Demontare CEAS , Aplicare Folie si Becuri
![]() ![]() ![]() |
Demontare CEAS , Aplicare Folie si Becuri
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Tocmai din acest motiv am zis sa ma documentez intai, sa vad daca sunt capabil, daca nu sunt sigur pe mine ca pot face modificarea nu ma bag.
Respect! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
daca aveai solenza iti faceam rost de un set de adaptoare si nu te mai durea capul deloc...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Pacat ca n-am solnita
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(Wizard5 @ 23 Feb 2011, 10:49) mai jos va prezint varianta provizorie care a fost montata la mine pe masina ! inca nu am gasit o masca de Dacia Nova ! aceea se va imbina perfect si va acoperi gaurile acelea care se vad ! luminiile insa nu vor ramane asa !as vrea pe limbii ceva rosu , iar pe cadrane un albastr deschis ..gen luminiile de VW. eu ti-am spus ca iti trebuie masca de nova GT...dar cind o gasesti ma contactezi si o sa le aranjez eu mai frumos si mai pe spate un pic ceasul...poate le schimbam si lumina This post has been edited by ramsen: 25 Feb 2011, 09:11 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Wizard5 |
![]()
|
![]() Wiz Group: Members Posts: 90 Joined: 18 October 07 From: Pitesti ![]() |
intr-un final am reusit sa le prind si sa le aranjez cum trebuie ! ieri am fost la dezmebrari si am reusit sa gasesc masca de nova gt !
bineinteles ca au fost si intamplari .....gen ca am reusit sa rup un supor de prindere la ceas ...spre norocul meu ..doar shurubul de sus ... !insa am reusit oarecum sa fac o adaptare la shurubul de jos ! sta perfect acum ! merg toti martorii ..am reusit sa mi-l fac si pe cel de usa deschisa !! o sa revin cu poze mai tarziu p.s : ramsem cu prima ocazie cand o sa fac rost de niste banii ..direct la tine vin ! precizez ca o sa iti aduc si vreo 2-3 clienti pentru leduri ! ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- AG 85 WIZ
|
|
ramsen |
![]()
|
multumesc...este bine ca ai reusit si cu masca sa o pui tu...te ajutam cu mare placere si eu daca ma sunai...succes
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:44 |