Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 5 May 2016, 10:01) Felicitari! Eu sunt unul dintre cei care nu-ti acordau nicio sansa. 7 ani? Mi se pareau mai putini... Tu? Da crezi ca io imi acordam vreuna? D-aia cred ca am si reusit. De frica faptului ca n-am sa reusesc, nici nu mi-am impus initial sa ma las. Am zis doar sa inlocuiesc mahoarca cu ceva mai usor, ca tuseam de muream. N-am fumat o luna jumate mahoarca si tot n-aveam curaj sa-mi impun sa ma las de ele. Asa eram de dependent si de stresat. Nici acum nu-mi vine sa cred ca m-am lasat. Mai visez noapte ca m-am reapucat. da cu d-alea urate. Ca fumez cate 2-3 pachete pe zi dupa care nu mai fumez o saptamana si tot asa. bai nene, ma trezesc fleasca. Cand ma uit in jur si vad ca-s in pat, nu-ti pot descrie ce usurare traiesc. ![]() M-am marcat, bai tata, m-au marcat rau. Asta e realitatea. ![]() 5 May 2016, 10:22: QUOTE(DragosP @ 5 May 2016, 10:12) Mulți înainte! Cârcotașul din mine ar zice că ar fi mai normal să socotești începând cu data de când n-ai mai pus-o nici p'aia electronică-n gură... ![]() Bine, atunci fie ca tine. Socoteste din 23.03.09. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 5 May 2016, 09:22 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() Nu eu tre' să socotesc. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu sunt la grădiniță.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Las,ca-i bine. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat 7 ani * 45-50 de tigari/zi. Ma uit la fosti colegi din liceu, s-au inegrit ca dracu la fata, tusesc pana lesina, n-au gust, n-au miros... jale mare cu mahoarca asta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Chiar ieri ma uitam, a ajuns 16 lei pachetul.
![]() Mai erau niste no-name pe la 12. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
Stai să vezi când or începe să-și piardă degetele de la picioare, picioarele etc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Câți fumători cunoști în situația asta, dar mai ales datorită fumatului?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Probabil unii care s-au apucat de fumat de suparare cand au aflat ca au diabet.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cand m-am lasat eu era 58 000 pachetul.
![]() Chiar, acum as fi dat peste 10 mil pe luna. ![]() ![]() Sa dai 1000 de lei pe luna ca sa mori mai repede, e ceva. This post has been edited by Victoras2001: 5 May 2016, 09:47 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
"O intrebare frecventă a pacientului este: "Care este cauza?". Răspunsul este de cele mai multe ori greu de dat. Sunt cunoscuți mai mulți factori de risc care duc la apariția bolii: fumatul, vărsta, dislipidemia, hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, sedentarismul, obezitatea. Medicii nu pot identifica insă cu certitudine pe unul sau pe altul ca fiind responsabil de apariția arteritei. Un lucru este sigur asupra unui factor de risc ce nu poate fi controlat: arterita afectează mai mulți bărbați decăt femei." Din ciclu educatie sanitara pentru pwlime.
Cand eram la profesionala in celebrul salon 4 de la Municipal era iadul fumatorilor. Arteritici tineri, 40-50 de ani. Urlete de durere noaptea. Ziua adormeau in pozitii ciudate in care mai ajungea ceva sange in picior.Si totusi unii fumau pe ascuns desi deviza era"Tigara sau piciorul".Majoritatea nu au apucat pensia decat un pic aia de boala. Lasati tigara. Nu aduce nici un beneficiu.Care nu, precum moldobozgo platiti si cu bani si cu sanatatea. :(Io am lasat mahorca de 18 ani dar ce s-a stricat a ramas stricat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pot sa dau "Ignore" la topicul acesta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Poti, dar nu te poti ascunde.
This post has been edited by corbex: 5 May 2016, 14:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la el se cumpara, cu chitanta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.509 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:48 |