Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Beamveu-l folosesti ca tratament alternativ pentru bolnavii mai grei? Niste serpentine, ceva?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Aerosolii de la auspufu de pemfeu ajuta la selectia naturala.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(bion @ 16 Dec 2014, 19:09) ... desi cand era aparent sanatos facea pe zorro dar asa se simtea el barbat 100%. Ce mai scapa pe aici sunt rautacismele specifice celor loviti de un anumit grup de boli. Si uite asa apar stampilele. Tu poti sa crezi ce vrei si cum vrei. Daca iti spun ca asa am fost mereu, ma crezi? Daca nu ma crezi, intreaba-i pe cei care ma cunosc. EU actionez asa cum am spus si mai sus, in primul rand in cazul meu, si apoi in cazul celor din jur. Da, stiu, sunt rau. Dar noroc ca sunteti voi buni si compensati ![]() P.S.: sunt sanatos, multumesc de urari. This post has been edited by Liviu: 16 Dec 2014, 22:26 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Corect, doctoru' e cu șanțurile!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Ezapt.Dar el nu se codeste sa faca poze.
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
Eu nu mă laud.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
gabize |
![]()
|
![]() Hai acasă, că-ți face rău căldura! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Caldura? Da' unde sunteti, fratilor? In Sydney?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
gabize |
![]()
|
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mi-am amintit ca am capatat o tigara de foi (probabil ieftinache) si am zis sa vad ce-o fi, daca imi mai place, tot stau putin in curte. Desi fac 2 ani de cand nu mai fumez, nu ma deranjeaza mirosul.
Mi-au placut 2 lucruri: ca am apucat sa imi mai folosesc unul din zippo-uri si primul pufait. Acum aproape ca am terminat o sticla de apa si simt ca nu pot scapa de gust si doar am pufait. Ce dracu mi-o fi placut atatia ani? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu cu apa, baga tuica-slana-ceapa ca sa scapi de gust.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sau un friptan cu sos de usturoi.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Acu' o saptamana eram in Tm si seara m-am prezentat la o sindrofie data de organizatorii evenimentului. Locatie faina, un fel de parc interior cu un iaz, alei, foisoare etc.
Ma asez io cu un amic la o masa, luam un pahar de vin si stam la taclale. Brusc, simt pe la nas un miros de fum intepator, infect. Zic in sinea mea "astia or fi dat foc la vreo balega de pute in halu' asta?". Nu mai zic nimic, amicu' nu mai zice nimic ca sa nu inhalam putoarea. Dupa cateva secunde, putoarea dispare. Bucurosi, reluam discutia de unde ramasese. Deodata trosc, fumalaul revine in forta. Nu mai rezist si incep sa ma uit in jur, dupa sursa. Ei bine, sursa era un nene la o masa vecina, care isi aprinsese o tigara de foi si pufaia savant din ea, la intervale largi, cate un nor dens de fum. Iar vantul batea spre mine... Am fumat si eu ca turcul un sfert de veac, acu' fac sapte ani de cand m-am lasat si pot sa spun ca miros mai imputit ca al tigarii asteia de foi n-am mai intalnit de cand ma stiu. Chiar nu-mi dau seama cum de nu-l naucea pe individ... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu esti obisnuit. Daca treci prin compexul studentesc, seara, sa vezi miros intepator printre camine. Tot un fel de tigari de foi se fumeaza si p-acolo.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In spate la 19
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O tigara din foi de cinepa va fi mereu mai buna decit una din foi de dafin.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
gabize |
![]()
|
Minim călugărie. Recomand pustnicia.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pustnicia ii indreapta drumul catre onanie. Alt pacat mare. Sau mai rau, catre bietele necuvantatoare.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() This post has been edited by gabize: 4 May 2016, 21:36 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Malahie, mă!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Cine stie - cunoaste!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ăăăhăăăăăăăăăă.... Io am 7 impliniti in februarie.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari! Eu sunt unul dintre cei care nu-ti acordau nicio sansa. 7 ani? Mi se pareau mai putini...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:34 |