------
---
---
---
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Rodi, scoala de autisti nu e la scoala.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
rodi |
![]()
|
Da, vet, am vazut la tv ca sunt elevi cuminti , saracutii de ei. Sanatate, ca e mai buna din toate !
Si despre uniforma, vet ? Uniforma se poate pastra amintire in dulap, sa o poata admira si copiii. This post has been edited by rodi: 2 Feb 2011, 20:04 |
--------------------
---
---
---
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(kxz @ 2 Feb 2011, 18:19) un celular e o necesitate chiar si pentru un copil. ca va avea numarul cunoscut numai de parinti, sa nu sune aiurea in timpul orelor, e altceva. rodi, se vede ca nu ai copii. Sa inteleg ca scoala unde invata copilul nu are un numar de telefon de la secretariat? Pe care parintii sa poata suna in caz de urgenta? Apropo de "aifoun"-uri : azi era prima ora la o clasa de-a 13-a, de pe semestrul II. Intru in clasa, dau bonjour, pun catalogul pe catedra, imi dreg glasul si le spun in franceza "Bine ati revenit la scoala, m-as bucura sa aveti un semestru cat mai usor!" In acest timp, doi elevi jucau barbut cu aifoun-ul (pe post de zaruri) in spatele clasei, se vedea clar ca erau in toiul afacerii... ![]() Urmatoarea etapa din lectie (am fost "rautacios" la faza asta) : verificarea temei de vacanta... Ii strig la catalog... Dom' profesor, da noi vrem sa dam bacu' la franceza! Tres bien! Nu inseamna ca asta va da voie sa jucati jocuri de noroc in scoala! Si fiecare a incasat cate un 3 pour aujourd'hui... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
M-ai spart! Auzi, clasa a 13-a!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
daca nu e greseala si nu cred ca e se referea la aia cu profesionala care aleg sa mai faca 2 ani sau asa veva si sa termine si liceul
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Il bat aia de il sparg la propriu.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Sigur stie ce spune, dar suna asa de aiurea "clasa a 13-a" ! Asta-i clasa aia pe care n-o mai termina nimeni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
cu repetitie...
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
Daca o luam asa, exista si clasa a 7-a la universitate. Am eu un var care a stat trei ani in ea. Daca nu veneau babacii cu parul, mai statea citiva. Si ca sa ajunga intr-a 7-a, a trebuit sa faca stagii in fiecare dintre celelalte.
This post has been edited by corbex: 8 Feb 2011, 19:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
Domnul Director Dragos, ce parere aveti dumneavoastra despre implementarea purtatului uniformelor intr-o scoala ?
Daca sunt prea scumpe creatia, confectia, intretinerea uniformelor, ma gandeam ca se pot inlocui la nevoie cu insigne personalizate ale unitatii scolare, insigne puse la pieptul fiecarui participant al procesului de invatamant si care sa fie purtate si de personalul auxiliar al scolii (pe langa eventualul card scolar in cazul elevilor, unde se pun frecventa, calificativele scl). This post has been edited by rodi: 8 Feb 2011, 20:13 |
--------------------
---
---
---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:20 |