DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Furturi si talharii, intamplate sau auzite ...Cum ne ferim?

disaster
post 19 Jun 2005, 11:40
Post #61

Membru cu detector de radar

Group: Members
From: UE - Bucharest

exista un sistem cam inuman dar eficient.am vazut pe discovery un documentar despre rapirile din mexic si un tip a invetat un sistem de "protectie" ,al pasagerilor in primul rand,impotriva rapirilor.sub masina este montat un aruncator de flacari care este actionat in momentul fortarii usilor din exterior,astfel ghinionistul din rapitor ajunge direct in spital la sectia "arsi" laugh.gif .dar dupa cum spuneam e prea inuman si nu stiu daca este legal in "eterna si fascinanta Romanie".

--------------------
Renault Latitude 2011
Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 19 Jun 2005, 12:03
Post #62

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(Daedalus @ 19 Jun 2005, 12:13)
Sorry, se pare ca nu am citit topicul respectiv ca mi se parea ca sunt original  biggrin.gif Si unde anume mai draga? Poti sa imi dai link?
*

Sincer, nu mai stiu pe unde!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
St
post 19 Jun 2005, 14:58
Post #63

Membru

From: Bucuresti

@Sony L-am cautat si eu, cred ca a fost sters...

Eu am vazut, tot pe Discovery ca unu' de la o firma care face blindaje pentru masini a reusit sa introduca curent electric in manerele usilor deocamdata, a zis ca se poate si mai mult dar nu este chiar asa de sigur pentru viitori pasageri..

This post has been edited by St: 19 Jun 2005, 15:00

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
bertro
post 4 Aug 2005, 10:39
Post #64

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

QUOTE(disaster @ 19 Jun 2005, 11:40)
exista un sistem cam inuman dar eficient.am vazut pe discovery un documentar despre rapirile din mexic si un tip a invetat un sistem de "protectie" ,al pasagerilor in primul rand,impotriva rapirilor.sub masina este montat un aruncator de flacari care este actionat in momentul fortarii usilor din exterior,astfel ghinionistul din rapitor ajunge direct in spital la sectia "arsi" laugh.gif .dar dupa cum spuneam e prea inuman si nu stiu daca este legal in "eterna si fascinanta Romanie".

nu este legal. acu vreo 4-5 luni a dat la tv cum unui mos care statea la o casa in botosani i-au facut dosar penal pentru ca a tras o sarma electrificata prin propria curte pe langa gard, sarma in care s-a curentat o vecina care sarise gardul la furat. mosul era foarte senin si spunea ca accepta pedeapsa care i se cuvine dar nu regreta nici un moment. ii dau perfecta dreptate, la fel as face si eu. prea multa nesimtire si tupeu in romanica noastra! te fura ziua in amiaza mare in centrul orasului...

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
Altis
post 4 Aug 2005, 11:00
Post #65

Membru autentic

si daca imi pun singur bomba in masina ?
O dezactivez ori de cate ori plec biggrin.gif

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
Asi
post 4 Aug 2005, 11:44
Post #66

Camaro SS

pai ca safty procedures in general tin cateva chestii utile la mine.. brelocu de chei = lesa de la caine.. lant pur nichelat/cromat ceva de genu gros si greu..
mai am ocazional spray paralizant/lacrimogen .. in masina am langa scaun o bata si in usa un cutit.. la drum lung iau un rahatel de pistol cu aer comprimat.. nu face cine stie ce nar nu suna bine pt nimeni care nu ma lasa in pace.. si are chef de nebunii..

am iesit din incurcaturi de cateva ori cu gadgeturi dinastea..

odata mergeam pe la 3 noaptea spre casa si vin doi indivizi.. da si mie o tigara.. etc.. m-am facut ca ploua.. vin dupa mine ii intreb ce vreti.. etc.. si pana la urma aia au sarit pe mine.. sa-mi fure mobilu.. tot au furat rahatu ala de mobil 3310 da macar m-am simtit si eu bine.. ca am prins niste lanturi in stanga si-n dreapta de am vazut a doua zi dare de sange pe jos.. si nu erau de la mine.. biggrin.gif

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
bertro
post 4 Aug 2005, 12:45
Post #67

Membru dezmembrat

iti mai lipseste un lansator de rachete si ai un intreg arsenal acolo biggrin.gif
btw, vezi ca e interzis portul pistoalelor cu aer comprimat, se face dosar penal wink.gif

--------------------
+
Asi
post 4 Aug 2005, 20:53
Post #68

Camaro SS

ilegal?? pai nu la mine in nadragi.. la mine in torpedo sau in portiera.. ma refer.. plec la munte.. cort tam-tam.. masina.. turma de prieteni.... la asta ma refeream..

--------------------
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
marksman
post 4 Aug 2005, 20:56
Post #69

Post mortem nihil est

From: sat

Pai tot al tau e... si il porti, dar il porti... in masina. Serios vorbesc, lasa-te de chestii de astea. Mi-a spus un politai ca daca esti prins cu arma in masina ti se face dosar penal pentru port ilegal de arma.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
bertro
post 4 Aug 2005, 22:04
Post #70

Membru dezmembrat

are dreptate illusion. iti face dosar ca si cum ai fi avut arma alba sau arma de foc. E adevarat ca pentru armele cu aer comprimat nu iti trebuie permis, dar asta e singura "libertate". Armele astea nu pot fi folosite legal decat la tir sportiv si vanatoare.

--------------------
+
MAKRON
post 4 Aug 2005, 22:10
Post #71

simply clever

From: silistea gumesti

Illusi0n, ptiu drace ! Ai 666 postari.....
On topic . Politiaiul a si pus despre ce fel de arma este vorba? N-as pune mare pret pe ce spune politaiu.
Daca ai acte pe arma o poti purta oriunde oricand. Daca o si folosesti in conditiile date esti in legitima aparare.

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
Ciombe
post 5 Aug 2005, 06:35
Post #72

Membru autentic

From: Arad

Baieti, cu armele cu aer comprimat- io sunt Stan Patitu blink.gif !
Cand a venit Bill clinton la Bucuresti, politia m-a saltat pe mine din Gara de Nord - din metrou- e drept ca io umblam cu pusca la spinare ca Arnold biggrin.gif ... Pana la urma, nu au prea avut ce sa imi faca, ca aveam chitanta de cumparare, arma nu avea alice pe teava, mergeam la tara la frate-miu... nu aveam io treaba cu Clinton... DAR mi-au facut perchezitie si mi-au dat amenda pt port ilegal de arma alba, ca aveam un nunceak in geanta blink.gif - deh, calatoream mult cu trenu...

Chestia e ca daca porti pistol cu aer comprimat dupa tine, esti tentat sa-l folosesti - si asta implica cel putin o amenda penala. Armele cu er comprimat NU POT FI FOLOSITE pt autoaparare!!!

Nici macar bata de baseball sau o ranga in masina nu e sigura - ca te opreste garcea si zice : "ce e aia???" si tu incepi sa dai explicatii de genul: "aia e o proptea pt capota... " si tot nu scapi fara amenda pt port ilegal de arma alba.

Ceea ce e cel mai fain: Se cumpara o ditamai LINGURA de lemn, din aia pt mestecat in tuci blink.gif . Daca se poate, din lemn de esenta tare.. si aia se poate purta linistit in masina. Daca vine garcea- nu poa sa zica nimic, nu e arma alba- e doar o amarata de ligura de 80 de cm blink.gif . Am un prieten cu asa ceva in masina care mi-a zis: "bai frate, stii ce bine se lipeste asta pe spinare?" blush.gif

Numai bine!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
vis-a-vis
post 5 Aug 2005, 06:56
Post #73

DaciaClubber

Am ras cu lacrimi biggrin.gif =))

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
LucVer
post 5 Aug 2005, 07:27
Post #74

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Bai Ciombe tu nu esti zdravan! laugh.gif

Auzi, da' daca imi fac si eu o lingura d'aia, da' din fier, oare are ceva nenea militianu' cu mine?

laugh.gif Auzi la el! Sa umble cu pusca'n spinare cand vine Clinton la Bucuresti! radmasa.gif

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
bertro
post 5 Aug 2005, 09:09
Post #75

Membru dezmembrat

cheia de prezoane nu e arma alba si nu-ti interzice nimeni sa o tii laga scaun wink.gif
mai aveam un amic mai sarit care modificase un aparat foto stricat: scosese firele de la neonul de blitz la 2 "pini" pe carcasa aparatului. se lauda ca te cuminteste descarcarea respectiva.

--------------------
+
ovidiusoft
post 5 Aug 2005, 09:39
Post #76

Membru de sub patura

Nu sunt pentru purtatul armelor in masina, asa cum zicea cineva o sa fii tentat sa le folosesti. Totusi, daca-mi aduc bine aminte bata de baseball e echipament sportiv, iar oina e sport national biggrin.gif Mai pui langa ea si o manusa si o minge si gata...

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Marius
post 5 Aug 2005, 10:26
Post #77

Membru autentic

Ca sa nu mai vorbim de lesa cainelui... rolleyes.gif
Nici nu vreau sa ma gandesc cum se lipeste carabina aia din capatul lantului de coastele vreunuia. Totusi, mare grija la tartacuta ca poate nu se mai ridica ala de jos.

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
MAKRON
post 5 Aug 2005, 13:54
Post #78

simply clever

From: silistea gumesti

Oameni buni! Mai cu perdea!! Aveti grija ce vobiti! Mesajele de pe forum pot fi citite de oricine! Nu va mai expuneti!

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
Asi
post 5 Aug 2005, 19:01
Post #79

Camaro SS

mda.. pai oricum pistolu ala il folosesc in general la tir.. pe la munte pe un copac.. prin casa pe o bucata de lemn.. etc.. nu prea il am la mine/in masina in mod regulat.. daca 1zi cand plec la munte.. whatever.. bata o tin totusi.. la un preten cu duba avea omu ca autoparare sau nu... o bucata rupta de ax cardanic.. asadar .. axu cardanic.. cu tot cu rotita dintata din capat .. e arma alba? .. e luga cam de 80cm-1m ... la politai.. ce vrei domne.. imi repar masina cu el.
sau daca aveti cric hidraulic luati vergeaua aia cu care ridicati masina... e destul de teapana.. si lunga.. groasa, grea.. probabil doare.. biggrin.gif

--------------------
+
Cornel001
post 6 Aug 2005, 13:37
Post #80

membru belit

Parca era aici un topic cu furturi auto? Daca stie cineva ceva de proprietarul unei berline C72CNY il rog sa ma anunte. Masina se afla abandonata pe o strada intr-o stare suspecta, iar politia se face ca ploua.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
bertro
post 7 Aug 2005, 20:42
Post #81

Membru dezmembrat

grrrrrrrr, tocmai am constatat azi dimineata ca mi-au furat capacele de la roti! 022.gif post-336-1110552439.gif
de ce na*ba s-or complica pentru niste plastice de 200 de mii, eu nu pot sa pricep.
oricum, le urez sa ne intalnim la vreo trecere dupa ce/daca aflu cine sunt respectivii. 243.gif

--------------------
+
Kunzite
post 7 Aug 2005, 21:02
Post #82

Membru incepator

Ciombe, esti tare! (de parca mai era nevoie sa spun asta...) Mai ca-mi vine sa cumpar un polonic size XXL, din otel inalt aliat desigur smile.gif
Totusi, nici o lanterna zdravana (min. 3 baterii, aluminiu anodizat) nu-i de lepadat. Aaa... ca noaptea-i tare intuneric wink.gif

--------------------
Oltena 12TRS
+
Ciumonk
post 8 Aug 2005, 01:06
Post #83

EPURUL UCIGAS

From: Oradea

Sau un creion imens...erau "pe vremuri" prin targuri si statiuni....

--------------------
Fiat 500,Fiat 600 `64 Fiat 600 VTM, `65 VW 1200 - BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
+
cabanos ticalos
post 8 Aug 2005, 07:32
Post #84

Membru incepator

Eu am o bata imensa de oina, pe langa care una de baseball e creion de zero sapte.
E ascunsa sub bancheta din spate, plus acoperita cu o husa de blugi.
Pana la urma pot zice ca vreau sa invat oina, e sportul national nu? Poate sint fanatic inrait. Ma gandeam ca pot baga si o minge de oina acolo, daca zice organu' ceva sa-i arat bastonu' si mingea :-).

--------------------
El Camino El Camino - El Camino
+
iulika0069
post 8 Aug 2005, 09:08
Post #85

Membru incepator

Cred ca trebe sa demonstrezi ca esti membru al unui club, in cazul in care detii (in masina) nunceag, bata de baseball, oina..
Dar nu e asa mare cheltuiala sa cotizezi smile.gif anual la un club

--------------------
BMW 325i '92
+
bertro
post 8 Aug 2005, 09:15
Post #86

Membru dezmembrat

dar la o racheta de tenis nu cred ca ar avea ce comenta. se gasesc si din materiale destul de dure, desi e mult mai putin eficienta decat clasica bata de baseball
tot cheia de prezoane e sfanta biggrin.gif

--------------------
+
Altis
post 8 Aug 2005, 09:44
Post #87

Membru autentic

Eu am o teava de aspirator, din cele de otel...ce o sa imi zica, doar am dat cu aspiratorul si am uitat-o in masina:)

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
CosminM
post 8 Aug 2005, 09:51
Post #88

Membru

From: Sibiu

Vineri noaptea mi-a furat oglinda dreapta.Ma costa in jur de 100 ron... dar problema e ca nu gasesc oglinda cu degiverare (la dealer nu au... e fabrica inchisa).Probabil ca daca ma duc in targ s-ar putea sa-mi gasesc oglinda ...Nenorocitii!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - SB.......
În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
+
brvictors
post 9 Aug 2005, 10:15
Post #89

Membru

From: Brăila

Salut.

Desi m-am imregistrat de 2 saptamani (atunci a trecut Dacia tatalui in posesia mea), pina acum am fost spectator. Acum, simt nevoia sa ma descarc.
Stau si ma gandesc (si daca stiti raspundeti-mi va rog) cat de scumpe pot fi bandourile alea negre de pe portiere? Pentru ca, paradoxal, ieri mi-a disparut cel de pe portiera dreapta spate. De-a lungul timpului, am tot avut probleme cu spartul masinii si de la inceput am pus alarma, butoane "oarbe" pe spate, butoane de inox culisante pe fata si parghiile pentru descuiat cu cheia scoase din usi. La bandourile astea nu m-am gandit vreun moment ca ar putea tenta.
Culmea este ca nu stiu daca sa ma enervez sau sa ma amuz de chestia asta mellow.gif . Chiar asa s-a ajuns, pana si bandourile trebuie sa ti le pazesti? Atunci ce curaj sa mai ai sa lasi RadioCD-ul sau altceva?

Va salut.

--------------------
VW PASSAT TRENDLINE 2003 1.9 TDI AVF
+
costi
post 9 Aug 2005, 10:24
Post #90

Membru autentic

"Atunci ce curaj sa mai ai sa lasi RadioCD-ul sau altceva?"

Ala nu-i curaj este inconstienta !

Sa nu-ti fi mincat ursii bandoul ca de cind cu gardurile electrificate le-or fi foame saracii!

--------------------
DSN/SLZ
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 10:29
Forum Renault