Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
5.0.1, functioneaza fara probleme.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Am vrut aseara sa imi cumpar un joc si nu vroiam sa selectez ca am card...am selectat ca nu am card si cand sa-i dau buy m-a intrebat de o gramada de ori daca doresc sa-l cumpar...iar cand se instala ma intreba din nou,iar de fiecare data cand ma intreba trebuia sa bag parola de la id-ul Apple...nu se poate cumpara si sa apara la cost suplimentar?
This post has been edited by eduardsebe: 9 Feb 2012, 16:02 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu.
Iar pana nu-l plătdști n-o să mai poți face update la nicio aplicație, indiferent dacă e gratis. |
--------------------
-
-
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Si cum fac sa-l iau?
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Introduci datele unui card de debit / credit.
|
--------------------
-
-
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Tu vrei sa apara pe factura operatorului? Pai nu are nici o treaba operatorul cu appstore-ul apple.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti baga un cont de card din romania, de lei, si cand alimentezi cardul se face plata!
This post has been edited by Danezu: 10 Feb 2012, 12:14 |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Asta am si facut aseara...am bagat datele de pe cardul meu si imi aparea security code is invalid...acolo eu am bagat pin-ul cardului.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() Nu pinul trebuie bagat, ci codul din 3cifre de pe spatele cardului, pe linie cu semnatura. QUOTE The CSC (the second type of code noted above) is a three- or four-digit value printed on the card or signature strip, but not encoded on the magnetic stripe. MasterCard, Visa, Diners Club, Discover, and JCB credit and debit cards have a three-digit card security code. The code is not embossed like the card number, and is always the final group of numbers printed on the back signature panel of the card. New North American MasterCard and Visa cards feature the code in a separate panel to the right of the signature strip.[2] This has been done to prevent overwriting of the numbers by signing the card. The codes have different names: "CVC2" (card validation code) MasterCard, "CVV2" (card verification value) Visa, "CID" (card identification number) Discover. American Express cards have a four-digit code printed on the front side of the card above the number. It is printed flat, not embossed like the card number. This code is called: "CID" or "unique card code" This post has been edited by C a t a l i n: 13 Feb 2012, 11:40 |
--------------------
-
-
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.330 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vezi doar sa nu-ti multumeasca unii ca le-ai servit pe tava toate informatiile
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Daca inca n-ai primit multumiri, schimba PIN-ul. Da' urgent
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Daca si SIRI stie asta....
SIRI.jpg ( Size: 140.76k ) Number of downloads: 506 Cica none in the office ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
eduardsebe |
![]()
|
Se poate salva o melodie de pe mail in telefon? Eu am incercat dar nu am prea reusit decat sa o ascult,dar nu stiu cum sa fac sa o mut in playlist.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
iOS 5.1 is here!
8 Mar 2012, 11:21: Nota: daca va apucati de update faceti intai un back-up prin iTunes. Nu de alta dar al meu telefon a intrat in recovery imediat dupa update si nu si-a revenit fara restore... Posibil din cauza conexiunii la net, cine stie... This post has been edited by C a t a l i n: 8 Mar 2012, 11:21 |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Acum am facut si eu update, n-am avut nicio problema. Nici nu m-as fi asteptat sa am, iTunes-ul de pe Mac OS merge mult mai bine decat cel de pe Windows.
Dar teoretic nici pe Windows n-ar trebui sa ai probleme. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Pai si Jailbreack pentru 5.1 a aparut?
Deocamdata eu raman pe 5.0.1 pana nu sunt sigur. |
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Merge perfect 5.1... cu jailbreak
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
pai e tethered-ul nu? ca doar n-au scos untethered-ul asa repede
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Un prieten a facut jailbreak-ul la 5.1, l-am intrebat si are Semi-Untethered, eu mai astept putin sa vad ce performante are la baterie 5.1.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Si eu sunt curios de autonomia bateriei...momentan la 5.0.1 ma tine cam 2 zile...il scot de la incarcat dimineata si a doua zi dupa-amiaza il incarc din nou,asta la o folosire de aproximativ 4 ore.
Asteptam pareri despre 5.1. |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Și cam ce te oprește să faci update și să vezi singur?
Cei cu jailbreak și alte șiretlicuri, nu faceți un topic separat? Vă rog frumos, ca să evităm confuziile... |
--------------------
-
-
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Din cate stiu odata facut update-ul nu se mai poate face downgrade.
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
De ce ai vrea să faci downgrade?
|
--------------------
-
-
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(A l e x @ 22 Jan 2012, 18:36) Eu nu cred ca iPhone-ul e mai rezistent sau mai sensibil la apa decat alte telefoane. Mai mult mi-e frica de scapat pe jos decat de o picatura magica care sa intre in gaurica de la casti ![]() Acum stiti cum e, cazurile izolate sunt cazuri izolate. Am si eu un coleg de munca care spune ca a scapat iPhone-ul 4 pe scari si n-a avut nimic. Eu personal nu cred niciodata povestile astea fantastice, toate par exagerate, ori spre rau, ori spre bine. Pana acum n-am stricat niciun telefon, asa ca nu-mi fac griji. In conditii normale, toate telefoanele ar trebui sa tina. Daca avem cat de cat grija de ele, n-ar trebui sa fie probleme. Vorbesc in general acum, nu doar de iPhone. Eu am reusit,norocul a fost ca,a cazut pe spate si nu a fost paguba mare ![]() Attached thumbnail(s) iphone_048.JPG ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 303 |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
L-ai scapat pe ciment, sau a vorbit Chuck Norris la el?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Pur si simplu a alunecat din toc,a cazut pe ciment nefinisat,exact pe spate
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
downgrade se poate face daca are SHSH salvate, iar pentru cei care folosesc si au jailbreack facut nu e recomandat acum sa-i faceti update, solutia de jailbreak pentru IOS 5.1 este temporara asa ca daca nu doriti sa va bateti capul cu un tethered jailbreak mai puteti astepta.
This post has been edited by nashudela1: 11 Mar 2012, 15:35 |
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
eduardsebe |
![]()
|
Eu mai raman la 5.0.1 o vreme...
Azi am cautat in tot Afi Cotroceni un bumper pentru 4S...si stupoare,nu am gasit nimic ...ce ma intereseaza sunt acele bumpere oficiale pentru 4S la fel ca pentru 4,dar am gasit numai porcarii...iar la iStyle nu dau o caruta de bani pentru un bumper. |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:34 |