Tigari rulate manual
![]() ![]() ![]() |
Tigari rulate manual
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tataie, baga nani
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Pai si filtru au? Sau sunt ca tigarile Marasesti... Oare merge adaptor d-ala cu filtru, gen pipa...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am dohanit si de acelea copile. Am avut si o tabachera shpetziala care cand o inchideai facea o tigareta dupa ce pozitionai foita si tutunu intr-un locas. Am avut si niste hb cu filtru gata formate avea un fel de plwa cu tragaci si o umplea cu tabac.
Cand eram mai jr. se gaseau la tutungerii foite si tutun. Nu am reusit performanta sa fac o tigara numai cu o mana . Foarte importanta eral limba trasa la urma pentru lipire si umezire a amestecului ca sa arda cu jar. Ce destept sunt, nu stiu cum de ma mai suport ![]() Care ai fumat cu shpitz (sipca) ![]() This post has been edited by bion: 20 Feb 2011, 01:05 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
decat sa muncesc la fel ca un negru pe plantatie pentru o tigare fara filtru, mai bine caut carpati .
Am mai fumat de la prieteni care faceau de-astea. erau ok, dar ieseau mai subtiri, ceea ce mi se parea enervant. Tot enervant era si ca ieseau mai aerisite, daca nu erai f.f.f.atent. Oricum, toti care-au fumat de-astea au trecut prin urmatorii pasi. 1. Se ruleaza cele mai ciudate tigari posibile. 1 saptamana. 2. Se ruleaza tigari ok, incepe lauda la prieteni. 1 luna. 3. Se cumpara divaisuri aditionale, tabachere, tutun rezerva. 2-6luni. 4. Isi baga .... in el rulat zilnic, si fie se lasa, fie trec inapoi la tigari QUOTE(bion @ 20 Feb 2011, 01:03) Am incercat si de-asta prin facultate. N-au rezistat prea mult, ca aveam tendinta sa le rontai in timpul cursurilor ![]() This post has been edited by bucatzel: 20 Feb 2011, 01:10 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pilifule, nu ai tu ani de viata cati ani am eu de fumat tigari fara filtru. Si numai fumez fara filtru de vreo 10 ani...
Am gasit la un flacau din Satu Mare la 15 lei pachetul de tutun, sa vad daca accepta comanda de doar un singur pachet... Pai, as zice ca "limba" aia trasa e importanta, ca renunt la tigarile lipite cu adezivi. Bucatzel, pai tocmai asta-i sarmul, sa ti le faci manual. Daca imi trece intr-o luna sau nu, ramane de vazut, desi, cand voi aparea prima oara la carciuma cu asa ceva, sigur o sa trebuiasca sa le fac cate o tigara la jumatate din clientii... ![]() Am fumat si cu sipca, era un nene inainte de '89 care le facea din lemn de cires, si le vindea in piata, mai nasol era ca, dupa cateva "Carpati fara" putea mai tare ca o scrumiera cu 30 de chistoace in ea. This post has been edited by radian: 20 Feb 2011, 01:12 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
FUMATUL UCIDE!!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Filip @ 20 Feb 2011, 00:57) Se gasesc si filtre de cumparat. Principalul avantaj e ca cica tutunul asta nu contine toate "chimicalele nocive" din tigarile normale. Alt avantaj e faptul ca fumezi mai putin ca nu ai chef de "rulat" oricand si oriunde ![]() Dezavantajul e ca trebuie sa te cari peste tot cu pachetul de tutun, foite, filtre si "aparat" de rulat This post has been edited by Shush: 20 Feb 2011, 04:20 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Da' voi nu stiati ca exista aparate de facut tigari?
![]() Si aveti si cutii de vanzare pe care scrieti marca : DRAGOSELU : http://www.aparat-tigari.ro/cutii-de-tigari.html . Tuburi de asemenea. Tutun vrac, hai, ca va aduc eu un balot, daca recunoasteti ca Moldova face parte din Romania. Luati un par si maruntiti frunzele de tutun aflate intr-un cearsaf facut bocceluta, iese o mama de tutun: tutun "batut"! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Shush @ 20 Feb 2011, 04:19) Dezavantajul e ca trebuie sa te cari peste tot cu pachetul de tutun, foite, filtre si "aparat" de rulat L-as numi un avantaj, il transformi in tabiet. E o placere deosebita pentru un fumator sa stea lejer pe fotoliu si sa-si invarta, tacticos, o tigara. Domn' profesor, de ce nu ma mai mir? Rahatu' ala postat de dumneata costa 115 lei, nu 15 lei. Exista dracovenii d-alea mult mai practice, mai simple si mai ieftine. Dar repet, spilul e sa o invarti singur. Dupa 30-40 de tigari, devine rutina. Sau tabiet. ![]() Otrava aia de tutun pe care vrei s-o aduci tu din Rep. Moldova, s-o dai dusmanilor. Un tutun de calitate e tratat cu miere, cu tot felul de fierturi si arome. Nu incape comparatie intre o tigara astfel facuta si una din pachet. Sub nicio forma. Acum exista tutun de stai cu nasu' numa-n punga. Radiane, nu pricep de ce trebuie sa faci comenzi speciale. Bucurestiul e plin de tutun, de toate felurile. De la cel mai ieftin si prost la-d-ala de-mi vine si mie sa ma reapuc de mahoarca. ![]() ![]() Si-apoi asta, daca nu-i scapi si-o frunza adevarata, de aroma, asa ca dafinu-n fasole, n-ai facut nimic. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
In general in strainatate se mai practica metoda asta, daca iti iei tu componentele si faci tigara, iesi la jumatate financiar fata de tigarile cumparate din comert. Evident, o practica romanii cand bate vantul in buzunare.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Feb 2011, 01:10) Am gasit la un flacau din Satu Mare la 15 lei pachetul de tutun, sa vad daca accepta comanda de doar un singur pachet... Daca nu vrea ala, zi-mi si ma duc sa vad cit costa p-aici. Ti-l trimit cu posta. Sau il facem pe Pilif posta pin' la tine. ![]() This post has been edited by Marty: 20 Feb 2011, 09:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu e totusi o varianta interesanta renuntatul definitiv la fumat? Nu ai fumat destul in viata asta?
Prima oara cand am vazut tigari rulate era prin 1995 , venise o ruda din Germania si d-alea isi facea. Tin minte ca tutunul avea o aroma misto, diferit de orice tigari de la noi, parca era tutun de pipa. Si le facea subtirele. Faptul ca nu au filtru nu cred ca deranjeaza totusi pe nimeni, atata timp cat nu sunt excesiv de tari. Cu o tabachera ordinara pe care s-o umpli cu 10-15 bucati te descurci in majoritatea zilelor, ca sa nu stai sa rulezi pe unde ti se face pofta de una. Dar ma repet, mai degraba te chinui o perioada si renunti la tutun in totalitate, dupa cateva luni vei simti pe pielea ta toata suita de imbunatatiri in calitatea vietii. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu folosesc tutun, foite si filtre. Mie imi place mai mult gustul decat la celelalte normale. La inceput a fost mai greu sa fac tigarile si mi-am cumparat aparat rulat tigari dar apoi m-am obisnuit sa fac cu mana si ies ok. Pentru mine sunt ok ca asa fumez si mai putine ca nu am tot timpul chef sa imi fac tigara. Eu folosesc tutun Drum, e 4 euro in austria. Mai gasisem in tara pe cineva care vinde tutun cu 20 lei pachetul de 40g. Eu recomand pentru fumatorii care nu au de gand sa se lase de tutun.
This post has been edited by bogdan_dsn: 20 Feb 2011, 10:30 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incearca pe okazii, au si tutun, si foite, si aparat de facut tigari. Cele mai multe soiuri sint aduse din ungaria, dar tutunul brut presupun ca-i olandes
http://www.okazii.ro/cautare/tutun.html |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta nu-l mai sperie de mult.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Been there done that, cum zice englezu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu nu am fumat niciodata, tre sa fii defect sa-ti bagi fum in plamani cu buna stiinta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cum mai era cealalta replica a ta: "Numai fomistii n-au garaj la masina..."
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
unde gasesc unde gasesc unde gasesc ?!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
In carrefour, la imedio, unde se vand reviste, au tutun + foite + aparat. Da is cam scumpe daca vrei sa fumezi de astea in loc de tigari normale (40-50 lei pachetul de 40g). Se gasesc si mai ieftine pe tobaccoshop.
Spor la research ![]() This post has been edited by AmunDei: 20 Feb 2011, 12:19 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Garaj? doar in Deva.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
magazin online din ungaria. trimit si in strainatate (8000 HUF transportul), daca va stringeti mai multi sau daca aveti cunostinte in HU care sa va comande si apoi sa va aduca produsele cred ca iesiti mai ieftin decit daca ati cumpara din RO
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
la noi vad ca sunt preturi de lux.
daca aveti prieteni prin strainatate, vorbiti cu ei. daca imi aduc bine aminte, in italia, de exemplu, punga aia de 40 de grame de tutun era 3 euro si ceva. hartia de ambalat e foarte ieftina, nu mai stiu aparatul ala de facut tigari. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Aparatul ala pus de Dragoselul e de "umplut" tigari nu de rulat
Asta e un aparat de rulat : Aparat_Rulat_Tig_4bb4582274fc1.jpg Costa cam 10 lei. O cutie de tutun e in jur de 20 de lei, foitele pana in 2 lei si filtrele sunt vreo 10 lei 200 de bucati This post has been edited by Shush: 20 Feb 2011, 15:58 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Corect.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |