uniunea social-liberala
![]() ![]() ![]() |
uniunea social-liberala
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
bine-bine, stii ce vroiam sa zic. Inteleg eu ca o fi greu sa alegi intre doi hoti, dar nici chiar asa.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ba e usor! Hotul lor e intotdeauna mai hot decit al nostru.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dar care e hotu' nostru? Si care e hotu' lor?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Al nostru e ala despre care credem ca-i mai mic.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre daca e hotu' nostru, nu ar inseamna ca fura pentru noi? Al dreacu' daca mi-a dat vreunu' ceva? Nici hotu' lor, nici hotu' nostru
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Feb 2011, 15:09) Ieczac. Daca a iesit fifti-fifti, inseamna ca lumea a fost usor confuzata despre care e hotu nostru si care al lor. Si eu as fi. Unu fu cu gainarii mici si multe, altu cu tunuri serioase. Din pacate nici ala de a iesit in final nu a demonstrat ca poate creea un sistem diferit in jurul lui fata de ce era inainte. |
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(OAP @ 7 Feb 2011, 13:09) Nu ma mai mira nimic. ![]() Dupa o campanie dusa exclusiv pe anticoruptie, la butoane s-a instalat cea mai corupta/jenanta guvernare de pana acum. Interesant e ca dupa 5 ani in care zeus nu a facut mai nimic, cu exceptia instalarii unei structuri de putere de tip mafiot, pe tema anticoruptie am mai castigat inca un mandat. ![]() Eu ma astept sa castige si urmatoarele alegeri, pe aceeasi tema, anticoruptia. Bine, zeus nu mai poate candida, doar partidul preaiubit. Pe țap l-au rapus structurile mafiote. Zeus nu s-a mai luat la tranta, s-a instalat sef in fruntea lor. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate tin eu minte (da' poate ma insel), in ultimii 5 ani au fost guvernari de tip alianta, PD-L isi face de cap doar de 1-2 ani singur.
In rest, am avut PNL+PD, PNL singurel si PSD-PDL. Ca sa nu mai zic ca aliantele nu prea se iubeau cu Zeus, doar se foloseau reciproc. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si pe papusa Boc cand a pus-o, nu in primul mandat?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Cu o curiozitate neutra o sa astept nominalizarea urmatoarei papusi.
Prim ministru nu vom avea niciodata. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 7 Feb 2011, 15:23) Eu ma astept sa castige si urmatoarele alegeri, pe aceeasi tema, anticoruptia. Manipularea se bazeaza tocmai pe aceasta idee...un subiect fierbinte care nu este niciodata rezolvat....prinde de minune la inselat asteptarile maselor...clasic si repetitiv de-a lungul istoriei... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io nu cred.
S-a dovedit stiintific ca sistemul juridic actual e inapt sa identifice, sa documenteze, sa probeze, sa judece si sa condamne acte de coruptie. Sunt prea multe posibilitati de scapare: de la politistul care intocmeste gresit te miri ce acte, pana la medicul de penitenciar care prescrie aspirina la domiciliu, via procurorul care uita sa faca recurs. Viitorul e altul: cine da ulei mai mult, ala are sanse la voturi mai multe. Tema anticoruptiei mergea pe vremea cand lumea avea senzatia ca aratatul cu degetul inspre corupti (inventati sau nu) tine de foame. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asa am auzit si eu. Cica astia de-acum s-au apucat deja sa stranga pentru alegeri, ca sa poata da atunci sume bune pentru un vot, chestii in zeci de euro.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vijelie |
![]()
|
Ai auzit prost
![]() Nu se opresc nicidata din strans bani. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Cica in mediul urban vor da ulei Mobil1.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu vreau inca o galeata de la PNG, aia din 2008 ma tine si acum.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Trebuie musai 2, sa te echilibrezi cind cari uleiul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
cdadan |
![]()
|
De care ma? 505.01?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 7 Feb 2011, 14:58) Ai dreptate aici. In genrral strang pentru ei, mai rar strang cu atata timp inainte pentru a mitui electoratu'. Bine, numai la noi ar alege un om o suta de euro pe care o sparge in doua zile si patru-cinci ani de chin. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
mai stii? oricum numai innspre bine nu ne indreptam cu astia? intrebarea care se pune este noi ce facem?
7 Feb 2011, 21:33: later edit: poate imi vine vreo idee sa deschid un topic cu diverse asocieri dintre actualii politicieni si diverse obiecte tehnice. This post has been edited by dandee: 7 Feb 2011, 21:33 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:50 |