Bulgaria 2011, Paste ,1 mai , litoral
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria 2011, Paste ,1 mai , litoral
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Cine a mai fost recent la vecini in concediu?
imi fac planuri pt la vara si stau in dubii cu bulgarii astia ... |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
@Lord Hades
Cam ce te-ar interesa despre Bulgaria? Sau ce fel de dubii ai? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma duc anual la ei, ultima oara a fost anu' asta in septembrie.
Cu ce te pot ajuta? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Mulțumesc băieți de promptitudine.
1. O locație decentă pentru o vacanță in familie. Sa fie liniște curat parcare inclusa pazita sau ceva de genul. 2. Despre bulgaria cat de safe e? Stiu de la tv ca pe vremuri se fura din hotel din masina eventual masina cu totul ... 3. Traseul optim din brasov pana la destinație. Recomandări despre drum, taxe grn vigneta poliție etc. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
gibonu |
![]()
|
@Lord Hades
Fara sa te superi pe mine, o masina de 8 ani vechime nu tenteaza pe niciun bulgar sa o fure (daca mergi cu masina din semnatura) In rest, tara este sigura, s-au dus demult vremurile cu politisti falsi si alte prostii. Referitor la furat, am inteles ca clientii romanii s-au apucat de furat de prin hotelurile bulgaresti. Pe langa faptul ca fura mancarea de la micul dejun sau isi pun o tona de mancare in farfurie din care mananca doar un sfert. Pentru o recomandare de traseu mai intai alege locatia. Eu nu stiu sa-ti recomand ceva pentru "o vacanță in familie". Vigneta bulgareasca costa 10 Leva / 6 Euro pentru 7 zile. 7 zile = ziua perforata pe vigneta + urmatoarele 6 zile calendaristice. Desi nu te ajuta mai exista 25 Leva / 13 Euro pentru o luna 67 Leva pentru un an. Mai multe detalii: http://www.vinetka.com/store/index.php?rou...gory&path=35_40 Cel mai bine platesti vigneta direct in leva (cel putin in Bucuresti sunt multe case de schimb care vand leva). Se mai poate lua vigneta de la benzinarii si (de cele mai multe ori) poti plati cu cardul. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Lord Hades |
![]()
|
Merci si stai liniștit si dacie 1300 de era tot nu ma ofensam. Nu merg cu renoul o sa am un audi a3 din 2010 sper sa nu ii tenteze nici asta. In linii mari inteleg ca s-a mai civilizat bulgaria fata de acum 10 ani.
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
gibonu |
![]()
|
@Lord Hades
Fata de acum 10 ani s-au schimbat multe in BG. In 2007-2008, cand ii lasai unui bulgar 20-30 de stotinchii [subdiviziunea Levei] il vedeai cum se bucura sincer, pentru ca acei bani reprezentau ceva pentru el. Tot atunci, in supermarket [Kaufland sau Billa] niciun cos de cumparaturi nu avea mai multe de 2-3, maxim 5 produse. Si toate erau alimente de baza [paine, iaurt, salam, etc]. In plus, s-a schimbat mult parcul auto. In 2007-2008, strada era plina de masini comuniste precum Lada, Mosvici sau Trabant plus cazane din Occident precum Golf 1 sau Opel Kadett. Pe atunci nu tin minte sa fi vazut vreun Logan pe strada. Astfel, odata cu cresterea nivelului de trai creste si nivelul de siguranta dintr-o anumita tara. Asadar, du-te linistit in BG pentru ca nu vei avea problema. Iar CASCO pe care il ai la Audi este [sau ar trebuie sa fie] valabil si in BG. Bafta. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
gibonu |
![]()
|
In cazul in care mai exista dubii referitor la pretul vignetei bulgaresti.
"New vignettes, with added security features, go on sale on December 15 2014. For cars, the prices are 10 leva for a vignette valid for a week, 25 for a monthly one and 67 leva for a vignette for a year. According to the Road Infrastructure Agency, the prices in euro are five euro for a weekly vignette, 13 euro for a monthly one and 34 euro for an annual vignette." Sursa: http://sofiaglobe.com/2014/12/02/price-of-...kers-unchanged/ Si pretul vignetelor pe pagina Ministerului bulgar al Dezvoltarii Regionale si Lucrarilor Publice: http://www.api.bg/index.php/en/vinetni-stikeri This post has been edited by gibonu: 31 Dec 2014, 12:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Lord Hades |
![]()
|
Am ales Albena pt 7 nopti in august.
sa fie intr-un ceas bun. Ruta brasov albena? |
--------------------
OOOO
A3
|
|
gibonu |
![]()
|
@Lord Hades
Cea mai rapida varianta este Brasov - Ploiesti - centrua Bucuresti - Constanta - Vama Veche - Albnea. Concret, sunt 530 km: 03.jpg ( Size: 553.68k ) Number of downloads: 64 Avantaje: - autostrazile A3 si A2 - mergi putin pe centura Bucurestiului. Lucrarile de la podul de la Agigea (cel vechi, vorba lui Tariceanu) spre sa se termine pana anul viitor in august. Plus ca o parte din traficul greu merge deja pe noul pod care face parte din A2. Dezavantaje: avand in vedere ca mergi in august, exista posibilitate de ambuteiaje pe A2, mai ales in zona de taxare de la Fetesti si mai ales in weekend. Ar mai fi si varianta Brasov - Ploiesti - centrua Bucuresti - Ruse - Razgrad - Shumen - Varna - Albena. Concret, sunt 500 km: 02.jpg ( Size: 521.08k ) Number of downloads: 70 Pe aici ai mai putin autostrada, adica A3 Ploiesti - Bucuresti si Shumen - Varna (80 km) in Bulgaria. In plus, trebuie sa mergi mai mult pe centura Bucurestiului, insa in august cred ca o poti lua si prin oras, care este destul de relaxat. Sau, daca iti place variatia, poti sa mergi pe la Ruse la dus si sa te intorci pe la Constanta. Taxa de pod oricum este mai mica la Giurgiu (2 Euro) fata de 13 lei la Fetesti. P.S. Nu m-ar mira sa se apuce romanii sa repare podul de la Giurgiu fix in perioada iulie-august. Asa cum au facut bulgarii acu' vreo 2 ani. Bafta. This post has been edited by gibonu: 12 Jan 2015, 17:39 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca stie mersul bacului e mai usor/rapid prin calarasi.
bafta. This post has been edited by b76bgaarh: 12 Jan 2015, 18:00 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
gibonu |
![]()
|
@b76bgaarh
Cel putin in ultimii 4 ani, acel bac are un program foarte strict si care se respecta cu sfintenie: pleaca cand se umple. Asta ca sa nu zic cand vrea p..a lor. M-as mira ca in 2015 sa se fi schimbat ceva. Merita incercat, doar daca exista timp de pierdut. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:41 |