Voineasa, 11-13 martie, intalnire
![]() ![]() ![]() |
Voineasa, 11-13 martie, intalnire
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
N-am vrut.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Inca o data.
![]() ![]() ![]() E K.O. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() Cine-i ala? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma nene, io-s curios care o sa fie primu' care se-mbata in asemenea hal incit sa faca ce face capra asta.... (vomit de ris de un sfert de ora)
This post has been edited by Marty: 18 Feb 2011, 08:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Nu promit nimic.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Feb 2011, 21:43) Cate grade are? Sa nu fie nici d-aia de o lauda Pastorel Teodoreanu, de 20 de grade de o bei dupa masa in loc de apa, dar nici de aia intoarsa, de bei doua stampe si bagi nasul in perna. Nu mai tin minte exact. Dar una se invarte pe la 40 si ceva (cred ca 46), iar ailalta e peste 60 mi se pare. O masor cand ajung acolo. QUOTE(Filip @ 17 Feb 2011, 23:14) Mai Pilife. Problema grecului e alta. Se gandeste ca e posibil sa te convinga astia sa apari si tu p-acolo, iar el tine prea mult la catea ca sa se intoarca cu ea necinstita acasa. D-aia nu vrea s-o ia. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu ad-o, am eu o ruleta in portbagaj, o masuram acolo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Domnul Markos, fireste.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
Ma nene, io va mai zic o data: daca Domnul Victoras rmine fara alcool, uite asa face....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Martinezule tu nu zici ca ai veni?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Dimpotriva, eu zic c-as veni, da' mai greu cu partea financiara
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Hai ma ca te cazam noi pe undeva.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, chiar n-am cum. N-am mai vazut urma de salariu de pe 28 Decembrie si-s in niste mari datorii, c-a trebuit sa platesc si reziduala.
L.E.: Dar am de luat.... This post has been edited by Marty: 18 Feb 2011, 11:03 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai du-te fara ea (partea financiara)
![]() Editasi ![]() This post has been edited by ady77: 18 Feb 2011, 11:04 |
--------------------
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Te duce careva din Bucuresti, si mancare sigur ajunge, ca-i cunosc p'astia.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
In momentul de fata am 540 de mii de lei in buzunar. Din banii astia trebuie sa platesc spalatu' masinii de schimb (am avut-o p-a mea-n service pentru niste chestii pe casco), 100 de mii de dat la chiosc pentru un pachet de tigari si ar trebui sa bag si vreo 5 litri de benzina la mine, ca atunci cind am dus-o mergea pe miros de benzina, nici macar pe vapori.
Am uitat sa precizez ca banii astia-s imprumutati. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba frate. Aveti un talent in voi sa enervati omul de nu e voie. Fiecare are socotelile lui. Voi credeti ca nu vine decat daca-l rugati voi 3 zile? Ce-mi place mie cum rezolva unii problemele altora pe stilul Becali, pac-pac. Cum ii gasiti voi rezolvare imediata la orice problema.
Omul, daca are chef si poate, vine, daca nu, nu. Ce-i asa de greu? Nu, trebuie sa stea omu' sa se screama sa gaseasca tot felul de motive, ca voi ii rezolvati problemele pe banda rulanta. Numai p-ale voastre nu le rezolvati. Acum trebuie sa spun pe forum ca nu vin pentru ca am un cos cu puroi pe cur si nu pot sta pe scaun? asta-mi aduce aminte de vizitele de pe timpul lui Ceausescu. Cand voiai sa pleci ba-ti ascundeau caciula, ba pantofii... Doamne Doamne... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Ba nu ii zice nimeni sa vina cu sila, da' presupuneam ca-i face placere. Adica de un cenzurat de telefon s-ar fi imprumutat si nu accepta 150 de lei pentru o excursioara la Voineasa?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si daca tot sunteti atat de darnici, ma ofer io cobai. Ia platiti-mi mie benzina, mancarea si cazarea. Pana atunci sa fac si-un pret la tuica.
![]() Merced. Sa mor daca te inteleg. Tu ai citit postul meu? Tu pur si simplu iei omul cu forta. Daca a zis ca nu stie, ca nu poate, ca nu-i sigur, sau ce dracu' a zis, de ce mai insisti? Chiar esti dispus sa-i gasesti o rezolvare la orice motiv ar avea? Faci ca aia de la Chisinau, cu "placerea" asta. Te duceai mancat la ei si ei te obligau sa mai mananci o data. Ca altfel spuneau ca nu-i respecti. ![]() Sa stii ca 150 de lei aia, la alte 700, incep sa cantareasca greu. Intreaba-ma pe mine. Sunt in datorii pana-n gat, am de facut tot felul de investitii si n-am cum. Ca se mai iveste cate o chestie d-asta. This post has been edited by Victoras2001: 18 Feb 2011, 11:49 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Ce pretentii de stelist, sa platim benzina. Rovinieta nu vrei?
Se baga si el cu cineva din Bucuresti, nu cred ca asta era problema. In fine, nu ma mai bag, face fiecare ce vrea. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da chiar. Si rovinieta. Si RCA, si CASCO. Ca nu mai am nimic de cand cu accidentu'.
Merced, nu trebuie sa te superi. Dar io am o problema cu insistentele astea. Mi se pare destul de corect sa spun ca nu vin ca sa se termine totul ok. Nu cred ca e necesara o lista cu motive, desfiintate ulterior de juriul de pe forum, unu' cate unu'. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mă scuzați, dar nu pot decât să
![]() Cum am mai zis, nu e cazul de 2-3-10 întâlniri d-astea într-un interval scurt de timp. Eu propusesem 1 mai tocmai pentru a ajunge timpul pentru strâns bugete, constrâns participanți, etc. Evident că am propus o perioadă când sunt și eu acasă, dar asta e partea a 2-a. Ați deturnat discuția aia, ați împărțit ceata în două, ca într-un final să nu mai iasă bine (a se citi cu mulți participanți) niciuna din tentative. Very nice! ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 18 Feb 2011, 11:22) In momentul de fata am 540 de mii de lei in buzunar. Din banii astia trebuie sa platesc spalatu' masinii de schimb (am avut-o p-a mea-n service pentru niste chestii pe casco), 100 de mii de dat la chiosc pentru un pachet de tigari si ar trebui sa bag si vreo 5 litri de benzina la mine, ca atunci cind am dus-o mergea pe miros de benzina, nici macar pe vapori. Am uitat sa precizez ca banii astia-s imprumutati. ![]() Da` spal-o bre in spatele blocului. Daca ai fi vecin cu mine ti-as da eu niste sampon auto de la Chimopar, face o spuma... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pe distrusii astia doi îi transport io moca, daca doresc sa ne onoreze cu prezenta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu-i nici o cearta, am zis de la inceput:
QUOTE(cdadan @ 14 Feb 2011, 09:27) Marty, nu incurci pe nimeni, stai linistit ca pentru tine gasim o solutie de cazare chiar daca te hotarasti cu 2-3 zile inainte de plecare. Daca poate sa vina, ok, daca nu, ramane dator cu prezenta la urmatoarea intalnire. ![]() QUOTE(C a t a l i n @ 18 Feb 2011, 12:13) Ați deturnat discuția aia, ați împărțit ceata în două, ca într-un final să nu mai iasă bine (a se citi cu mulți participanți) niciuna din tentative. Cataline, nu-i asa. Voineasa e una, 1 mai e alta. Eu m-am anuntat la ambele si evident nu sunt singurul in aceasta situatie. In loc sa ne critici ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 06:47 |