Bulgaria 2011, Paste ,1 mai , litoral
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria 2011, Paste ,1 mai , litoral
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.215 Joined: 29 May 06 ![]() |
@ b76bgaarh
Corect. Nici drumurile comunale, nici cele forestiere, nici cele de pamant de pe camp nu intra sub incidenta taxei de drum. Daca vrei sa te plimbi 8 zile prin tara evitand DN-urile si A-urile, nu-i nicio problema. Doar ca este putin cam greu. Insa nimic nu este imposibil, atunci cand vrei cu adevarat. This post has been edited by gibonu: 9 Mar 2012, 17:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
Banuiesc ca nu este foarte greu sa iesi
![]() ![]() Nu am casco, dar din ce m-am informat asa, parcarea ar fi cu plata si pazita, fata de Madara. As fi mers la Odesos in Nisipuri unde au fost nasii mei cu parintii mei anu trecut in vara, dar nu are oferta de Paste, ca ei au fost ff multumiti acolo. Dar na, mai experimentam si alte statiuni ![]() Anu trecut la munte, anu asta la mare, la anu pe Marte ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Expression 2004~1.4 /
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
up!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
Ma gandeam sa fac un topic nou cu Paste 2012... dar totusi sa postam aici
![]() Poate ii schimbati doar numele in "Paste in Bulgaria" !!! Am ales sa merg alaturi de familie in St. Konstantin si Elena, prima statiune de langa Varna. Din pacate eu nu am putut sta 3 nopti, asa ca am plecat sambata si m-am intors luni seara, dar a fost ok si asa. Hotelul ales a fost Estreya Palace & Residence de 4 stele, care de fapt sunt 2 hoteluri cu un hol de termopane care le leaga. Am dat 100 euro 2 persoane pentru 2 nopti la AI. Am fost cazati la Estreya Palace, un pic cam frig in camere la inceput, adevarul este ca sunt hoteluri mai mult de vara, dar problema s-a rezolvat, pe langa aerul cald care il dadea aparatul de aer conditionat ne-au dat si aeroterme care au facut fata fara probleme. Eu unul nu am avut aeroterma, dar am schimbat camera cu una care era mai calduroasa si la noroc si mai mare ![]() ![]() Vroiam sa mai zic ca unii nu sunt de parere ca este hotel de 4 stele(poate asa o fi, eu acum am fost prima oara in Bulgaria) dar precizez ca nu este pic de praf in camere si nu ma asteptam ca pentru 2 nopti sa mai intre sa schimbe prosoapele, dar au intrat le-au schimbat, luat gunoi si facut patul. Mancare la discretie, super puiul la tava, nu stiu ce ingredient a avut sau reteta dar ti se topea in gura la cat de fraged era, salate, ce vrei si ce nu vrei, nu stiu cum e vara dar acum a fost mancare destula si deserturi ok, sa nu mai zicem de bauturi la discretie sau si pe alese contra cost cine vroia dar nu m-au interesat. Acum drumul pe ruta: Ploiesti-Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Razgrad-Shumen-Varna-Konstantin i Elena 700km dus-intors efectuati pe gpl la mine ![]() Am fost surprins la vama la Giurgiu de taxa podului: la iesire din tara 27 lei (26,27 pe bon ![]() Drumul bun in Bulgaria si am ramas uimit cat de regulamentar merg ei, am intalnit si cativa mai vitezomani la intoarcere, dar sambata nu depasea unul restrictiile de viteza. Sau in Varna unde toti mergeau cu 50-60km/h din ce am vazut eu. Noi ce suntem vitezomani asa ca meritam sa ne ceara spaga... Politie nu am vazut decat 1 masina si la dus si la intors in acelasi loc! Satele sunt mici si fara vile ca la noi, vorba sotiei abia am vazut un termopan in Ruse. Poti trece cu 50 km/h ca sa fi linistit, oricum treci repede si revi la 90-100! Autostrada de la Shumen la Varna cred ca am vazut 5 culori la asfalt, peticita foarte mult, dar tot am mers cu 130-140 la dus si la intors 110-120 maxim. Cea mai tare faza este cand vezi semnu de autostrada taiat, ca si cum ai iesi de pe ea desi nu iesi si restrictie de 70km/h, banuiesc din cauza asfaltului foarte peticit, dar nimeni nu mergea cu 70 ca doar nu eram nebuni cand puteai sa mergi totusi cu 90-100. Macar nu au fost gropi, desi m-a dezamagit totusi sa vad ca nici macar bulevardul ala din Varna in care da autostrada nu este decat o alta prelungire de petice, dar fiecare cu primarul sau ![]() Imi faceam griji pentru in iunie cand plec in Turcia daca gasesc gpl, dar in Bulgaria este "gas" peste tot. Am alimentat de la un peco "EKO" din Varna cu 18L ca sa am pana la Giurgiu la vama unde am facut plinul la Petrom. Preturi combustibil la Peco EKO: GPL - 1,31 leva / L 1,36 (la OMV) Motorina - 2,65 leva / L 2,66 (OMV) Benzina 95 - 2,69 leva / L 2,70 (OMV) Am uitat sa zic, vignieta am platit dupa ce am trecut de vama, cam 1km cred ca am mers si este un peco mic pe dreapta cu 2 pompe de alimentare, am dat 6euro pt 1 saptamana! SPER SA NU MA INJURATI PENTRU LUNGIMEA POVESTII! This post has been edited by Val3ntin0: 17 Apr 2012, 21:06 |
--------------------
Renault
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
gibonu |
![]()
|
@ Val3ntin0
6 euro este vigneta la benzinarie? Pentru ca in mod normal este 5 euro / 10 leva pentru o saptamana. Sau cel putin asta este pretul de la gherata din sensul giratoriu de la Ruse, imediat dupa iesirea din vama. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
6 euro este pretul cel mic pe care l gasesti la benzinarie
![]() am auzit si de 100 ron platiti. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Așa mai recent nu mai știu, dar acum 2 ani am luat din benzinării Rompetrol și Lukoil cu 5 Euri (Ruse), iar anul trecut dintr-o gheretă de privați (nu polițai/vameși) la Durankulak (Vama Veche) tot cu 5 E.
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
gibonu |
![]()
|
Atunci insemana ca benzinaria are adaos 1 euro.
Ca sa nu se creada ca vorbesc aiurea, sambata 14.04.2012, ora 15.00, am dat 10 leva pe vigneta, la ghereta din giratoriu de la Ruse (imediat dupa iesirea din vama). Inclusiv cu bon fiscal. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
gotty |
![]()
|
numai ca ghereta aia are program de gravide..eu am trecut pe acolo pe la 17.00 si batea vantu'...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
gibonu |
![]()
|
@ gotty
Acu' asta e. S-o fi dus omu' sa se pise. Daca nu-i bulgarul in ghereta, te duci la benzinarie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
gotty |
![]()
|
oricum n am niciun stres daca e sau nu acolo...eu i am gasit o singura data deschisi si culmea,era vreo 6 dimineata.
![]() oricum de obicei ma opresc la a 2 benzinarie si mi iau de acolo,nu ma ingramadesc la prima... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
Am vazut si eu gherete la sensul giratoriu acolo, mai multe masini oprite dar nu m-am ingramadit, era si sambata, multe inchise.
Si in urma mea la benzinaria asta a venit o tipa cu nr de Timisoara ca la loc sigur, s-a oprit, a platit si a fugit, se vedea ca mai trecuse pe acolo ![]() Nu ca mine am coborat cu actele masinii in brate ca am zis ca o vrea sa vada numarul, seria ceva ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
@Val3ntin0
Iti multumesc pentru mesajul scris, voi pleca saptamana viitoare la acelasi hotel, rezervarea este facuta pentru partea Residence a hotelului, eram interesat de starea drumului, urmez acelasi traseu facut de tine, inteleg ca, este bun, deasemenea sunt interesat daca ai platit taxa de parcare la hotel. This post has been edited by sorin69: 13 May 2012, 15:32 |
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
Scuze ca nu am putut posta mai devreme, dar abia m-am externat dupa o mica operatie ...
Nu am platit nici o parcare, o sa vezi acolo ca se parcheaza pe aleile de langa hotel.. un spatiu verde, inconjurat de alei unde toata lumea parcheaza frumos langa bordura.. DSC05456.jpg |
--------------------
Renault
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
sorin69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 27 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Sanatate multa, m-am descurcat, aseara m-am intors, din punct de vedere al parcarii nu prea am fost multumit, in rest totul a fost ok
|
--------------------
Citroen
C-Elysee
2016 Exclusive 1,6 VTI 115 C.P.Euro 6 You"ll Never Walk Alone
|
|
bigpostman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 May 11 ![]() |
Pe 24 Iunie dimineata plec spre ALBENA pe varianta Giurgiu.......Daca mai sunt forumisti ce au drum in colo,ar fi misto sa formam o coloana de atac al redutei bulgare.......NU?
![]() |
--------------------
megane 2
bicorp
2004
|
|
gotty |
![]()
|
ne vedem pe drum...eu ma intorc din uichend!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
http://www.romanialibera.ro/timpul-liber/f...uri-303852.html
"Turiștii români fură tot ce le cade în mână. Acuzația vine din partea jurnaliștilor de la ziarul bulgăresc Monitor, care susțin că românii care își petrec vacanța pe litoralul acestei țări ar fi recurs la "diverse fraude și practici" care aduc pagube importante hotelurilor în care își petrec sejurul. Jurnaliștii citează cazul unui turist român care a luat televizorul din camera de hotel și l-a pus în bagaje sau al altora care se cazează la hoteluri de două stele și manâncă apoi în cele de cinci stele, cu regim all inclusive, scrie b1.ro. „Cameristele susțin că turiștii români golesc total băile – iau hârtia igienică, șampoanele, săpunurile”, titrează publicația citată." |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
daca intereseaza pe cineva... drumul russe-shumen :excelent autostrada shumen-varna ![]() drumul varna-burgas :f bun ,aglomerat drumul burgas-veliko -russe : f bun schimb valutar : 1 euro :1,91 leva -sunny beach+ nessebar/ 1,93 leva :varna,burgas vinieta : 7 zile :10 leva |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
gotty |
![]()
|
Daca la shumen-varna ai pus ok la fel ar fi trebuit sa pui si la burgas-ruse.Ala nu e in niciun caz drum f.bun.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
QUOTE(gotty @ 12 Aug 2013, 00:34) Daca la shumen-varna ai pus ok la fel ar fi trebuit sa pui si la burgas-ruse.Ala nu e in niciun caz drum f.bun. pe burgas-russe NU am pus ! ca NU am fost pe el !!! am fost burgas-(adica autostrada,centura sliven ) -veliko tarnovo - russe !!! .. This post has been edited by paradox_utopic: 12 Aug 2013, 11:54 |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Spre Varna, din Brăila, merită mers prin Negru-Vodă, Dobrich, Varna? Sau "clasic" prin Vama Veche, Albena, Nisipuri?
Pe la Silistra nu vreau să merg, am fost pe acolo din sens invers, dar mi se pare nesimțit de mare (cca 40 de lei) prețul la trecerea cu bacul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Spre Negru Voda e liniste si pace, plus drum frumos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gibonu |
![]()
|
@DragosP
Confirm si eu ceea ce ti-a spus Corbex. Adaug doar ca la punctul de frontiera Negru Voda este infinit mai liber decat cel de la Vama Veche. Pur si simplu nu prea e nimeni pe acolo, in afara de politistii de frontiera romani si bulgari. Pe langa faptul ca bacul de la Chiciu e scump, uneori risti sa si stai mult acolo, pana binevoieste bacul sa plece. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ok, mersi frumos, o să încerc varianta cu trecere pe la Negru Vodă și trecere prin Dobrich.
Doamne ajută! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu țin neapărat, dar cum o vrea Domnul!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:16 |