Romania, tara care va muri de foame?
![]() ![]() ![]() |
Romania, tara care va muri de foame?
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce manele bre omu e om serios csárdás rulzzz daca il mai stimulati putin sa vedeti ce va descanta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E militian, bre ! Sau parlamentar. Si putin neajutorat. Altfel nu s-ar lauda ca poate fi nesimtit cind vrea el, fara sa fie obligat sa suporte consecinte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E okos fiú
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(ZTV @ 29 Jan 2011, 09:13) Si am parcat doar pentru 10 minute pt o sedinta de foto. esti futumodel? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Normal, nu vezi ca l-au luat toti la pwla
|
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(ZTV @ 29 Jan 2011, 09:13) Inainte ia zi, are canistra carbon, pardon, servodirectie tractoru' ala? ![]() Nu-mi striveste mie rabla orice tractor. QUOTE(corbex @ 29 Jan 2011, 10:39) Daca asta e militist, cu postura asta de atlet nativ si gabaritu' ala... Mai degraba are talon de nevoi speciale si d-aia zice ca i se rupe cum/unde parcheaza. This post has been edited by Muttley: 29 Jan 2011, 12:01 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 28 Jan 2011, 22:04) Uite si un filmulet cu el, se vede si in poza langa ford, ce-l cu burta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
auzi, ztv, de ce ai numere de botosani? ai emigrat in timisoara din zona asta?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Te doare capul... Intre titlul topicului si ce se posteaza nu e nici o legatura.
De altfel nici titlul stirii lansate la TV nu e corect - fata de realitatea care se prefigureaza. Nu ROMANIA din punct de vedere al productiei agricole, zootehnice, etc nu e capabila sa hraneasca populatia Romaniei. Este mai degraba vorba despre saracirea populatiei si scaderea nivelului de trai, pentru o parte a populatiei (pensionari, someri) care nu vor mai avea resurse sa isi asigure o masa decenta. Cam despre asta ar fi vorba. Romania are suprafata agricola cat sa hraneasca cel putin 60.000.000 oameni. Toata manipularea asta doreste sa acopere o alta magarie - introducerea alimentelor modificate genetic si utilizarea unor ingrasaminte si fungicide daunatoare sanatatii - si pentru asta vin cu tot felul de fumigene, cum ca daca nu se aplica metodele astea criminale, vom muri de foame. |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 29 Jan 2011, 09:13) am parcat asa din 2 motive : motivul 1: pentru ca imi permit sa parchez unde si cand vreau eu fara amenda sau ridicari (aici nu dau detalii) motivul 2: era Duminica, la o parcare unei magazin care era deja inchis. Si am parcat doar pentru 10 minute pt o sedinta de foto. Dar asi parca cu o placere deosebita tractorul lui bunicu peste masina lui muttley iliescule, tu esti mah? This post has been edited by aphophis: 29 Jan 2011, 18:53 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu, e Basescu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu am vazut nici o hahaiala
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
O ciocanesti in varf? Chiar trebuia sa aduci vorba de politica si aici?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(ZTV @ 29 Jan 2011, 09:13) motivul 1: pentru ca imi permit sa parchez unde si cand vreau eu fara amenda sau ridicari (aici nu dau detalii) Pai zi asa, mai nene! Daca esti gabor incep sa se lege lucrurile. Te exprimi la fel ca in PV, adica Dumnezeu cu mila. Iar din "salariul" de gabor ti-ai tras doua viloace cu cate cinspe camere, trei masini si patru garaje. Bașca parchezi unde vrea muschiul tau inteligent ca tu esti mai presus de lege. Suucesuri ca ale lui Șoric! This post has been edited by Richelieu: 30 Jan 2011, 01:15 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Te referi la legitimatia aia pe care scrie luna in care se afla permanent, adica MAI?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 09:06 |