Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
![]() ![]() ![]() |
Mediaplayer, cu cateva chestii specifice
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
E windoze, il smartuieste de-a binelea!
Miroritor am deja dar e cam laggy! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aisii..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ai fon?
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Recomandarea sfanta ar fi raspberry pi. (sau mno, vreuna din clonele un pic mai puternice, gen banana pi)
Ditai comunitatea care-l suporta, nici un altul nu are atata agitatie in jurul lui, si chiar e cool jucaria. Nu stiu cat de bine i-ar merge filmele prin wi-fi. Vezi ca-i trebuie suplimentar dongle pe usb pentru wi-fi, n-are integrat. Eu am un odroid-u3, pe care se poate instala si handroid, da' ala sare de bugetul mentionat. Pe ala (sub linux), am incercat sa ma uit la filme din retea via XBMC, sughita un pic... banui ca din cauza ca sistemul era instalat pe card SD, su nu EMMC. Aflu dupa ce mi l-oi comanda si pe ala. 30 Jan 2015, 21:24: QUOTE(Garett @ 30 Jan 2015, 20:11) Stii ca astia doi termeni is incompatibili, nu? ![]() This post has been edited by bucatzel: 30 Jan 2015, 21:24 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Garett |
![]()
|
Mey, are brausar, vede fles, stie joace, ce mai vrei?
![]() Schimbam tembelizorul cu totul da' m-am trezit prea târziu pentru plasme high end și prea devreme pentru OLED! Asa ca astept quantum dot la pret decent! |
--------------------
No
Reno
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 30 Jan 2015, 13:16) Sal. Ma roaga cineva sa ii recomand un device cu care sa poata face browsing pe net, youtube, muzica. Jucaria trebuie sa stie wifi si sa se se conecteze la un Led Tv non smart. Ma gandeam la un mini pc Android sau un mediaplayer mai destept, dar cum nu prea am avut tangente nu stiu ce merita. Ceva recomandari in ~300 ron? Merci! Eu personal am testat cateva cutiidin astea care promiteau marea cu sarea. Ce am acum in casa, functional 100% si de care sunt multumit, ar fi: - WD LIVE (eu am versiunea fara wifi dar asrtea noi ai si wifi si netflix integrat) ... merge super cu filmele FHD cu sunet DTS (nici macar un sughit) ... asta e montat la TV-ul secundar - MX2 (dual core) - android player - care m-a dezamagit initial (cu androidul nativ care stia doar 720p) dar, dupa ce i-am tras un XBMC compilat nativ pentru el pot spune ca e cel mai tare player independent ever (XBMC si 1080P ... marfa). Asta e playerul pe TV-ul principal din casa |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:16 |