Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asa o fi, dar eu ii spun
QUOTE(ady77 @ 15 Dec 2014, 23:54) iar el imi spune QUOTE(Liviu @ 15 Dec 2014, 23:55) Gandeste-te ca sunt mii/zeci de mii de copii in lume in acea situatie, copii care for muri, cel mai probabil. Eu cred ca am fost bland cand i-am spus ca e cinism. |
--------------------
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Doar în cazurile selecționate, că-i vorba de viața privată
![]() Eu văd treburile din cu totul alt unghi, din care trebuie să fiu echidistant, să ofer tuturor aceiași șansă. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
@ady,
Pai da, ce e neadevarat acolo? Cand vad drama altuia, in loc sa ma apuc sa bocesc ca nu pot sa il ajut si vad cum se stinge, ma gandesc ca, din 7 miliarde de oameni, cateva mii/zeci de mii, sunt in situatia respectiva .. si cum nu am lacrimi pentru toti, nu mai vars nici una, caci chiar nu are sens. Este realitatea. This post has been edited by Liviu: 16 Dec 2014, 10:34 |
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(neumann @ 16 Dec 2014, 10:22) Oricum, ce e interesant in topicul asta e cum reactioneaza majoritatea la niste idei foarte normale. Din putinele interactiuni din viata reala cu Liviu, va spun ca e unul din cei mai saritori si dispusi sa ajute oameni pe care i-am intalnit. Doar ca nu ii place sa se laude, si de aici disonanta. Da' ai înțeles greșit reacția. Cu siguranță Liviu nu s-a simțit ofensat de schimbul de păreri, cum tot cu siguranță nu se aștepta ca la duritatea pur matematică din exprimarea lui să nu fie reacțiune. Personal nu-l cunosc, da' pot spune că discuția asta n-a influențat negativ opinia despre el. Dacă modul de prezentare și/sau forma de dialog ar fi fost altfel, atunci poate da. Dar, în continuare, rămâne pentru mine o persoană decentă. Indiferent de părerile ce le împărtășește. Și, dacă voi afla vreodată că e tatuat și plin de piercinguri, înafară de niscaiva mirare, tot aceeași părere o voi avea. Adică că e un tip blond, cu barbă și ochelari care face poze faine. ![]() This post has been edited by gabize: 16 Dec 2014, 10:40 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cum de fumat se lasă cam 1 din 5, statistic îmi pot permite să sfătuiesc pacienții să se lase de fumat, nu ? O asemenea judecată poate fi numită cinică, nu ?
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
For Liviu:
Da' ai putea sa pastrezi o liniste discreta care pe celalalt nu-l deranjeaza, iar tie nu-ti strica in nici un fel. Parerea mea. This post has been edited by DannyY: 16 Dec 2014, 10:39 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@Liviu: Am baietelul cel mic cu acelasi diagnostic, mi se pare anormal* sa imi spui ca cel mai probabil va muri.
*Asta ca sa fiu elegant. This post has been edited by ady77: 16 Dec 2014, 10:40 |
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 16 Dec 2014, 09:38) For Liviu: Da' ai putea sa pastrezi o liniste discreta care pe celalalt nu-l deranjeaza, iar tie nu-ti strica in nici un fel. Parerea mea. Pe un forum PUBLIC? Vrei liniste discreta, stai acasa.... daca iesi in lume, fii pregatit sa te izbesti de pareri diferite de ale tale. Scuze .. face parte din lectiile de viata. |
--------------------
.
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Eu văd treaba ceva mai cu imaginație. Arunci piatra-n lac și vezi câți sar s-o scoată
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 16 Dec 2014, 09:39) @Liviu: Am baietelul cel mic cu acelasi diagnostic, mi se pare anormal* sa imi spui ca cel mai probabil va muri. *Asta ca sa fiu elegant. Imi pare rau pentru baietelul tau, sincer. Si eu am fost diagnosticat cu cancer acum ceva vreme in urma ... hai sa plangem impreuna. This post has been edited by Liviu: 16 Dec 2014, 10:47 |
--------------------
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Adevărul e că viața privată e bine să rămână așa.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dr_mKe |
![]()
|
Pe forumuri, în general, se afisează un avatar, de cele mai multe ori foarte diferit de realitate.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 16 Dec 2014, 09:48) Destui, stai fara grija. I-am sfidat pe toti. Le-am spus ca asta e organismul meu, asta e defectul de design .. cand o sa cedeze, o sa cedeze si gata ... ca o fi peste 5 , 10 sau 50 de ani, nimeni nu stie. Dar de crapat e clar ca o sa crap .... asa ca imi vad de viata si gata. Repet, hai sa plangem impreuna pentru ca viata e o curva ... imi pare rau, chiar e o curva ... si dupa ce te "#@#"& iti ia si banii si eventual iti lasa si niste boli ... This post has been edited by Liviu: 16 Dec 2014, 10:53 |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 16 Dec 2014, 11:48) La asta nu se poate pune diagnostic? Narcisism? 16 Dec 2014, 11:54: QUOTE(Liviu @ 16 Dec 2014, 11:51) Am avut o ruda diagnosticata cu cancer la stomac pe cand avea aproape 60 de ani. Au zis toti ca asta e, cateva luni. A decedat dupa varsta de 90 de ani. This post has been edited by neumann: 16 Dec 2014, 10:54 |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
Vezi? Exact ce spuneam. That's the spirit. This post has been edited by Liviu: 16 Dec 2014, 11:06 |
--------------------
.
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Sunteți niște egoiști insensibili ! Să moară psihoterapeuții și psihiatrii de foame din partea voastră
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
neumann |
![]()
|
Asta nu-i nimic. Sa vezi cat rau a facut forumu asta mecanicilor auto si bucatarilor!
LE: cred ca pana si Pitzulca a avut de suferit de pe urma parerilor exprimate aici. This post has been edited by neumann: 16 Dec 2014, 11:16 |
--------------------
...
..
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Si nu numai... Si gugle ar fi dus-o mai bine daca il angajau pe gigi_lnk...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
gabize |
![]()
|
Cum crezi că s-a dezvoltat Google Analytics?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu-i adevarat, ar fi dat faliment. Google produce linkuri doar la cerere.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Dec 2014, 21:30) Viata e dura ... am invatat asta pe pielea mea. QUOTE(Liviu @ 15 Dec 2014, 22:35) Aproape toate lucrurile bune si toate lucrurile proaste care ti se intampla in viata ti le faci singur singurel ... restul tine de noroc sau ghinion, dupa caz (si pana si astea sunt controlabile). Sunt de acord 99% cu Liviu, chiar daca nu traiesc in nord. QUOTE(dr_mKe @ 15 Dec 2014, 21:40) Pot însă să afirm că astfel de atitudini în gândire trag societatea în jos. In jos in nici un caz; progresul vine cu sacrificii. QUOTE(DragosP @ 15 Dec 2014, 22:48) BINGO ! Poti face cam orice, cu motivatia potrivita. Dar pt. unii aia e greu de gasit, la un moment dat: e mai usor si placut sa stai la birt (sau pe maidan) decat sa-ti tocesti coatele invatand. Viata e informatie. N-o ai la timp (sau n-ai invatat sa te folosesti de ea) => ai o viata scurta, si/sau de rahat. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dr_mKe |
![]()
|
Sa raspund direct si la obiect lui maho: felul in care o societate isi trateaza debilii este masura directa a nivelului la care a ajuns.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
ady77 |
![]()
|
Societatea noastra ii trateaza cu respect, dintrei ei unul a ajuns presedinte, altul prim-ministru
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(maho @ 16 Dec 2014, 12:40) ![]() La 50 de ani sa-ti tocesti tu coatele invatand... ![]() Am invatat atunci cand a fost momentul, imi practic meseria pentru care am invatat, mai citesc una, alta sa fiu la curent cu noutatile, desi in domeniul meu noutatile sunt destul de rare. Si mai ramane timp berechet si pentru chestia aia usoara si placuta pe care ai mentionat-o. La bibilioteca la lectura. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Peste cateva luni implinesc zece ani de cand m-am lasat de fumat.
Ce as putea spune: - Nu mi-am luat Ferrari, nici Porsche, ci 2 Skoade. Nu din banii de tigari. - Nu m-am imbogatit, nici nu cred ca falimentam din tigari. - Cand fumam socializam mai mult, ieseam mai mult in oras. - Starea mea de sanatate e mai buna ca acum zece ani. Nu-i perfecta, ca am greutate mare dar lucrez si la asta. This post has been edited by dizzy: 16 Dec 2014, 11:58 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 16 Dec 2014, 11:46) Din societate facem parte toti, dar primul contact cu "debilii" il au medicii; sper sa n-ajungem cu discutia la "cum isi trateaza UNII medici pacientii"... QUOTE(radian @ 16 Dec 2014, 11:54) La 50 de ani sa-ti tocesti tu coatele invatand... ![]() Si ce-are ?! rotitele trebuie sa se-nvarta, ca sa "merga motoru'" cat mai mult. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:39 |