Arcuri., Spate.
![]() ![]() ![]() |
Arcuri., Spate.
LauTM |
![]() ![]()
|
||
![]() Laurentiu.H Group: Members Posts: 58 Joined: 21 August 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' ce cari frate cu ea, plumb?
Pune-i de break si gata. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
pt carat cele mai bune sunt arcurile de locomotiva , taiate o spira.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus pe spate arcuri noi, de berlina. Oricum sunt rigide, sa vedem cat or sta asa.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Daca nu ai de gand sa cari prea mult cu ea, pune arcuri de berlina cu inaltatoare + inaltatoare la amortizor. Vei putea pune ceva mai multa greutate si nu-i vei modifica comfortul. Celelalte variante fac suspensia mai dura. Faci cum crezi ca te satisface.
This post has been edited by mircea.a: 2 Aug 2007, 11:10 |
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
pune-i arcuri de fata de la sh si tai o spira si jumate din ele....sta bine la drum
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Arcuri de Break. La inceput sunt cam tari, dar dupa ce se lasa sunt tocmai bune.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
LauTM |
![]() ![]()
|
![]() Laurentiu.H Group: Members Posts: 58 Joined: 21 August 06 From: Timisoara ![]() |
Mai fratilor,eu mi-am cumparat pina la urma arcuri de berlina noi,eu de carat cu ea nu car,numai eu si sotia.Evenutal imi pun niste tampoane de cauciuc.Ce ziceti?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Gaba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 11 April 06 ![]() |
mai bine lasale fara tampoane de cauciuc... o sa se balanseze mai usor cu ele... devine putin mai instabila...
curiozitate... cit ai dat pe arcuri ? |
--------------------
ex:dacia
1310
97' Dacia 1310
- MS xx xxx Oricit as sti.... oricit as face...oricit as invata ... prinde bine ori ce ajutor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am arcuri de break pe spate, si aveam si tampoane de cauciuc care sunt niste porcarii, pe dreapta mi se bloca mereu telescopul din cauza lor. Lasa-le fara tampoane ca n-au nici pe dracu'.
Un arc mi se pare ca costa in jur de 80RON. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
LauTM |
![]() ![]()
|
Pe arcuri am dat 75 Ron bucata!Vad ca sta bine si cu tampoanele de cauciuc,acuma vad eu pe parcurs.Multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutor!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
pune-i si "inaltatoare" la amortizoare ca altfel iti intinde amortizorul prea mult.
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
paulca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 March 07 From: medias ![]() |
Dar inaltatoarele la amortizoare cum arata?
|
--------------------
dacia
1310+GPL
1997
- sb03kfs
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e nu:) si merge si fara inaltator la amortizor;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Cu inaltatoare e mult mai instabila asa ca renunta la ele , mai ales ca spui ca nu cari cu dinsa.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
salutare, ce arcuri si amortizoare sa-i pun la dacia mea astfel incat sa stea mai jos si sa fie mai rigida?
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am cautat pe forum si am gasit multe topicuri despre arcuri spate si diferite solutii . Eu am cumparat masina cu inaltatoare (sub arcuri inaltatoare de cauciuc si inaltatoare la amortizoare) .Cand am fost la ITP mau pus sa le dau jos si cum nu-mi placea ca era prea inaltata de spate le-am dat jos .Am observat ca acum masina era cam lasata pe spate (fata de una normala) si numai daca puneam doua persoane in spate se cocosa rau , am tras concluzia ca arcurile sunt obosite rau si am pus inaltatoarele la loc(dupa ce am trecut ITP-ul
![]() Sa ivit o ocazie sa fac rost de 2 arcuri fata (taiate o spira jumatate) de la o cunostinta ce le are pe masina si da masina la remat . El spune ca masina se comporta bine dar ceva mai rigida .Ce sfat imi dati ?, care mai aveti inaltatoare cum se comporta masina (poate am eu amortizoarele duse )? |
--------------------
-
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Las-o FARA inaltatoare si cu arcurile normale. Cand ai persoane in spate si bagaje mergi incet.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Asta recomand si eu cum zice muttley si pentru ca asa am in momentul acesta
![]() La fel am cumparat si eu masina cu inaltatoare de fier, dupa ce sau chinuit sa le dea jos la service, masina era lasata prea mult de fund ![]() This post has been edited by Adrian_Boy: 4 Oct 2009, 21:53 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Cu arcurile ei si incarcata (nu cu cartofi ci cu 4 persoane si ceva bagaje) se lasa rau de tot pe spate , nu pot circula asa , risc sa sbarg bara spate la vreo groapa .As incerca cu unele noi , normale de spate dar mie ca nu o sa fiu multumit si o sa dau bani de pomana .Masina cu inaltatoare nu e instabila , doar ceva mai instabila fata de normal , eu oricum m-am obisnuit cu ea dar daca se poate mai bine de ce nu plus ca nu trec nici ITP-ul cu inaltatoare.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Problema asta o aveam si eu cu arcurile originale. Le-am schimbat cu o pereche de arcuri spate de pe o berlina din 2004 si e ok. Cauta sa le schimbi.
Parerea mi-o mentin - fara inaltatoare, arcuri spate de berlina (in stare buna). |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
merg si de break, sunt o idee mai tari. De fata, cum pun unii, in nici un caz.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Gaba |
![]()
|
O ciudatenie... o fi vorba de calitatea pieselor da chiar nu mai stiu ce sa cred...
Sunt la al 3-lea set de arcuri de "break" si cu o durata de viata de 2-ani maxim , incep sa cred ca sunt doar un efect place"boo" ... sunt bune la inceput dar moi ca un acordeon dupa 2 ani , in plus se mai si rup ... nu car saci de cartofi da mai serveste pentru transport la lucru si citeodata si 2 colegi de 110 kile... (baieti de treaba ce mai , nu ma lasa inima sa i trimit pe jos) dar foarte rar .. am incercat si varianta cu inaltatoare de cauciuc , arcuri suplimentare ,si inafara de instabilitate nu am cistigat nimic... intrebarea vine... arcurile originale au tinut cel mai mult , unde as putea gasi asa ceva ? sunt satul sa tot dau o data la 2 ani bani pe o pereche noua... |
--------------------
1310
97' Dacia 1310
- MS xx xxx Oricit as sti.... oricit as face...oricit as invata ... prinde bine ori ce ajutor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Compa Sibiu sunt arcurile 'originale', matale ai luat altceva, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Gaba |
![]()
|
Ca sa fiu cinstit nu stiu ce am luat ... aveam un prieten care aducea piese auto de la pitesti , si todeauna el mi le aducea... sa fie "prietenie adevarata " ? oricum mersi pentru informatie , urmeaza in primavara seria a 4 ... daca nu cumva dau masina
|
--------------------
1310
97' Dacia 1310
|
|
TonY72 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 8 March 09 ![]() |
QUOTE(Gaba @ 5 Oct 2009, 08:21) Ca sa fiu cinstit nu stiu ce am luat ... aveam un prieten care aducea piese auto de la pitesti , si todeauna el mi le aducea... sa fie "prietenie adevarata " ? oricum mersi pentru informatie , urmeaza in primavara seria a 4 ... daca nu cumva dau masina Chiar daca nu iti vine sa crezi....poti incerca cu arcuri vechi de fata.....din acelea de pe dacii facute pana in 90 , iar cu spira taiata ramane la aprecierea ta....pe spate arcurile se schimba usor.. ![]() |
--------------------
DACIA 1300
1972
REMATCIPATA
- BV 05 RADIATA
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Am mers cu masina celui de la care vroiam sa iau arcurile (arcuri de fata taiate 1.5 spire ) si nu prea mia placut .La stabilitate parca e cam ca a mea dar e mult mai rigida pe spate , simte or ce groapa , iar la denivelari cam topaie . Cred ca renunt la aceasta varianta .Cred ca ma orientez spre arcuri noi de spate dar iar ma lovesc de dilema pieselor de la noi , multe firme , multe preturi si majoritatea se intrec in care sunt mai proaste calitativ.
|
--------------------
-
-
-
|
|
florin_vily |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 May 09 From: Avram Iancu, jud. Bihor ![]() |
si eu am arcuri de fata taiate 1,5 spire + inaltatoare la amortizor si am aceeasi senzatie: salta la gropi, dar e mai bine decat inainte de a le schimba cand deranjam tiristii cu faza scutra
![]() |
--------------------
Dacia
CL
1997
- BH 03 WAP o dacia cl ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:41 |