Romania, tara care va muri de foame?
![]() ![]() ![]() |
Romania, tara care va muri de foame?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
@xcss: Sunteti voi prea "slabi" ca sa zic asa. Daca nu-l mai baga nimeni in seama o perioada, sigur se simte si-si vede de treaba lui. Dar ideea e sa nu bage nimeni in seama post-ul respectiv. Ca daca e unul "slab" si se leaga de el, dupaia urmeaza cascada.
Chiar credeti ca nu merge. Faceti un efort sa vedeti ca strategia asta da roade. Mai ales ca 99.9% din post-uri nu contin niciun fel de informatie. This post has been edited by Merced: 27 Jan 2011, 22:40 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu n-ai înteles. Eu deja îl iubesc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Iaca.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io zic sa-i mai impodobim o tura bradul de craciun. Eu ma risc. Se mai inscrie cineva?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 Jan 2011, 22:39) Ce foame de bani, ma? ![]() Tot ce fac, fac dezinteresat. Stiai ca de Pasti o sa fie Rodi Teledon pe OTV? Aud?!.. LE: HSBP, m-am scapat, trebuia sa fie surpriza ![]() Merced-esso, astia daca nu jignesc zilnic mor de foame. BPT, oranjados ! ![]() Si adevarata, foamea ii slabeste, ai dreptate. |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu zic ca va invat de bine. Daca ati avea un pic de incredere, peste o luna cred ca s-ar vedea si rezultatele. Sigur, nu e usor, e un drum greu si anevoios, dar se poate!
Cat despre muritul de foame, eu vreo trei zile la ora asta mor de foame. Am decis sa nu mai mananc dupa ora 19. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai mananci inainte de ora 20.00 nu dupa ora 19.00
![]() Legat de Rodi ne-am invatat cu ea, nu ne mai deranjeaza ![]() This post has been edited by ady77: 27 Jan 2011, 22:52 |
--------------------
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
...esti pe drumul cel bun; io am ajuns iarna trecuta la 100 de kile si mi-am impus la fel ca tine sa nu mai mananc dupa ora 19, m-a tinut 3 saptamani in care am slabit vreo 5 kile. De atunci is tot acolo, desi imi tot fac curaj sa ma apuc iara, e greu al drecu'.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Merced |
![]()
|
Eu aveam in jur de o suta cand fumam, dupa ce le-am lasat am avut taria sa nu bag in mine aiurea mancare o perioada destul de lunga chiar. Dupaia nu stiu ce mi-a venit, ca am avut luni in care n-am murit de foame, ca sa fiu ontopic. Am bagat ca spartu', si mai cumparam periodic si mizerii de la KFC de exemplu. Pana mi-a fost si rau intr-o zi. Acuma singuru' junk food pe care-l bag este pizza facuta de mine. Si aia evident, pana la ora 19.
![]() Avantajul faptului ca mancam pe la ore aiurea din noapte era ca dimineata n-aveam nevoie. Erau zile in care ma trezeam satul. Acum dimineata imi fac un mic dejun copios, desi tre sa ma trezesc cu vreo juma de ora mai devreme decat in mod normal. Asta e viata, traim cum putem. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(Merced @ 27 Jan 2011, 22:39) @xcss: Sunteti voi prea "slabi" ca sa zic asa. Daca nu-l mai baga nimeni in seama o perioada, sigur se simte si-si vede de treaba lui. Dar ideea e sa nu bage nimeni in seama post-ul respectiv. Ca daca e unul "slab" si se leaga de el, dupaia urmeaza cascada. Chiar credeti ca nu merge. Faceti un efort sa vedeti ca strategia asta da roade. Mai ales ca 99.9% din post-uri nu contin niciun fel de informatie. Tu vrei sa ne iei jucaria? Cafeneaua fara ei ar fi ca votca fara alcool. Doamne fereste! Sa ramanem iar numai cu afofis? |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
Merced |
![]()
|
@kxz: Auzi bre, am uitat sa te intreb anu' trecut, tu de ce nu postezi de pe useru' original, ca ban nu-mi aduc aminte sa fi luat pe el?
This post has been edited by Merced: 27 Jan 2011, 23:05 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
Mda...la mine-i invers, eu "nu mor de foame" dimineata pana pe la 11-12, pur si simplu nu pot manca nimic, nu consum nici cafea de nici un fel, dar in schimb pe vremea cand "muream de foame" dupa 19 seara, abia asteptam dimineata
![]() edit: iar dau refresh de 3 ori pe minut.. This post has been edited by nelu_1985: 27 Jan 2011, 23:07 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 27 Jan 2011, 21:41) Bah, m-ai blestemat, am coborat azi din autobuz la statia gresita. Si n-aveam bani de inca un bilet si abia acu' am ajuns acasa, dupa 7km mersi pe jos, ca m-am si ratacit ![]() Da, stau cu parintii si sunt mandru. Acusi incepe programul de liniste, si va trebui sa sting lumina si sa-nchid calculatorul, ca scartaie coolerul. Da' macar astfel ma feresc de vreo femeie usoara care m-ar putea corupe sa-mi fure averea. Dacia 1310 n-o mai am, am fost asta toamna la tara la bunici (cu autobuzul), ca m-au chemat sa-mi mai dea niste branza, iar la intoarcere imi furasera golanii rotile de pe ea. Dup-aia, a fost o chestiune de cateva saptamani pana a ramas doar coaja. Intr-o zi mi-au urcat-o piganii-n caruta si dusa a fost. Asta e, tot raul spre bine, e mai ecologic si mai sanatos sa merg pe jos sau cu bicicleta. Cam de kkt ce am scris, n-are farmec, da' daca tot m-am muncit... ![]() Hai, fie... ca chestie, Dacia aia 1310 de o am la semnatura a costat mai mult decat Fordul si Haudiul tau la un loc. Da' chiar sa fi fost o tigaie ruginita si lesinata, n-as fi dat-o pe nicio limuzina, ca apoi sa-mi fac griji c-o sa mor de foame. Stii tu, fazele alea cu painea si iaurtul si ratele la Logan, BMW-ul seria 7 parcat printre tomberoane si garsoniera la etajul 10 din 8... Cam asta esti ![]() Da, mai farte sunt exact cum ai zis tu...Numai faza ca nu stau la garsoniera ca in 5 ani am construit o casa cu 4 camere fara credite sau alte chestii,si am 2 garaje, nu parchez langa tomberoane ca TINE. Dar chiar nu are sens acest topic. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Merced |
![]()
|
Ba nene tu vorbesti sa te afli in treaba si te bazezi pe niste chestii care apar in dreptul unui user pe forum. Habar n-ai de fapt care-i viata lui Muttley. Las-o jos ca macane.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(ZTV @ 27 Jan 2011, 23:05) Da, mai farte sunt exact cum ai zis tu...Numai faza ca nu stau la garsoniera ca in 5 ani am construit o casa cu 4 camere fara credite sau alte chestii,si am 2 garaje, nu parchez langa tomberoane ca TINE. Dar chiar nu are sens acest topic. Sa stii ca asta nu-i sait de matrimoniale ![]() |
--------------------
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Merced |
![]()
|
Mda, cam nasol atunci.
@nelu_1985: Daca acum am deja foamea in gat iti dai seama maine dimineata ca bag macar doua oua acolo, de control. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kxz |
![]()
|
QUOTE Mda, cam nasol atunci. pai e nasol acum, crezi ca rezista pedeleul pana in 2038? This post has been edited by kxz: 27 Jan 2011, 23:17 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
ady77 |
![]()
|
Fa si tu o aroganta si roaga adminii/moderatorii sa iti uneasca postarile de pe cei 2 useri
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
QUOTE Fa si tu o aroganta si roaga adminii/moderatorii sa iti uneasca postarile de pe cei 2 useri care moderatori? ca de cand posteaza rodi si-au cam dat demisia. This post has been edited by kxz: 27 Jan 2011, 23:20 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
nelu_1985 |
![]()
|
Bai sunteti oftopic, cum aveti sperante de viata pana-n 2038, cand romania moare de foame...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 27 Jan 2011, 23:15) iti dai seama maine dimineata ca bag macar doua oua acolo, de control. asa, goale? fara un cremwurst? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 27 Jan 2011, 23:21) Crezi ca merg glumele astea cu mine ma? ![]() Dimineata am facut omleta din trei oua cu niste cas afumat ras, doua ciuperci champignon taiate si niste ceafa afumata. ![]() N-am mai mancat atat de consistent ca mic dejun intr-o zi in afara weekend-ului de ani de zile. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:41 |