Furturi si talharii, intamplate sau auzite ...Cum ne ferim?
![]() ![]() ![]() |
Furturi si talharii, intamplate sau auzite ...Cum ne ferim?
daciafan |
![]() ![]()
|
||
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
/
/
/
|
|||
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca este locul cel mai potrivit din acest forum pentru a spune ce am pe suflet.
Acum o ora am aflat ca niste imbecili ne-au spart garajul si mi-au furat bicicleta. Poate fi banal numai ca acea bicicleta reprezenta o valoare sentimentala foarte mare pentru mine. O aveam de 3 ani, am facut aproape 6000 KM cu ea. Ii pusesem si kilometraj, stop, bidon, pompa. O iubeam, si acum inebunesc cu gandul ca un handicapat isi pune curu pe sa! Nu am ce sa fac, daca depun plangere la politie nu cred ca se rezolva nimic. Simteam nevoia sa ma descarc...moarte talharilor! ![]() This post has been edited by Fire: 11 Jun 2005, 13:34 |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cand ma laudam ca sunt norocos... s-a intamplat. Ajung la 3:30 sambata dimineata acasa, ma culc (adorm cam pe la fara 10). Cica maica-mea aude o alarma care face ca toti dracii dar se uita si nu vede nimic (din unghiul ala nu se prea vede nimic, mai ales de pomi). Tot sambata la ora 15:10 constat ca pe stanga spate am triunghiu ala de geam spart, geamul stanga spate deschis, polita cu boxe nu mai era acolo
![]() Ce ma mira este faptul ca la 3:30 cand am ajuns eu era locul impanzit de gaborime. Cu 70-80 de metri inainte sa parchez erau 2 politisti care se plimbau per-pedes, iar dupa colt unde am parcat eu... mai in fata era o duba de politie ce statea pe loc (a stat in acelasi loc vreo 10 minute cat m-am invartit eu sa caut loc de parcare). Deci cu politia sub nas.... la ce sunt astia platiti dom'le ? ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
deci li se intampla si norocosilor.
Asta ma scoate si pe mine din sarite... Acum 2 saptamani eram la 3 dimineata in logan ascultand muzica. Se ia politia de mine, ma verifica la vene sa vada daca ma droghez.....sunt obligat sa-i trezesc pe parintii mei ca sa le spuna gaborilor ca sunt fiul lor si nu vreun derbedeu. Bine ca s-au luat de mine si cand mi-a fost bicicleta bicicleta dormeau! ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
@Fire, tu defapt dormeai in masina de dragu ei, hai recunoaste acuma
![]() Glumesc si eu nu te supara. ![]() Aporopo de furturi ca tot veni vorba, pana acuma nu mi s-a furat nimic, n-am pierdut nimic, bani, acte, tel, chei samdp, din casa la fel, dorm cu usa deschisa cate o data, uit sa o inchid (dobermann), sper sa nu mi se fure nimic inca 100 de ani de-acu inainte. This post has been edited by Boss: 12 Jun 2005, 01:10 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Degeaba va plingeti de furturi... Atita timp cit exista tirguri de HOTI precum cel din vitan, acest fenomen (al furturilor) NU poate fi stopat. De ce? Simplu. Pentru ca toata lumea STIE ca in vitan cel putin 99% din ce se vinde sint LUCRURI FURATE (chiar si piesele noi sint furate din fabrica, deci tot furate sint
![]() Cumparind un lucru furat, incurajati pe hoti sa fure in continuare, deoarece ei au obiectul muncii ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Stii cand se vor termina?
Atunci cand nu o sa mai scuipam pe strada, cand nu o sa mai trecem pe rosu, cand o sa trecem numai pe zebra cand suntem pietoni, cand o sa ne asiguram ca nu vine nici un autovehicul (ca asa scrie la regulament), cand jmecherii nu or sa mai fure fabrici si uzine pe pretulunui Logan Ambiance, cand politia o sa fie politie si nu militie, cand o sa ai voie sa-l impusti pe ala de-ti intra nepoftit in curte. Intre timp solutia e una singura CASCO! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Fire |
![]()
|
MoneyTalks asta-i de genu: cand nu o sa mai cumparam de la fastfood-uri ca sunt daunatoare, cand o sa reciclam, cand o sa mergem cu masini cu alimentare solara ca cele cu petrol polueaza...., cand nu o sa mai cumparam cd-uri piratate ca incurajam pirateria....deci cam niciodata la noi in tara sau poate in 50 de ani.
Si in Vitan cred ca e foarte posibil sa-ti gasesti piesa furata de la masina ta ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pai si atunci ce tot va plingeti de hoti? Chiar voi sinteti cei care ii incurajeaza sa fure in continuare.
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Hopa... Daedalus sa nu am gura pocita ca si eu ma laudam ca inca nu mi-a disparut nimic (bine, in afara de sticla oglinzii din dreapta).
@Fire, trebuie totusi sa recunosti ca cineva care sta intr-o masina la 3 dimineata da de banuit. OK, nu a fost cazul tau, dar de unde sa stie aia ca e masina ta. Daca aveai talonul la tine cred ca scapai usor, fara telefoane si alte minuni. Si eu mai merg noaptea cu masina si ma opreste Politia (fiola de obicei) dar nu ma supar, ca e normal. This post has been edited by bogdan_o: 12 Jun 2005, 12:33 |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Fire |
![]()
|
da bogdan, le dau dreptate, foarte bine ca patruleaza si investigheaza ca numai asa ii pot prinde pe infractori. Eu eram ofticat din cauza paradoxului ca bine ca m-au oprit pe mine si cand unu chiar comite o infractiune scapa...
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Duminica la Billa ... ies io cu nevasta-mea si cu cosul si ne indreptam spre masina... si un grup de vre-o 4 tiganusi ne vad si pandesc momentul... cand am terminat de descarcat cosul in papuc, ea se duce sa lase cosul, io intru in masina... si
![]() ![]() ![]() Solutia e sa fim vigilenti.... ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Fire |
![]()
|
bai da io nu aveam tupeul asta acum 10 ani. Ii vad pe mucosii astia de a I-a cu tigara in gura si femeia in stanga. Si daca te iei de ei vin cu Teava si Sticla dupa tine
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa stiti ca mai exista totusi si oameni cinstiti...sau sunt eu super norocos. Acum vreo 2 saptamani, dupa ce am plecat de la munca rupt de oboseala (fusesem de la 6 dimineata pana la 20:30) m-am dus pana in carrefour sa cumpar cate ceva de haleala. Terminasem cumparaturile, mai aveam de luat oua. Ma duc la standul cu oua, las portofelul pe un carton de oua (nu aveam unde sa tin portofelul) ca sa pot sa aleg un carton mai putin spart (stiti cum sunt aproape de ora inchiderii
![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
poate tocmai gasise portmoneul, se pregatea sa il ia si se asigura daca este posesorul in preajma...
![]() Eu eram intr-un club in Buc cand un tip a gasit un mobil m-a intrebat daca e al meu, i-am spus ca nu si sa il duca la DJ. Bineinteles ca tipu a plecat instantaneu.... |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Prea il tinea la vedere, era cu mana intinsa aproape. Si a zis ca vroia sa il duca la casa centrala daca nu se afisa nimeni, sa tipe aia in boxe dupa mine
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce mai asa e clar faptabuna si omu' a fost cinstit si noi mai in gluma sau nu incercam sa modificam in rau rarele situatii de genul asta....Oricum trebuie mare atentie in magazinele astea mari..de fapt mai peste tot!!!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa ma laud si eu cu o fapta buna? Cand am fost acum in excursie, m-am dus la masa, la cantina alora si dupa ce mananc eu aproape tot-mai asteptam desertul vad langa scaunul meu un telefon-Nokia 6230. Ii intreb pe cei care erau la masa daca e al lor, nu era al nimanui. O intreb pe cea din spatele meu daca e al ei, ea zice: Nu stiu, dar seamana cu al meu, baga mana in buzunar vede ca nu el, si il dau. Chestia e ca acea persona mi-e foarte antipatica, atunci mi-a parut rau ca am luat tel. de jos(il puteam lasa acolo si cine il gasea probabil ca il lua), dar acum cand am judecat la rece mi-am dat seama ca am actionat corect.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Fire |
![]()
|
pai daca mintea? Nu vreau sa fiu chiar paranoic dar cred ca e ca si cum ai lua 500 euro in mana si ai intreba "cine si-a pierdut banii?" Mai ales ca iti era si antipatica
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca veni vorba de oameni cinstiti. Prin toamna trecuta coboram de pe Tampa si deja se inserase asa ca intinsesem pasul. La un moment dat cand a trebuit sa sun pe cineva ia telefonul de unde nu-i. Clar il pierdusem. DE cautat nu avea rost ca cine stie pe unde era. Nu era cine-stie-ce telefon (un T20) dar aveam toata agenda telefonica acolo si aia ma durea cel mai tare. Insa din spate ne prinde un grup de persoane si ne intreaba daca ne-am pierdut un telefon. Eu le zic ca da, il descriu si mi-l dau inapoi. Nota 10 pentru cinste.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fire @ 15 Jun 2005, 11:04) pai daca mintea? Nu vreau sa fiu chiar paranoic dar cred ca e ca si cum ai lua 500 euro in mana si ai intreba "cine si-a pierdut banii?" Mai ales ca iti era si antipatica ![]() Inainte de ai il dau l-au recunoscut unii colegi din clasa ca fiind al ei.. Perosne in care avem incredere deoarece ne intelegem ff bine. Plus ca faza cu antipatia nu e si vice-veresa This post has been edited by St: 15 Jun 2005, 20:56 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
St, cred ca ii puteai cere sa spuna cateva persoane din agenda pentru a te convinge, eventual numarul de acasa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Hai ca intru si eu in clubul pagubitilor de bicicleta!
![]() ![]() Si acuma ca m-am racorit un pic, ce facem cu astia care fura si sunt minori. Asta pe care-l banuiesc eu, e tot timpul cautat de politie. Sta toata noaptea prin cartier si stie tot ce misca. Am auzit ca fura, printre altele, carucioare de marfa de la Mall si le vinde la magazinele mai mici. Cica astia de la Sectia 11 de Politie il stiu si nu ar avea ce sa-i faca poentru ca e minor. Asteapta sa creasca. Chiar asa se fie??? This post has been edited by Diac: 18 Jun 2005, 07:29 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@Diac, imi amintesc de vremurile cand imi lasam bicicleta in fata blocului sprijinita de bordura, bineinteles nelegata, si mergeam in casa sa dorm. Ziua, noaptea nu am incercat.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am si eu o intrebare: Cu cat se plateste un paznic la intrarea in bloc? Vre-un pensionar, ceva. Poate ca asa am mai avea si noi vreo siguranta.
@Sony Chiar daca bicicleta era o rabla, era lucrul meu si daca ar fi sa iau alta, sub 3mil. nu gasesc nimic. Treaba asta ma enerveaza la culme. This post has been edited by Diac: 18 Jun 2005, 08:11 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Fire |
![]()
|
diac, stiu perfect prin ce treci. Eu o aveam de 3 ani, era iubirea mea
![]() Cand au furat-o ma simteam ca intr-un cosmar din care nu puteam sa ies. Daaar, viata merge mai departe...am cercetat piata prin tot Bucurestiul si ieri mi-am luat una din Vitan cu 2.4 mil (suspensie fata, spate, cea pe spate super performanta, schimbator secvential pe maner, tot ce vrei) I-am facut rodajul azi si sunt f multumit de ea. Poate mai trebuie sa reglez putin schimbatoarele dar pe bune una identica de la first bike sau magelan cumperi cu 5 mil! Daca mai vrei sa stii ceva diac da-mi PM. Edit: acum nu o mai pun in garaj, o urc 3 etaje si o pun in balcon ![]() This post has been edited by Fire: 18 Jun 2005, 19:26 |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Stau si ma gandesc. Marea majoritate a masinilor au alarme montate, parca s-a intrat intr-un cliseu. Nici eu nu stiu daca sa cobor sau nu de la etajul 4 cand vad ca imi sparg unii masina (in cazul in care ii vad imediat, ceea ce putin probabil) pentru ca ei vor fi demult plecati pana ajung eu cu bata de baseball
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Sony |
![]()
|
Daedalus, s-au mai discutat idei din astea intr-un topic!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Daedalus |
![]()
|
Sorry, se pare ca nu am citit topicul respectiv ca mi se parea ca sunt original
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:00 |