Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 4, discutii generale, aplicatii, jailbreak, etc.
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
eu cred ca n-au lansat 5 pt ca si-au dat seama ca 4 vindea inca in draci, asa ca un 4s a fost solutia cea mai buna pt ei
cu ios5 nici eu n-am simtit vreo shimbare la baterie, nici in bine nici in rau. tind sa cred ca, daca problema chiar exista, se intampla la un numar mic de device-uri. deci, nu exista ![]() si-acum ar fi tare atunci cand imi vine 4s-ul sa o am chiar eu ![]() This post has been edited by herculane: 13 Nov 2011, 12:16 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dupa o zi de jucat cu 4S-ul, as putea spune ca simt un consum mai ridicat... L-am incarcat aseara si acum e la 80%, nu stiu ce sa spun.
Evident, m-am mai jucat si azi putin cu Siri, deci cine stie... Acum la inceput il butonez mai mult decat intr-o zi normala, ca deh, inca mai am putina curiozitate... Dar parca o mica diferenta e... Cred ca povestile horror de care scriu unii ori sunt exagerari, ori sunt foarte rare... Chestii gen 'deschid Safari si scade bateria cu 20%' nu cred ca sunt la toate telefoanele. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Acum nu ma intelegeti ca e o PROBLEMA(MARE
![]() This post has been edited by Hack: 13 Nov 2011, 13:36 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Apropo, n-am vorbit de Siri. Deci...
M-am jucat si eu cu el... E foarte util pentru cei care vorbesc limba engleza. Da, si noi il putem folosi, dar nu il putem face sa scrie mesaje, de exemplu, decat daca acele mesaje sunt in engleza. Mie faptul ca poti sa ii spui "Text my mom and tell her 'I'll be home soon'"si el stie sa trimita acel mesaj perfect mi se pare genial. Problema e, eu nu pot folosi optiunea decat in joaca, pentru ca nu am sa incep sa trimit mesaje in engleza doar pentru ca vreau sa folosesc Siri. La fel si cu lucruri gen 'Show me the nearest Starbucks' sau 'Show me the way home' care nu merg in Romania. In schimb poti seta remindere foarte usor, pentru ca sunt pentru tine, deci pot fi in engleza. Ii poti spune 'Remind me to buy some milk tomorrow at 8 pm' si merge perfect. Mai sunt lucruri gen 'Who is Michael Jackson?' sau 'How many calories in a Heineken?' sau 'Play AC/DC - Back in Black' care merg dar, sa fim seriosi, sunt mai mult de 'fite' si nu vad cu ce te-ar putea ajuta... Eu zic ca un sistem gen Siri care sa mearga in toate limbile si pe toate hartile ne va ajuta mult in timp ce conducem. Siri e pe drumul cel bun si merge perfect, in viitor cred ca va deveni ceva standard pe majoritatea telefoanelor. Momentan mi se pare incomplet si aproape inutilizabil in afara Statelor Unite. Am impresia ca nici in Germania nu merge 100% cand e vorba de harti, desi stie Germana. Dar avand in vedere ca au o piata imensa in SUA, momentan as putea spune ca Siri e ceva extrem de util la ei. Noi, din pacate, mai avem de asteptat. Pentru romani e doar o jucarie, si sper sa nu devina moda de a auzi toti prostii cum vorbesc o engleza jenanta cu telefonul lor. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(A l e x @ 13 Nov 2011, 13:58) Mie faptul ca poti sa ii spui "Text my mom and tell her 'I'll be home soon'"si el stie sa trimita acel mesaj perfect mi se pare genial. Problema e, eu nu pot folosi optiunea decat in joaca, pentru ca nu am sa incep sa trimit mesaje in engleza doar pentru ca vreau sa folosesc Siri. Nu vreau sa fiu rau, dar chestia asta merge pe Google Voice de foarte mult timp ![]() This post has been edited by Shush: 13 Nov 2011, 14:17 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
A l e x |
![]()
|
Daca merge si pe Google Voice, e geniala si acolo. Sincer n-am incercat niciodata, dar s-a facut atat de mult caz cu Siri incat m-am jucat cu el si i-am spus tot ce mi-a venit in minte.
Per total mi se pare utila chestia, dar sa mearga la toti, nu doar in SUA. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stii tu filmuletul ala cu "eleven" ? ...
Daca e un lucru stiut ca e greu sa faci recunoastere de voce pe "scottish accent"... imagineaza-ti cum e sa faci recunoastere de voce pe romana, care pe langa faptul ca e o limba foarte grea (dupa toate standardele) mai are si o gramada de inflexiuni si accente. Ma apuca tremuratul numai cand ma gandesc la generatia pro care vorbeste fara vocale. Cum D-zeu ii intelegi si decodezi pe aia cu un software? Nici nu e de mirare ca sistemul de abia merge pe engleza intr-un mod cat de cat acceptabil. This post has been edited by Liviu: 13 Nov 2011, 15:26 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Oricum in viitor o sa fim nevoiti cu totii sa invatam chineza asa ca nu mai conteaza daca merge sau nu pe romana
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
L-am filmat azi pe A l e x
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca-l filmase herculane pe 11.11, cateva posturi mai la deal
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incet incet, la fel ca si in japonia si india, orice scolarizat chinez va trebui sa stie engleza. Deci nu se pune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu sunt eu cel din clip, eu nu ma inchin decat la sfantul si bunul DUMNEZEU, si blasfemia din acel clip l-a suparat pe TATAL NOSTRU care va va trimite in iad pentru astfel de glume!!!
Glumesc, glumesc, nu exista Dumnezeu ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
O intrebare (poate) stupida: Merge Siri pe IP4? Daca nu, de ce?
Daca da, cum se face? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
herculane |
![]()
|
nu merge deocamdata 100%, dar se chinuie baietii sa-l porteze
cred ca e mai greu sa-l faca si pt ca se conecteaza la net de fiecare data, si probabil verifica niste parametrii ai telefonului, iar daca nu gaseste ce trebuie, nu functioneaza. de asemenea, s-ar putea sa fie si prea puternic pt procesorul din i4, sau sa nu fie optimizat calumea |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Chiar credeți gălușca asta cu procesor prea slab?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cum draq sa fie prea slab procesoru din aifon 4 cand Siri functiona si pe 3GS?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
herculane |
![]()
|
nu m-am exprimat eu bine. ar fi putut folosi niste instructiuni din noile a5-uri special ca sa nu fie portat pe altceva
totusi, la un scurt search pe google, gasesti imediat: |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Nu prea le am eu cu hacks-uri....eram curios daca e vreo sansa ca, in viitor, sa apara vreun update, care sa permita Siri pe IP4. Mi se pare aiurea sa nu poti instala o aplicatie pe un model mai vechi. Si IP4s nu imi cumpar doar pentru Siri....mai ales ca se pare ca bateria e cu ifose.
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru posesorii de 4S, mai exista probleme cu semnalul? Eu stiu ca au mai pus o antena interna si trece automat de la una la alta daca scade semnalul cand pui mana unde nu trebuie. Insa cineva sustine ca inca sunt probleme...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se iau citeva lingurite de feronat. Semnal de 5 linii, daca nu tii telefonul cu mina inmanusata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
herculane |
![]()
|
nu cred ca mai e "problema"
am incercat acum si cu i4 si cu i4s. la i4 scade 1 liniuta cand acopar partea aia cu degetul (dar doar daca apas tare, daca il tin normal nu). la 4s am incercat sa acopar toate canturile alea si pe partea stanga si pe dreapta si nu s-a intamplat nimic inainte sa-mi iau i4 am testat destul de mult pb, pt ca la mine acasa si-asa n-am semnal decat intr-o incapere. oricum, chestia cu semnalul mi se pare facuta clar pt a arunca aiurea cu noroi in apple. nu de alta, da' acum vreun an testam cu nsite colegi mai multe smartphon-uri de top si incercam sa vedem daca putem afecta semnalul. cam la 4-5 telefoane am reusit This post has been edited by herculane: 15 Nov 2011, 11:05 |
--------------------
Renault
- xxxxx
|
|
corbex |
![]()
|
Aifonistii reusesc si fara sa incerce
![]() Na, ca iar am aruncat cu noroi! ![]() Cu un prapadit de samsung de 200 de lei am avut semnal pe 70% din portiunea de creasta dintre Balea si Podragu. Daca as avea aifon l-as lasa acasa si as lua altceva, la o asemenea plimbare. This post has been edited by corbex: 15 Nov 2011, 11:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(herculane @ 15 Nov 2011, 12:05) nu cred ca mai e "problema" am incercat acum si cu i4 si cu i4s. la i4 scade 1 liniuta cand acopar partea aia cu degetul (dar doar daca apas tare, daca il tin normal nu). la 4s am incercat sa acopar toate canturile alea si pe partea stanga si pe dreapta si nu s-a intamplat nimic inainte sa-mi iau i4 am testat destul de mult pb, pt ca la mine acasa si-asa n-am semnal decat intr-o incapere. oricum, chestia cu semnalul mi se pare facuta clar pt a arunca aiurea cu noroi in apple. nu de alta, da' acum vreun an testam cu nsite colegi mai multe smartphon-uri de top si incercam sa vedem daca putem afecta semnalul. cam la 4-5 telefoane am reusit Lol, da si aia cu bateria la fel...sa se arunce cu noroi in Apple. Sa iti aduc eu oameni care chiar au probleme cu i4 cu semnalul? La mine in birou, la i4, scade pana la o linie cand pui mana in pozitia stiuta. Problema nu se manifesta cand ai semnal, ci cand nu ai. Esti in lift sa spunem, si daca tii mana pe imbinarea antenelor, pa semnal. Si daca e facuta sa se arunce cu noroi in Apple, cum de Apple a dat bumpere gratuite? Hai ca nu suntem veniti de pe camp, am destule i4 la birou sa fac teste cu ele. This post has been edited by 2dor: 15 Nov 2011, 11:55 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hai bre, chiar nu v-ați plictisit?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:29 |