DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> uniunea social-liberala

rodi
post 6 Feb 2011, 12:33
Post #61

Membru autentic

Group: Members

Sa vedem cum vor evolua lucrurile : Va mai fi criza politica ?

--------------------
--- --- --- - ---
E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kxz
post 6 Feb 2011, 15:25
Post #62

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

Rodi, tu cum postezi? Bagi niste cuvinte scrise pe hartiute in caciula si extragi de acolo?

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
cdadan
post 6 Feb 2011, 15:55
Post #63

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(kato @ 5 Feb 2011, 19:20)
nu mai plangeti atata......sau aveti impresia ca peste tot este bine??? sa vezi in italia coruptie masiva, deturnari de fonduri si scandaluri......si tot tara membru ue, cu traditii, civilizatie, etc......mult mai bine vazuta in lume decat romania.....
*

Kato, ce faci tu (ma refer in general la activitatea ta pro-base, inclusiv pe topicul dedicat) e perfid si pervers. Macar afofis e pe fata, hai base, super base, zeus base, pupa icoana etc. Tu insisti sa afisezi o postura neutra, chiar te zburlesti daca cineva te incadreaza intr-o anumita categorie de sustinatori. Si postezi chestii ca cele de mai sus.
Astea sunt tehnici de manipulare de mult fumate. Doar prostii mai pun botu'. Ailalti sunt rai - in comparatie al nostru e ceva mai bun. Nici ceilalti nu sunt mai buni - rezulta ca al nostru e ok, pana la urma. Toti fura - al nostru e si el om, ca toti ceilalti.
Tehnica o aplici ca la carte, n-am ce sa zic, arunci cu noroi in tabara adversa, fara sa-ti lauzi direct preaiubitul. Pe urma daca zic ca pupi, iar te zburlesti urat.
Bai, mi se rupe de ce fwte Berlusconi, eu vad un singur lucru: acolo cand fura, unii mai cad si prinsi. La noi se fura in draci, toti stiu dar nimeni nu se atinge de ei.

--------------------
pegas de dame 1986
+
daniM
post 6 Feb 2011, 16:50
Post #64

Membru autentic

From: Gugulania

...plus ca au salarii ca lumea.Sunt de acord sa se fure aici ,cu conditia sa fie salariul minim 1500 euro

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
aphophis
post 6 Feb 2011, 17:09
Post #65

Membru autentic

QUOTE(cdadan @ 6 Feb 2011, 15:55)
Kato, ce faci tu (ma refer in general la activitatea ta pro-base, inclusiv pe topicul dedicat) e perfid si pervers. Macar afofis e pe fata, hai base, super base, zeus base, pupa icoana etc. Tu insisti sa afisezi o postura neutra, chiar te zburlesti daca cineva te incadreaza intr-o anumita categorie de sustinatori. Si postezi chestii ca cele de mai sus.
Astea sunt tehnici de manipulare de mult fumate. Doar prostii mai pun botu'. Ailalti sunt rai - in comparatie al nostru e ceva mai bun. Nici ceilalti nu sunt mai buni - rezulta ca al nostru e ok, pana la urma. Toti fura - al nostru e si el om, ca toti ceilalti.
Tehnica o aplici ca la carte, n-am ce sa zic, arunci cu noroi in tabara adversa, fara sa-ti lauzi direct preaiubitul. Pe urma daca zic ca pupi, iar te zburlesti urat.
Bai, mi se rupe de ce fwte Berlusconi, eu vad un singur lucru: acolo cand fura, unii mai cad si prinsi. La noi se fura in draci, toti stiu dar nimeni nu se atinge de ei.
*

nenea nu-i frumos sa-i faci de rusine asa de nasol pe aia de la latrine radmasa.gif Caci pe ei ii descrii nu-i asa? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by aphophis: 6 Feb 2011, 17:09

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
eXtenSion
post 6 Feb 2011, 17:52
Post #66

Membru autentic

cdadan - ai intr-un fel dreptate, dar atmosfera asta de rahat si mentalitatea romanului nu crezi ca tot din ceva manipulare provin? Asa vbim de Romania de parca ar fi cea mai distrusa tara, cea mai corupta, cea mai saraca, cu cei mai multi incompetenti etc.

kato zicea un lucru bun, ar trebui sa fim totusi mai optimisti. Atitudinea asta pe care o avem acum nu ajuta la nimic. Sau sunt ceva rezultate?!

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
neumann
post 6 Feb 2011, 18:44
Post #67

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Marty @ 5 Feb 2011, 21:41)
Mercede, faza e ca io tot plec de ceva vreme literalmente unde vad cu ochii, da' tot aici ma intorc.  biggrin.gif
*

Cred ca ti-am mai zis o data chestia asta: spune drept, tu nu ca sa vanezi te duci in padure... (in cazu asta, te intorci)

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Garett
post 6 Feb 2011, 19:05
Post #68

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(eXtenSion @ 6 Feb 2011, 17:52)
cdadan - ai intr-un fel dreptate, dar atmosfera asta de rahat si mentalitatea romanului nu crezi ca tot din ceva manipulare provin? Asa vbim de Romania de parca ar fi cea mai distrusa tara, cea mai corupta, cea mai saraca, cu cei mai multi incompetenti etc.

kato zicea un lucru bun, ar trebui sa fim totusi mai optimisti. Atitudinea asta pe care o avem acum nu ajuta la nimic. Sau sunt ceva rezultate?!
*

Asta e intr-un fel reversul epocii de aur, epoca de rahat!
In trecut ni se spunea ce mari si ce importanti suntem noi pentru restul omenirii, aparatorii Europei, pavaza impotriva turcilor etc. Dupa care ne-am trezit si cand am inceput sa avem acces la informatie am constatat ca lumea cam n-avea habar de existenta noastra, marile noastre batalii cu turcii erau din punctul lor de vedere niste conflicte marunte la granita si ca in timp ce noi ne bateam cu caramida in piept si ne complaceam in automultumire altii isi vedeau linistiti de treaba, de a ajuns si Bulgaria sa ne intreaca.
Si atunci ne-a cuprins depresia si am cazut in extrema cealalta. N-o fi Romania "cea mai distrusa tara, cea mai corupta, cea mai saraca, cu cei mai multi incompetenti" da' pe noi nu prea ne incalzeste ca sunt tari mai distruse, mai corupte, mai sarace, cu mai multi incompetenti s.a.m.d.
Pe noi ne cam seaca faptul ca ungurii care aveau mai putini km de autostrada decat noi acum au de vreo 3 ori mai multi, ca la cai ferate am ajuns sa ne comparam cu India.
Nu ne consoleaza ca se fura in draci si la altii, ne afecteaza ca se fura in draci la noi.
Nu ma intereseaza ca sunt alte tari sarace, ma intereseaza ca Romania e saraca, s.a.m.d.

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
ady77
post 6 Feb 2011, 19:20
Post #69

راحتزیل یو

From: near Bacau

Infiintarea USL-ului asta imi scurteaza timpul petrecut in cabina de vot, pun o stampila mai putin, ca oricum PC nu candidau singuri rolleyes.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
vijelie
post 6 Feb 2011, 19:22
Post #70

membru violet

From: Bucuresti

13 sec

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
ady77
post 6 Feb 2011, 19:23
Post #71

راحتزیل یو

Exact tongue.gif , eu oricum ii votez pe toti, ca-s toti la fel wink.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
eXtenSion
post 6 Feb 2011, 19:25
Post #72

Membru autentic

Unii nu merg la vot ca le este scarba de ei, dar tu ii placi pe toti. tongue.gif

--------------------
+
ady77
post 6 Feb 2011, 19:29
Post #73

راحتزیل یو

Presupun ca se poate spune si asa radmasa.gif radmasa.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
kato
post 6 Feb 2011, 19:56
Post #74

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(cdadan @ 6 Feb 2011, 16:55)
*

colegu, io inteleg ca am gresit fata de tine si nu am cum sa=ti fiu drag, si tot ce spun sa fie superanalizat de tine si sa vezi ce crezi tu......daca vrei sa ma vezi omul negru, pot sa fiu si alba ca zapada ca tot negru ai sa ma vezi...
nu e vorba numa de ce cenzurat berlusconi......stii de exemplu ca o ziarista a fost calcata de politie la ora 4 noaptea, perchezitionata si in fund (la propiu) doar pentru ca a scris despre o judecatoare ceva urat din tineretea ei??? sau ca procurorul ce se presupune ca a furnizat informatia clasificata respectivei ziariste a avut parte de acelasi tratament??? sa-ti spun ca politia a facut asta fara ca respectiva sa fie invinuita de ceva anume??? sa-ti spun ca nici macar scuze nu au cerut ca au cautato pe aia in fund??? sa vorbim de cei din napoli cu gunoaiele lor??? sau de mafie? ai vazut ca am ciripit ceva pe aici despre asta, ca sa il scot pe base fat frumos, atunci cand toti urla dictatorul?
ai o problema mare colegu....si am sa-ti explic pozitia mea.....de aruncat cu noroi in pdl are cine si se ocupa cu brio... asa cum tu ai o ura fata de pdl, asa am io fata de psd........ce reprosezi tu pdl eu reprosez psd, pentru ca la mine in oras si judet numai psd este de foaaaaaarta multa vreme... si orasul meu este in barlad, judetul vaslui ca sa-ti faci o idee despre gradul de dezvoltare al orasului.......
daca voi spuneti ca psd pnl e bun in comparatie cu pdl, eu nu pot fi de acord si cambat chestia asta. daca vrei sa intelegi bine, daca nu, asta este.
inca o data scuze pentru iesirea mea de atunci, ce am spus nu mai pot repara......

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
garlic_dog
post 6 Feb 2011, 20:18
Post #75

Membru eutectic

From: Clipperton Island

Putina istorie sau macar un remember nu ar strica: nici liberalii, nici taranistii nu au facut mare branza. Cu atat mai mult acum, in aceasta struto-camila de compromis. Daca eram Antonescu, Crin i mean, nu ma asociam cu nimeni, inca.

Uite asa PP, alias DD in direct si in reluare, o sa reuseasca ce nu au reusit toate aceste vajnice increngaturi politice: sa aduca botul electoratului mai aproape de ei.

Presimt ca PP va fi viitorul PCR al Romaniei.

This post has been edited by garlic_dog: 6 Feb 2011, 20:19

--------------------
Tesla electrică 2015 - B05NWV
Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
+
rodi
post 6 Feb 2011, 21:31
Post #76

Membru autentic

QUOTE(kxz @ 6 Feb 2011, 15:25)
Rodi, tu cum postezi? Bagi niste cuvinte scrise pe hartiute in caciula si extragi de acolo?
*

iti ,,furi" singur caciula. Vom ,,trai" si vom simti ce se va intampla intern - economic si politic - intre uniune si coalitia de la putere.

PS. Si poti sa moderezi pe altii daca ,,simti nevoia".

This post has been edited by rodi: 7 Feb 2011, 20:16

--------------------
--- --- --- - ---
E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
+
cdadan
post 6 Feb 2011, 22:09
Post #77

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(eXtenSion @ 6 Feb 2011, 17:52)
atmosfera asta de rahat si mentalitatea romanului nu crezi ca tot din ceva manipulare provin? Asa vbim de Romania de parca ar fi cea mai distrusa tara, cea mai corupta, cea mai saraca, cu cei mai multi incompetenti etc.
*

Din manipulare, dar si din lene sau prostie. Daca cei multi ar fi un pic mai atenti, nu ar inghiti gogosi asa usor. Eu sunt optimist. Stiu ca intr-o zi zeus va zbura cu gasca lui cu tot. Nu suntem deloc o tara de qqt.

QUOTE(kato @ 6 Feb 2011, 19:56)
ce reprosezi tu pdl eu reprosez psd
daca voi spuneti ca psd pnl e bun in comparatie cu pdl, eu nu pot fi de acord si cambat chestia asta. daca vrei sa intelegi bine, daca nu, asta este.
*

Colegu, nu sunt suparacios si nici razbunator, am zis atunci, subiect inchis. Nu analizez ce scrii si nu te vanez, citesc si eu ce prind, pe sarite.
Macar am lamurit un lucru: recunosti ca nu esti echidistantul care pretindeai pana acum. E ok, iti plac astia, nu-i problem, nu esti singurul. Pot sa respect opinia ta. Si mai ales faptul ca pana la urma ai fost sincer si ai recunoscut.
Cazul ziaristei calcata de politie unde s-a petrecut? Cumva in Italia? Ce-mi pasa? Iar facem comparatiile de care vorbeam in postul anterior? nono.gif Daca (presupunem ca) o vecina din bloc e curva, ar trebui sa-i accept nevestei mele aventuri cu alti barbati? blink.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
kato
post 6 Feb 2011, 22:34
Post #78

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(cdadan @ 6 Feb 2011, 23:09)
Din manipulare, dar si din lene sau prostie. Daca cei multi ar fi un pic mai atenti, nu ar inghiti gogosi asa usor. Eu sunt optimist. Stiu ca intr-o zi zeus va zbura cu gasca lui cu tot. Nu suntem deloc o tara de qqt.
Colegu, nu sunt suparacios si nici razbunator, am zis atunci, subiect inchis. Nu analizez ce scrii si nu te vanez, citesc si eu ce prind, pe sarite.
Macar am lamurit un lucru: recunosti ca nu esti echidistantul care pretindeai pana acum. E ok, iti plac astia, nu-i problem, nu esti singurul. Pot sa respect opinia ta. Si mai ales faptul ca pana la urma ai fost sincer si ai recunoscut.
Cazul ziaristei calcata de politie unde s-a petrecut? Cumva in Italia? Ce-mi pasa? Iar facem comparatiile de care vorbeam in postul anterior?  nono.gif Daca (presupunem ca) o vecina din bloc e curva, ar trebui sa-i accept nevestei mele aventuri cu alti barbati?  blink.gif
*

raspund metodic:
1. combat chestia cu tara de qqt, de aia am si dat exemplul din italia, unde intamplator stiu despre ce e vorba. nu incerc sa manipulez pe nimeni, ci doar incerc sa aduc un alt fel de a privi lucrurile
2. daca ai fi citit si alte posturi de ale mele ai fi vazut ca scriam ca sper sa dispara pdl impreuna cu psd si pnl....deci avem un puct comun, tu vrei pdl, eu vreau tot.
3. dupa cum spuneam, intelegi ce vrei tu, vezi punctul 2
4. nu de putine ori ne raportam la cei care o duc mai bine sau mai rau ca nivel de trai......drumuri ca in germania, autostrazi construite rapid ca in ungaria, ne-au depasit bulgarii.......etc. eu am dat un exemplu de la cei care o duc mai bine si la a caror bunastare tanjim....de ce? pentru ca de multe ori am auzit ca*numa in romania se putea intampla una ca asta* sau ca *intr-o tara civilizata asemena derapaje nu ar fi posibile, da romanii sunt prosti si nu fac revolutie*
5. ma bucur ca ai putut depasi momentul, eu inca ma simt penibil......

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
eurocristi
post 6 Feb 2011, 23:15
Post #79

Membru autentic

From: Oradea

Daca USL castiga puterea ma astept la o reeditare a perioadei 2000-2004.Cu presa obedienta puterii,cu sindicate calme si relaxate,intrun cuvant ,liniste si pace.Iar puterea o sa-si vada linistita de treburile ei,exact ca asta de acum si ca cele s-au mai perindat prin fruntea tarii de la '90 incoace.Nimic nou sub soare.
Stim cu totii ca Ponta e un admirator al lui Nastase si al metodelor sale.Stim cu totii ca lui Antonescu nu-i pasa de altceva decat de felia lui si de rezolvarea obsesiei Basescu iar in ce -i priveste pe aia de la PC, nici n-are rost sa stim ceva pentru ca ei nu exista decat la televizor.
Eu sper sa gresesc, dar,asa cum stim cu totii istoria se repeta,din pacate.

--------------------
logan ambition 2005
membru proaspat dar experimentat in auto
+
radian
post 6 Feb 2011, 23:19
Post #80

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Stai linistit ca presa, in ansamblul ei, nu va fi veci pururi obedienta puterii. Ar insemna sa dea faliment. Nici dracu nu plateste abonament sa vada cum sunt laudati cei pe care ii vede facand magarii zi de zi.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
eurocristi
post 6 Feb 2011, 23:23
Post #81

Membru autentic

Pai intre 2000 si 2004 s-a cam intamplat,cu mici exceptii,e drept.Inca imi mai aduc aminte ce bun ziar era Cotidianul pe vremea aia!
Iti mai aduci aminte cum isi turnau cenusa in cap ziaristii dupa ce a picat nastase?Parca eram dupa Revolutia din Decembrie!

--------------------
logan ambition 2005
+
ady77
post 6 Feb 2011, 23:25
Post #82

راحتزیل یو

Si astia daca-s criticati crezi ca ii doare undeva? Ti se pare ca nu mai fura?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
eurocristi
post 6 Feb 2011, 23:38
Post #83

Membru autentic

Astia fura si singuri si impreuna cu aia care-i injura si vor fura si cand vor fi in opozitie impreuna cu aia de la putere,ca asa se face politica la noi.Au baietii grija sa nu schimbe sistemul indiferent cine vine la putere.Pe chestia asta sunt sigur ca au un pact transpartinic.

--------------------
logan ambition 2005
+
ady77
post 6 Feb 2011, 23:45
Post #84

راحتزیل یو

Pai si mai conteaza daca se dau furturile la TV sau nu?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
neumann
post 6 Feb 2011, 23:57
Post #85

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(garlic_dog @ 6 Feb 2011, 21:18)
Putina istorie sau macar un remember nu ar strica: nici liberalii, nici taranistii nu au facut mare branza. Cu atat mai mult acum, in aceasta struto-camila de compromis. Daca eram Antonescu, Crin i mean, nu ma asociam cu nimeni, inca.
Uite asa PP, alias DD in direct si in reluare, o sa reuseasca ce nu au reusit toate aceste vajnice increngaturi politice: sa aduca botul electoratului mai aproape de ei.
Presimt ca PP va fi viitorul PCR al Romaniei.
*

Stai linistit, baxe a vrut alianta inregistrata la tribunal ca sa numeasca premierul din partea lor. De-asta s-au asociat, practic PNL nu avea cu cine altcineva sa se asocieze, ca altfel nu mai scapam de utrea, eba si poc veci pururea.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
garlic_dog
post 7 Feb 2011, 10:17
Post #86

Membru eutectic

From: Clipperton Island

... si orasul meu este in barlad, judetul vaslui ca sa-ti faci o idee despre gradul de dezvoltare al orasului...

Mai exista barul Arsenal in Vaslui?

--------------------
Tesla electrică 2015 - B05NWV
Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
+
eXtenSion
post 7 Feb 2011, 12:09
Post #87

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 6 Feb 2011, 23:45)
Pai si mai conteaza daca se dau furturile la TV sau nu?
*

E un pas inainte. Partea nasoala e ca atatea sunt ca deja nu ne mai socheaza sa auzim despre ele. Inainte daca auzeai de vreunul ca a facut nu stiu ce era mai "tare" senzatia de scarba pe care o primeai fata de acea persoana. Acum e ceva normal, banal, ura ramane la acelasi nivel chiar daca e descoperit "oficial" sau nu. (bine, mai erau unii care tot spuneau ce inocent ar fi Crin)

--------------------
+
bucatzel
post 7 Feb 2011, 13:03
Post #88

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(radian @ 6 Feb 2011, 23:19)
Nici dracu nu plateste abonament sa vada cum sunt laudati cei pe care ii vede facand magarii zi de zi.
*

Mai are lumea nevoie de hartie pentru geamuri.

QUOTE(eXtenSion @ 7 Feb 2011, 12:09)
E un pas inainte. Partea nasoala e ca atatea sunt ca deja nu ne mai socheaza sa auzim despre ele.
*

Mai e o parte, mai nasoala. Plin de inceputuri de scandal, dupa care nu mai apare nici un follow-up. - L-au condamnat pe x-ulescu?
- Naiba stie!

Culmea e ca nu cu "clasa politica" am eu treaba. Ci cu desteptii care voteaza. In ziua in care am vazut ca basescu si cu nastase au luat amandoi ~50% am zis ca nu-i adevarat. Ce sa mai speri...

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
OAP
post 7 Feb 2011, 13:09
Post #89

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(cdadan @ 6 Feb 2011, 16:55)
Astea sunt tehnici de manipulare de mult fumate. Doar prostii mai pun botu'.

biggrin.gif ...da, sigur...o sa te miri cati o sa "puna botu" ...si apoi ce spune colegu` acolo nici nu-i departe de adevar... tongue.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
corbex
post 7 Feb 2011, 13:20
Post #90

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Cind se discuta acum un an despre votul censitar scoteati democratia in fata.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 04:49
Forum Renault