A apărut o nouă meserie în București?, Vânătorii de fraieri în trafic!
![]() ![]() ![]() |
A apărut o nouă meserie în București?, Vânătorii de fraieri în trafic!
fnp |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|||
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Topic CLOSED!
This post has been edited by bz_26_zzz: 2 Feb 2011, 18:05 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu ce dracu' sa faca o mie de euro. Sa fim seriosi. Nu neg ca sunt d-astia prin trafic, dar se aleg fix cu chestii de genu' un cartus de tigari sau echivalentul in bani.
Destepti cei cu camera in masina, care filmeaza continuu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Acum vre-o 5-6 ani, iarna.
Inghetase cablul de frana de mana. M-am dus la un prieten, sa-l schimb. L-a mancat pe ala si a desfacut si pe fata, schimbat placute, curatat pistonase, etc.... Plec de la el, in primul giratoriu frana ioc. Prin intersectie trecea o dacie antica. Ala vazand ca io ma duc ca pe sanie, a incetinit (daca pastra viteza trecea fara probleme) si a virat un pic, astfel incat sa intru in aripa lui spate. Impactul a avut loc la viteza minuscula, apucasem sa trag frana de mana iar io aveam bara din aia cu tampoane de cauciuc. Soferul daciei era un mos cam de 60 de ani, baba lui era cu el in masina. I-a sarit mosului o cucatica de chit cam de 1cm patrat de pe aripa, si groasa tot cam de un centimetru. Dedesupt, rugina pura. Aveam la mine vre-o 500.000, bani destui atunci. Dar sa ajung la intelegere cu mosul nu am putut. Masina se repara cu o lingurita de chit si un puf de spray, dar singura lui pretentie era ca sa-i schimb aripa si sa o vopsesc in service ales de el. A ramas ca mergem la politie. Io m-am dus in treaba mea, el la politie. Am inteles ca doua ore a facut show pe acolo pana l-au dat aia afara. Dupa vre-o 3 ore am ajuns si eu, politistul mi-a dat avertisment zicand ca am avut ghinion sa dau peste asa un specimen, dar permisul a trebuit sa-l ia ca legea nu lasa cale de intors. Asa mosul a ramas si fara bani de la mine, si fara asigurare. Ca intre timp s-e intorsese, linistit de data asta si nu a mai vrut nimic. Ba chiar a recunoscut ca in primavara avea de gand sa se apuce de reparat caroseria la masina. De atunci nu mai suport mosnegii in trafic. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daaaaaa, ca se si admite filmarea aia ca proba-n instanta.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mda, la asta nu m-am mai gandit.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Elementar draga Watson elementar.
Alt topic gen portocalele lui rodi ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Inregistrare audio ?
In primul rand, @fnp, ai dat mita si esti in culpa. In al doilea rand, prezenta unei camere ajuta , ,,vanatorul" acela nu ar fi avut de unde cunoaste ca nu ai filmat (semnul lui cu mana). Mi s-a intamplat si mie dar lipsa urmelor de la mine a convins repede este drept ca si lumea de pe strada a facut opinie si cei doi ,,vanatori" au plecat ca sa nu se complice situatia pentru ei, mincinosii ! <span class='edit'>2 Feb 2011, 18:53:</span> QUOTE(bion @ 2 Feb 2011, 18:43) Sherlock Holmes vrea si masline ![]() This post has been edited by rodi: 2 Feb 2011, 18:55 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Feb 2011, 18:39) E la latitudinea judecatorului daca admite sau nu. In general se admite, chiar daca nu indeplineste conditiile intregistrarilor-probe din dreptul penal. Chiar daca nu e o proba propriu-zisa, e un indiciu serios. Iar judecatorul e si el om. Poate sa administreze si alte probe (interogatoriul, expertiza etc) iar daca probele sustin filmare, sa vezi bucurie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Rodi ce zi e azi?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
rodi |
![]()
|
Este seara. Nu as numi aceasta, meserie. Este o escrocherie...
|
--------------------
---
---
---
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(rodi @ 2 Feb 2011, 18:48) Mi s-a intamplat si mie dar lipsa urmelor de la mine a convins repede este drept ca si lumea de pe strada a facut opinie si cei doi ,,vanatori" au plecat ca sa nu se complice situatia pentru ei, mincinosii ! <span class='edit'>2 Feb 2011, 18:53:</span> Ti s-a intamplat si tie? A da, imi amintesc.... ai dat cu capul in stalp. Dar nu aveai urme... Cum e si normal la tine... On-Topic, povestea asta e fake din simplul motiv ca acum majoritatea politistilor te fugaresc repede la amiabila, din varii motive. |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Numai daca cei implicati se inteleg (coincid declaratiile), altfel tot politia trebuie sa se ocupe de problema.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rodi |
![]()
|
Si escrocheria, ,,nu merge de multe ori la apa"... Este vorba de o captivitate
![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai de capu' meu... Era prenandezu' expirat?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 2 Feb 2011, 18:39) Da dar: "Procesul penal funcționează pe baza principiului libertății probelor și al aprecierii acestora. La libertatea probelor trebuie adăugată și libertatea mijloacelor de probă, înțeleasă în sensul că deducerea în fața organelor judiciare a situațiilor de fapt constituind probe în cauză, se poate realiza prin orice mijloace de probă. În materie procesual penală există regula generală, că probele pot fi administrate în principiu prin oricare din mijloacele de probă prevăzute de lege. Libertarea acordată organelor judiciare înlătură piedicile ce s-ar ivi în stabilirea unor fapte din lipsa mijloacelor de probă corespunzătoare." Depinde de ce organe dai. ![]() Io la prima vedere vad ca solutie sa-i iei tare pe indivizi, te duci direct la politie, nu le dai nimic, le spui ce s-a intamplat, le spui ca sunt niste escroci, daca poti sa-ti chemi prieteni ca martori cu atat mai bine, nu cedezi nici un centimetru. Din cauza celor slabi, care dau bani, escrocheria functioneaza. NUMAI DIN CAUZA LOR. Nimic, nici un scuipat nu trebuie sa le dati! This post has been edited by Filip: 2 Feb 2011, 20:27 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kxz |
![]()
|
Tu esti aerian. Cum ai da-o, cum ai lua-o, e neacordare de prioritate. Ca ti-a facut ala semn, ca ti-a facut semn pamela anderson, nu conteaza. Deci fara permis ramai. Ala nu a facut nimic ilegal. A avut loc un incident, a mers la politie, ce vrei mai corect de atat?
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Filip |
![]()
|
Ba a facut ceva ilegal, a provocat un accident intentionat. Este o escrocherie. Succes la plecat capul in pamant, voi cei ce puneti problema asa, va meritati soarta.
Asta e pozitia oficiala a politiei rutiere (din ce inteleg pe site): "Va sfatuim sa fiti atenti in trafic, sa respectati regulile de circulatie si sa pastrati distanta fata de alte autoturisme pentru a evita astfel de situatii. Daca vi se pare ceva suspect, apelati la agentii de la politia rutiera, se pot face masuratori iar dinamica accidentului poate demonstra cine a fost de vina, indiferent de declaratii. Nu acceptati propunerile escrocilor de a plati contravaloarea reparatiilor, politele RCA acopera aceste pagube!!!" This post has been edited by Filip: 2 Feb 2011, 21:37 |
--------------------
Renault
|
|
kxz |
![]()
|
Ba platesti tu taxa pe prostie.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Filip |
![]()
|
Argumenteaza, sa vad, te duce capu. Nu. Nu mai continua discutia ca te faci de ras. N-ai fost niciodata in stare sa-ti argumentezi pozitia, cand ai avut o discutie cu mine. Nu cred ca o sa te schimbi acum.
|
--------------------
Renault
|
|
kxz |
![]()
|
Tu nu intelegi ca ala nu te-a vazut? Nu te-a vazut si pace. Se gandea la sex. I-a scapat piciorul pe acceleratie. A avut impresia ca tu dai in marsarier. Etc...
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Filip |
![]()
|
Daca se demonstreaza ca i-a scapat piciorul pe acceleratie si se gandea la sex, e vina lui. Foarte simplu. Nu zic ca ai sanse cu justitia romana sa demonstrezi asa ceva, dar la nivel teoretic asa se pune problema. Trebuie sa se tina cont de conditiile accidentului. Nu zic ca asta nu inseamna pierdere de timp, dar nu e o optiune sa dai bani la escroci. Pe asta se bazeaza ei. Ce e asa greu de priceput.
|
--------------------
Renault
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
"A apărut o nouă meserie în București?, Vânătorii de fraieri în trafic!"
Povestea e veche, fraierii sunt noi. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Filip |
![]()
|
O grupare infractionala n-are sanse prea mari de izbanda fara sprijinul autoritatilor. Orice infractiune poate fi demonstrata, daca se doreste acest lucru.
|
--------------------
Renault
|
|
kxz |
![]()
|
Prioritatea de dreapta e sfanta. Prin absurd, demonstrezi ca e vinovat dar ti-o furi si tu ca nu ai dat prioritate. stai 3 luni pe tusa.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Filip |
![]()
|
Nu stai pe tusa, circuli cu dovada pana la finalizarea anchetei. Nasol ca trebuie sa umblii dupa dovada 1 pe luna, vezi cazul lui Laurentiu.
This post has been edited by Filip: 2 Feb 2011, 21:56 |
--------------------
Renault
|
|
Merced |
![]()
|
Ba i-am luat si eu unuia cu un Phaeton 50 de lei, doar ca nu intentionam, s-a apucat nebunu' sa faca dreapta avandu-ma pe mine acolo, fara sa se asigure.
Bine, saracu' el vroia sa mergem la asigurari, dar eu eram cu Dacia coapta, mi-era si rusine. Imi strambase pasaju' la o roata. Chiar mi-a parut rau de masina lui, un frumos Phaeton, pe care abia-l admirasem, dar nu aveam cum sa-l feresc ca nu credeam ca schimba banda fara sa se asigure. De aia 50 de lei m-am dus si am baut in oras, era vineri si normal ca pasaju' l-am tras cu un levier aproape la fix, si asa a ramas pana la Remat. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kxz |
![]()
|
Filip, tu nu intelegi ca trebuia sa dai prioritate? Adica daca ala e un infractor nu mai are prioritate? De cand se da numai la oameni cinstiti? Sau de cand se da la mica intelegere in intersectie? Unde ai luat permisul?
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Filip |
![]()
|
Se ajunge la proces si autoritatea judecatoreasca decide in privinta spetei. Eu am incercat sa zic ca nu e cazul sa pui botu` la ce zice un papagal pe strada. Scuzati-mi exprimarea. Da asa zice la lege sa dai prioritate, adica sa nu obligi autoturismul care primeste prioritatea sa isi modifice viteza sau directia de deplasare.
Stai tu cu "prioritatea e sfanta" sa te fraiereasca toti. Cu asta am incheiat. |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:34 |