solicit tutorial, de la electronisti
![]() ![]() ![]() |
solicit tutorial, de la electronisti
aly |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 7 January 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 tlx
- is-xx-yy
|
|||
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
si mai trebuie ceva: un radiator din aluminiu pentru integrat; daca ai un amic cat de cat priceput in electronica te poate rezolva usor.
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
arecibo23 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 September 05 ![]() |
QUOTE(Ciumonk @ 15 Jun 2005, 18:28) Tehnoton e monstrul...UN picut off-topic:daca vrei invertor il faci foarte usor,nu trebuie sa dai bani multi pe el.iti trebuie 2 tranzistori,cateva rezistente,2 condensatori si 2 diode si un transformator 2*12v .....si niste radiatoare pt tranzistori....pret total in jur de 250 klei cu transformator luat din ceva,nu cumparat(ex:cuptor cu microunde) al meu e de putere mica dar l-am facut numai de test: 2x 2n3055 tranzistori condensatorii nu mai stiu ,nu ma apuc acum sa desfac cutia in care l-am pus si rezistentele si diode nu mai stiu...daa gasesti scheme pe site-uri cate vrei Astea sunt invertoare foret bune .... americane ... Invertoare Auto 12 V |
--------------------
WV
pasat
- N/A
|
|
danyel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 July 05 ![]() |
Decat sa faci un convertor pentru acel amplificator, mai bine iti faci o mica statie auto.
Pentru asta, variante ar fi doua: * sa-ti faci singur amplificatoarele eventual si o corectie de ton(net-ul este plin de documentatie ![]() * sa iti cumperi din magazinele de specialitate modulele necesare urmand ca tu sa contribui doar cu partea mecanica(cutie) ![]() Preturile la kituri nu sunt prea mari dar iesi mult mai ieftin daca le faci singur. |
--------------------
Dacia
SuperNova
- B 10 CLI
|
|
danyel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 4 July 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- B 10 CLI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
De ce nu iti faci tu un amplificator cu LA Sanyo ? (LA 4728 2x35W)
![]() This post has been edited by IRONICK: 24 Sep 2005, 11:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:52 |