Incotro fratii musulmani
![]() ![]() ![]() |
Incotro fratii musulmani
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE Planul „neoconilor” se bazează pe conceptul „războaielor în rețea” care prevede utilizarea unor organizații teroriste islamice împotriva concurenților geopolitici. Un război convențional împotriva unor țări importante este imposibil din cauza existenței armelor nucleare, pe când un război purtat prin intermediul hoardelor extremiștilor islamici, finanțați și instruiți de americani, este posibil și destul de eficient. „Neoconii” își doresc realizarea următorului scenariu: căderea Siriei și utilizarea Siriei în calitate de cap de pod pentru un atac asupra Iranului. După lichidarea regimului iranian și transformarea întregii zone într-o sursă infinită de teroriști, urmează partea finală a planului: transformarea regiunilor din sudul Rusiei și regiunilor din vestul Chinei în zone de război de gherilă în care radicalii islamici, finanțați de SUA și aliații săi fideli din Orientul Apropiat, vor destabiliza rivalii geopolitici ai Washingtonului. Problema Iranului nu are nicio legătură cu presupusul program nuclear, ci doar cu faptul că regimul iranian nu dorește să participe la scenariul descris mai sus. Clar? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Iarba sau heroina?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tămâie tare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai vedem noi în câteva luni.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred că Pimen.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
A, deci eu sunt mai informat ca Eminescu si Tutea.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Gata, incepe meciul?
![]() Pentru amatorii de geografie: Meggido e la vreo 150 km de Damasc... ![]() This post has been edited by Garett: 28 Aug 2013, 10:20 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 27 Aug 2013, 21:42) QUOTE(DragosP @ 27 Aug 2013, 22:03) Adica: http://romanian.ruvr.ru/2013_08_26/Siria-d...flictului-5633/ Deci vechiul banc ramane valabil: nu o sa fie nici pace nici razboi, dar o sa fie o lupta pentru pace de nu o sa ramana piatra pe piatra! |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Hai mai, celebrul Valentin Mândrasescu de la Vocea Rusiei?
This post has been edited by Diac: 28 Aug 2013, 10:12 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Fantezista rau "analiza" aia cu "neoconii"!
La cat de eficient au rezolvat rusii Cecenia nu vad cam ce islamist "normal la cap" s-ar lega de ei! Plus ca 1. aia-s suficient de nebuni sa foloseasca WMD-uri impotriva lor si 2. chiar daca le-ar folosi nu s-ar baga nimeni "sa le dea o lectie"! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Diac |
![]()
|
http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbys...rops-Syria.html
Hmmmm... pe scurt preluat de aici http://www.resboiu.ro/siria-a-fost-vanduta...nteles-la-pret/ Prin presă au apărut transcrieri ale unor discuții în spatele ușilor închise, între noul țar al Rusiei, Vladimir Putin și prințul Bandar bin Sultan, al Arabiei Saudite, căpetenie peste seviciile de informații saudite. Scurt pe doi, Bandar bin Sultan s-a oferit să garanteze siguranța bazei navale de la Tartus, în cazul răsturnării regimului Assad. De asemenea a făcut amenințări voalate la adresa Rusiei, amintind – total dezinteresat – faptul că saudiții controlează anumite grupuri de ceceni și că Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci se apropie… De asemenea a adus în discuție fatul că Rusia și Arabia Saudită produc însumat 40 milioane barili de petrol zilnic, adică 45 procente din producția glogală, insinuând că ar fi păcat ca producția de petrol saudit să crească brusc, ducând astfel la o scădere a prețului sub 112 dolari barilul (cât costă în momentul de față). Asta în condițiile în care economia rusă este în pregul recesiunii și se bazează pe un prag limită de 100 $/baril pentru finanțarea bugetului. Nasol moment, misto coliva ![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Americanii infiinteaza, conform Liomonde Internatinal, un fel de legiune straina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Ii bombeaza pentru ca numai americanii au voie sa foloseasca arme chimice in tari din lumea a treia.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
Gata, e oficial, cică atacă. Aerian.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Întreabă mai întâi senatul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
E ticnit de-a binelea maimutoiul!
Toti ii spun ca-i beat da' el o tine pe a lui! |
--------------------
No
Reno
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Utilizarea armelor chimice sunt doar pretexte. Ca, de altfel, de fiecare dată când au intervenit armat.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Garett |
![]()
|
Sunt curios ce o sa decida Congresul.
Si daca, in caz ca nu va fi pozitiva, va trece peste decizia Congresului. |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Se va o pune.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Asa se zicea si de Camera Comunelor...
Spre deosebire de monkey-boy, care nu mai are nimic de pierdut, congresmen inca mai au alegeri in fata. Ori electoratul se pare ca e cam sictirit de razboaiele eterne in care s-au bagat. Si la aia chiar conteaza voturile. |
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba, io ma bag la somn, sper ca nenorocitilor de americani sa le vina mintea la cap si sa renunte la atac iar viata pasnica si infloritoare din Siria sa continue netulburat (zeci de mii de morti violente in 2013), eventual sa se extinda ca model de reusit de primavara araba.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
Te sun dacă se întâmplă ceva.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 31 Aug 2013, 22:17) Ba, io ma bag la somn, sper ca nenorocitilor de americani sa le vina mintea la cap si sa renunte la atac iar viata pasnica si infloritoare din Siria sa continue netulburat (zeci de mii de morti violente in 2013), eventual sa se extinda ca model de reusit de primavara araba. "Artileria antiaeriana a atacat in mod marsav avioanele noastre care bombardau in mod pasnic orasul!" ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Din cate am inteles, ideea e sa tabere peste depozitele de arme chimice din aer, sa termine in cateva zile si sa plece, fara sa puna piciorul pe sol.
cam toata lumea recunoaste ca s-au folosit arme chimice - cine le-a folosit, ramane de vazut. in conditiile astea, mie imperialismul american desantat mi se pare chiar acceptabil. sigur, mult inferior umanitarismului multisecular rus si chinez, insa daca salveaza niste amarati de pusti de sarin, au facut o treaba buna, zic eu. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 02:16 |