Ce `reaq sa iau?, Ca nu stiu
![]() ![]() ![]() |
Ce `reaq sa iau?, Ca nu stiu
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
ps3 rulezzz!!
|
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Esti offtopic. Caktindat la functia de moderator (vezi ca se fac anagajari si de data asta nu e la misto) ar fi trebuit sa stii chestiuni din astea.
This post has been edited by bmwh548: 16 Feb 2011, 20:19 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Baaa,
Cartoanele alea (impreuna cu cassu' de origine) n-au cantat pe masina decat atunci cand am ridicat-o de la dilăr si am probat-o la toate alea. Adica cca. 2 minute. Am umblat sa le dau de pomana si nu le-a vrut nimeni! Bine ca am gasit sa dau cass-ul! ![]() In ziua aia am si fost la un atelier de i-am montat boxe pioneer pe ea (de 16 pe fata, 16:9 pe spate) plus tweeter-e separat pe fata, da' pe alea le-am pus io ulterior. A iesit cam degeaba, ca n-am pus si filtre! Atat m-am priceput io la momentu' respectiv! ![]() O sa schimb io si boxele, da' mai tarziu! Ca vreau sa-i fac si antifonare macar in usi! This post has been edited by kum: 16 Feb 2011, 20:47 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
de ce nu lasi pe altul sa faca antifonare????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai normal ca las pe unu de se pricepe!
Cand mergi la spalatorie, cum spui? Io unul spun: Ma duc sa spal masina! Asta nu inseamna ca pun io mana pe furtun si pe carpa, nu? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Acu' imi spui?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
N-O VAND MA!
![]() Masina asta la mine moare! Oi lua io alta peste cativa ani, da' p-asta tot n-o dau! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
esti nebun!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asa greu ti-ai dat seama?
![]() ![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
acu' m-am convins!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
eu zic asa pt ca ps3 e best!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Gata, am rezolvat problema, ia XBOX ca faci si sex cu el.
QUOTE Mulțumită ultimelor tehnologii de recunoaștere gestuală, jocurile sexuale sunt gata să treacă la un nou nivel de perversitate. O companie producătoare de soft-uri "deocheate" a făcut public un proiect XXX prin care pune la dispoziția utilizatorilor de console Xbox femei virtuale ce pot fi atinse, masate și... cine mai știe ce altceva - totul de la distanță. Acțiunile" sunt detectate și interpretate cu ajutorul perifericului Kinect, dotat cu senzori de mișcare. Cei care își freacă deja mânile de bucurie în așteptarea lansării acestei aplicații, nu trebuie să se entuziasmeze prea tare: Microsoft nu agreează deloc ideea și cel mai probabil soft-ul nu va primi certificarea necesară pentru a rula în mod legal. Nu agreeaza ideea... Bleah! Stai sa vada ce se arunca oamenii la luat asa ceva si la urgenta or sa faca si ei un joc din asta. http://www.go4it.ro/jocuri/jocurile-sexual...olutii-7836702/ Te-ai scos kumule... |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Feb 2011, 02:44) Ma, m-am mai gandit! O sa mai aman putin achizitia consolei, deoarece acu' mi-am dat seama cat is de bou! Pai daca i-o iau acum, de ziua lui ce pana mea ii mai iau? ![]() Cu ocazia asta am rezolvat si problema Ce pana mea sa-i iau de ziua lui. Ma gandeam sa-l iau acum pentru ca-s mai ieftine aici! Da' pana in mai (cand e ziua lui) mai prind io un drum in iTalea. Daca nu, il rog pe italian s-o ia si sa mi-o trimita! Asa ca acum ii iau doar un lego ceva, si am mai vazut niste chestii misto pentru Wii, jocuri din alea stil Sniper, si iti da si pusca cu trepied ![]() Ar trebui sa fie suficient! Si imi iau si io ceva! Da' ar trebui sa ma hotarasc intre asta si asta. Primul e oleaca mai destept pe partea audio, al doilea are henzfri blutut incorporat. Tre' sa ma decidez! A! Ca sa vedeti diferenta de preturi: Primul este 149 de euro (cca. 635 RON), iar al doilea 169 de euro (cca. 720 RON). La noi este primul cca. 720 RON iar al doilea 795 RON! Io inclin spre ala mai ieftin, ca partea cu henzfriul presimt io c-o s-o folosesc doar cand merg prin concedii! In schimb de partea audio o sa beneficiez mereu! Da' mai am timp sa ma decid! Cu fiu-miu am rezolvat, cum mine la fel... Problema adevarata a ramas: ce naiba ii iau lu' doamna? ![]() ![]() Acuma eu nu stiu ce gusturi in materie de parfumuri are doamna dvs. (mai dulci, mai puternice, mai fresh etc.), dar eu i-am luat doamnei mele, acum vreo 3 ani (si acum il mai are!), un parfum din asta : http://www.bigdiscountfragrances.com/women...e.html?pid=3978 , mie unul mi-a placut, e un parfum foarte fresh, poti merge la o parfumerie si ceri un tester si vezi daca iti place... Eu l-am luat de la colegul babanu' care le aduce din USA, la un pret interesant. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 17 Feb 2011, 19:12) eu i-am luat doamnei mele, acum vreo 3 ani (si acum il mai are!), un parfum Inca îl are? Ai luat la litru? ![]() This post has been edited by Markos: 17 Feb 2011, 19:24 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Moldovenii vand numai en-gross.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Se da mai mult la ocazii, la o nunta, la o petrecere, zi onomastica... Credeti ca profesorii se dau zi de zi cu parfum Coco Chanel?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
corect, nu-i argon.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, nu-l tin chiar 3 ani. Asta e din ciclul "daca nu traiesti mult te tine toata viata".
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
Off-topic: acuma m-am dat pe Net cu astia de la RDS, a durat 38 de minute sa descarc un album de mzica...
![]() 17 Feb 2011, 20:59: Babaieti: eu trebuie sa ies, maine si sambata am de lustruit mobila si de dat cu aspiratoru' la Primaria si CJ Galati (orele 6 - 16), duminica plec la Bacau s-o iau pe Zambilica de la tara (am lasat-o la un mecanic sa-i puna set motor nou, ii fac rodajul si... la vanzare cu ea). Noapte buna! Mai vorbim la vreo luni! This post has been edited by dragoselu: 17 Feb 2011, 19:59 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 17 Feb 2011, 19:54) maine si sambata am de lustruit mobila si de dat cu aspiratoru' la Primaria si CJ Galati (orele 6 - 16) tereaq, ti-ai luat al doilea job ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
in rest isi da cu parerea !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
DOM` DIJINTE PARFUMEUL ALA E PENTRU TOATA ZIUA NU PENTRU OCAZII. TE-AI ZGARCIT SA-I CUMPERI FOMEII CEVA MAI SHPETZIAL.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dedia bion stie, isi da toata ziua cu d-ala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:47 |