Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
![]() ![]() ![]() |
Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O fi chestie de semnal. Eu am prodigy-ul pe wi-fi și merge de n-are treabă. Bine, pe fir zboară!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La laptoc, aflat in aceeasi zona cu mediaplayerul, dadeam aseara pe wireless cu 6 mega pe secunda, in fine, tre' sa chem pe unul cu un cleste de ala pentru mufat cablurile sa vad cum bag netul direct in mediaplayer.
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu poți lua un cablu gata făcut și îl bagi în router, la un capăt, și în mediaplayer, la celălalt capăt?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Vreau sa-l duc mascat, nu la vedere.
|
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Fă-te că nu-l vezi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu-s suficient de chior, chiar daca imi dau ochelarii jos, tot il vad.
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ma gandeam si eu la un MP de asta dar vad ca fiecare are bubele lui.Asa ca intreb,nu e mai bun un netbook ca un mediaplayer?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
E mai scump. Plus ca face galagie. Mie mi-a placut R4A de la egreat... Nu a existat format care sa nu mi-l vada, nu facea galagie, nu se restarta...
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Scula 9 ți se reseteaza aiurea?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
Am patit-o cand nu ii place ceva la film... mai baga cate un restart de nebuna... de exemplu la Ghost rider 2 nu pot sa derulez fata/spate. Pe calc merge. Pe scula veche mergea. Am downloadat alta varianta de film si a mers dupa aia sa derulez si nici nu s-a mai restartat.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 6 Sep 2012, 13:10) Eh, oricum is meid in ciaina, ca deja am gasit si mai ieftina ... http://www.ebay.com/itm/251101640287?ssPag...984.m1438.l2649 Oricum tastatura normala ramane infipta la locul ei, pentru cand vreau sa fac chestii mai serioase. A sosit azi. Dupa ce-am lasat-o un pic la incarcat, am testat-o deja pe windows, mac si ubuntu. Merge pe toate, as advertised ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cat te-a costat in total, cu tot cu taxe si transport?
|
-------------------- |
|
Alydor |
![]()
|
Ce n-ai zis ma ca iei ca luam si eu una...faceam pe din doua.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Si eu!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
Iote... eram 3. De fapt 4 ca eu vroiam 2
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ezagt cat zice in link, 17 eur + 5 eur shipping.
si daca tot m-ati intrebat, de la acelasi vanzator: http://www.ebay.com/itm/Handheld-Wireless-...=item4845e9da47 http://www.ebay.com/itm/Mini-Handheld-Wire...=item3f1976a5ef http://www.ebay.com/itm/Mini-2-4G-USB-Wire...=item4845de5c78 Numa' dati cat de cat cu ochiu' inainte, ca desi par la fel, mai difera layout-ul intre ele. E fain insa ca FN+Enter e mapat ca si Ctrl+Alt+Delete ![]() This post has been edited by bucatzel: 4 Oct 2012, 10:54 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
Deci ne organizam si noi?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
daniM |
![]()
|
Imi dati si mie un bip,bitte,daca va hotarati...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
daniM |
![]()
|
Mi-am comandat acum un Egreat R6A-II, FullHD, Web Browser la oferta;o sa revin cu un review
This post has been edited by daniM: 8 Oct 2012, 11:58 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alydor |
![]()
|
sa-l folosesti fara incidente.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
daniM |
![]()
|
Multumesc.Am mai gasit mini tastaturi wireless si pe aici intre 50 si o suta si ceva de lei,cum aflu daca sunt compatibile cu scula?
Attached thumbnail(s) lenovo.jpg ( Size: 22.72k ) Number of downloads: 137 mini.jpg ( Size: 73.69k ) Number of downloads: 148 tast07.jpg ( Size: 34k ) Number of downloads: 149 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
o iei, o scoti, o pui pe masa, ii dai drumu si vezi daca se imperecheaza.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
El e arhitect.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Daca nu se imperecheaza atunci ii da cantarina...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ceilalti si-o imperecheaza in pat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
Uite! cine foloseste stie!
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
daniM |
![]()
|
Hai ma ziceti sa nu dau comanda aiurea!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:33 |